- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım sendemi yoksakonyalımısın
Güzel bı tablo gibi
buyur beraber olsunBenim olmalı hepsi,ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun yerken ...
hayırlı olsun güle güle kullanın
Ben yeni taşındım o işlerim yok
Canım doğrayıp dolaba atabilirsin.Kışın pizza,makarna veya yemeklerde kullanabilirsin.10 kiloya yakın dolmalık biber aldım ama çok küçükler kurutmalik harici nasıl değerlendirebiliriz Nevreste abla .
Sağolunhayırlı olsun güle güle kullanın
Menemen güzel fikir abla .sağolasınCanım doğrayıp dolaba atabilirsin.Kışın pizza,makarna veya yemeklerde kullanabilirsin.
Burada arkadaşlar yıkayıp,çekirdeklerini çıkarıp buzluğa attılar kışın çıkarıp dolma yapacaklar.
Domates alıp kavanoz menemen yapabilirsin.
O zaman menemen yap canım kışın iyi oluyorMenemen güzel fikir abla .sağolasın
Saçma olabilir gülmeyin lütfen fırında patlıcan kurutabilir miyim pekiFırında kurutmayı deneyebilirsiniz.
Anammmm hemen göz gezdiriyorumm...T Tatlianne20 kizzz gel gel buraya bak tembellik etmede yap biseyler ,bak herkes neler yapmış belki yapma isteğin gelir
Hiç yapmadım ama kurtuluyor. Fırını elinizi yakmayacak şekilde ısıtıp ızgaraya serdiğiniz patlıcanları 2-3saat bekleterek kurutabilirsiniz.Sonra yine serin açık bir alana:)Saçma olabilir gülmeyin lütfen fırında patlıcan kurutabilir miyim peki
Elma her yıl kuruturum.Kabuklarını soyuyoruz ama soymasakta olur. sonra dilimliyoruz ve güneş alan bir yerde örtü üzerinde kurutuyoruz.Hatta armutta böyle kuruyor.Nevreste yarın pazara gidecek eşim. Meyve kurutmak istiyorum. Hangi meyveler yapılıyordu. Kavun elma, şeftali?
Sen nasıl yapıyorsun
Tarif verir misin? Hangi sayfada bulamadım