Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Bu arada birsey sormak istiyorum sizler daha bilgilisiniz kuru patlicani hasladiktan sonra buzluga koysak oluyor mu
Kavurmalik patlican bu arada
Dolmalık kuru patlıcanı haşlayıp buzluğa atıp sonra çıkarıp doldurup pişirdim.Değişiklik olmadı bence kavurmada olur:)

Çok teşekkür ederim Kolay gelsin afiyet ile yersiniz inşaallah

Taze fasulyeler eşimin annesigilin tarlasından buzlukta yerini aldı.
Kabaklar oyulup buzluğa girdi. Ekstra kabakları kavurup buzluğa kaldırdım.

Haftasonu biber/domates/patlican/şeftali /limon vb aklıma gelen yaz ürünlerini buzluğa hazırlayacağım
Eşim görevden döndüğünde hepsi şifa olsun diye yapıyorum

Ajvarin yapılışını yazabilir misiniz ?Bende göçmenim ama hiç yapmaya fırsat olmadi .Belki bu yıl lutenitsa ile beraber denerim

Mrb lutenista kahvaltılık sosu nasil yaptınız acaba

Çok guzel olmuş başlık bende yapmak istiyorim birşeyler burayı okuyunca baya heveslendim yarin başlıyorum

Vallaha ben iyi gaza geldim sanırım 2. Sayfayı okurken şeftalimi denedim 10. Sayfaya gelmeden 1 kasa domates yaptım 1 tepside kurutmaya denedim dün, bugünde reçel ve donduruucuya bişeyler attım yorgunluktan ölüyorum ama değer bu arada daha 10. Sayfadayım fırsat bulup okuyamadım dinşendikten sonra okucam

Aa öyle mi.. ben de buzluk tadını sevmem konserveyi severim. Demek dolaba göre. Koku tat vermiyorsa sizinki..
Evet ilk kez gecen sene denedik cok memnun kaldik hatta dolap kokusu yuzunden buzlugu hic kullanmayan annemle babam bile menemenlerime bayildilar . Birde dedgm gbi evim kucuk 10 kavanoz vs yapip koyacak yerim yok oyle uygun .

Evet ilk kez gecen sene denedik cok memnun kaldik hatta dolap kokusu yuzunden buzlugu hic kullanmayan annemle babam bile menemenlerime bayildilar . Birde dedgm gbi evim kucuk 10 kavanoz vs yapip koyacak yerim yok oyle uygun .
Nasıl yapıyorsun canım

Abla benden sana tarif yazmak dusmez de nacizane yagda biber soteleyip olunce kabuklarini soyup ince dogradgm domatesleri kaynatiyorum bu seklde yapmistim..
Akıl akıldan üstündür canım
Normal menemen gibi o zaman:)
Yani kavanoza yaptığımız gibi
Teşekkür ederim

Akıl akıldan üstündür canım
Normal menemen gibi o zaman:)
Yani kavanoza yaptığımız gibi
Teşekkür ederim
Ne kadar mutevazisin
Hic kavanoz yapmadim bende ama ayni demekki gecen sene ilk buzluga attim menemenlik esim cok seviyor onuda cigden atan da varmis ama guvenemedim ben garanti olsn diiye o sekilde yapmistim guzelde olmustu

Ne kadar mutevazisin
Hic kavanoz yapmadim bende ama ayni demekki gecen sene ilk buzluga attim menemenlik esim cok seviyor onuda cigden atan da varmis ama guvenemedim ben garanti olsn diiye o sekilde yapmistim guzelde olmustu
Biz buzluğa kırmızı biber,domates çekip atıyoruz.Ben kavanozda yapıyorum denemedim ama annem onunla menemen yapıyor.Çok beğeniyor.
Yani çiğde denenebilir
Bu yıl kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…