Kolay gelsin teşekkür ederizDoğal gaz yaptırmaya çalışıyoruz en sevdiğim kıs hazırlığışaka bi yana kolay gelsin bende yaparsam sizden tarifleri çalacağım
Çok iyi yapmışsınız azı çoğu yok benimde elime ne geçse doğrayıp balkona atasımm varHenüz 2. Sayfanın ortasındaydım ki kendimi mutfakta buldumdolapta 1 büyük şeftali vardı bir deneyeyim dedim ya Allah bismillahEki Görüntüle 2674776
Kuruturken tozdan ve sinekten korumak için bir şey yaptınız mı?Inanin Bende YouTube'a dan baktım ordan yaptım
Bildiğiniz dogruyosunuz kavunu.
Ama ne çok kalın ne çok ince olsun
Sonra büyük bir tepsiye temiz bir bez örttüm kavunlari onun üstüne dizdim güneş alacak yere koydum işte bu kadar
Zaten kurudu mu anlıyorsunuz
Ben ilk yaptığımda yaklaşık 4 günde filan kurudu
Tek moralimi bozan yanı bir kurudu mu çok az kalıyor
Ama olsun değer walalahi ben bayıldım
Haaa bide armutu da dediler çok güzel oluyor diye onu denemedim.
Eki Görüntüle 2674775
birde kışın limon ve portakal koymuştum tonlarca, bunlarda onlardan kalan, limonata yapıyorum hunharca.
Sağol canım:)Ellerine sağlık abla çok iyi oldu bu konudomates konservesi yapmak istiyorum ama nasıl yapsam karar veremedim
Teşekkür ederiz bekliyorumHarika topic ben başlamadım daha başlayıp atarım bende
Yaa haksızlık bunlar..ben trabzondayım. Mümkün değil kurumaz burda. Küflenir. Geçen sene hazır kurutulmuş patlican ile kabak aldım. Kurumuş olmalarına rağmen nemden küflendiler. Ben de meyve kurutmak istiyorum
Ellerinize sağlıkBen bu sene buzluğa Komposto için vişne attım. Patlıcan közleyip koydum ayrıca karnıyarık şeklinde de kızartıp dondurdum. Bamya, mısır, barbunya, yeşil fasulye ve bezelye ve dolmalık biber koydum. Kırmızı kapya biber kesip koydum biraz Da közleyip koydum. Lutenitsa denilen bulgarların kahvaltılık sosunu denedim. Ve çok güzel oldu 5kavanoz ondan yaptım. Ayrıca tarhanamı kuru nanemi ve meyve sebze kurutma işlemlerini annem sağolsun yaptı getirecek ☺
Merhaba recellerin ölçüsünü Rıca etsem yazarmışsınızBunlarda benden;
Vişne - erik komposto(2 lt kavanozlarda 7 tane) ;
Eki Görüntüle 2672387
Vişne reçeli(1 lt kavanozlarda 5 tane) ;
Eki Görüntüle 2672385
Kayısı reçeli (1 lt kavanozlarda 2 tane) ;
Eki Görüntüle 2672386
Armut reçeli(1 lt kavanozlarda 1 tane);
Eki Görüntüle 2672384
Kemik suyu (30 tane) ;
Eki Görüntüle 2672383
Merhaba recellerin ölçüsünü Rıca etsem yazarmışsınız
Seninki güzelmişben annemi ablamları gaza getiriyorum onlar yapıyor
Vallahi abla gerçekten at adresi whatsapptan hemen yollayayım buz kasalarıylaBir poşet yollasana bana ellerine sağlık canımcım hunharca içerim bende
Nerelisiniz:)Cok severim kış hazırlıklarını Bahçeden kayısı ve ekşi erik pestili yaptım
Recelimi yaptım kayısının vizelerim çöp oldular cunki iki ağaçta kurtlandı ilaclamadigimiz için kimyasal istememiştim oysa
Fasulye yemeklik değilde verev doğrayıp kavurdum dondurucuya koydum kışın soğan salça ile kavurup yumurta kırıyorum seviyorlar
Bahceden dolmalık biber ve domates dolma olarak doldurdum onlarida dondurucuya kaldırdım yöremizin yoğurt ve yarma ile haşlanıp kurutulan taramasını yaptım kuruttum 'ün tarhanasina erken henüz menemen de yapicam
ben annemi ablamları gaza getiriyorum onlar yapıyor
Insaalh Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin hepimize ErzincanliyimNerelisiniz:)
Afiyet ile yersiniz inşaallah
Amin inşaallahInsaalh Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin hepimize Erzincanliyim