- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
yalancıktan 2-3 kavanoz salça reçel yapıyorum,ama sizinki gibi olmuyo yaa diye ağlanıyorum kıyamıyorlarSeninki güzelmiş
Anneme bile ben yapıyorum
ama cidden ablam kadar güzel reçel yapanını görmedim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalancıktan 2-3 kavanoz salça reçel yapıyorum,ama sizinki gibi olmuyo yaa diye ağlanıyorum kıyamıyorlarSeninki güzelmiş
Anneme bile ben yapıyorum
Vallahi abla gerçekten at adresi whatsapptan hemen yollayayım buz kasalarıyla
Yapıyorlarsa sıkıntı yok canım sağolsunlaryalancıktan 2-3 kavanoz salça reçel yapıyorum,ama sizinki gibi olmuyo yaa diye ağlanıyorum kıyamıyorlar
ama cidden ablam kadar güzel reçel yapanını görmedim ❤
Vallahi benim en büyük handikapım minnetsizlik olduğundan artistlik yapıp kendim yapmaya çalışıyorum, kayınvalidem sürekli sorar, kocaman bahçeleri var şunu istermisin bunu istermisin diye, bende hep hayır derim. Çünkü ben kendi annemden bile isteyemem. Birşey vermek ve fayda sağlamak isteyen istermisin diye sormaz, oğluyla gönderir, ya da getirir.
Öyle de deneyeyim bu kış ablişkomSağol canım benim kışın bende yapıyorum bundan,yazın içiyoruz soğuk soğuk.
Hatta söyleyim limon portakal mandalina elma karışımıydı,son anda muzda kattım tadıda harika olmuştu.
Tam buldun ablaAynen yap yolla yani,hayra geçsin hiç değilse
Öyle de deneyeyim bu kış ablişkom
Bugün pazara çıkacağım biraz şeftali alıp şeftali kompostosu yapasım var ama bakalım. Kargo bekliyorum hala gelmedi.
Sen seneye onlarıda yaparsınTam buldun abla
Aman istemem ondan birşey herşeyimi kendim yaptım yapıyorum. Tarhanamı annem verdi bayramda gidince, bütün kış yeter. Eriştedr güvendiğim bir abla var tertemiz o yapıyor ondan satın aldım. Tarhana ve erişte yapmayı daha yemiyor gözüm
Tam buldun abla
Aman istemem ondan birşey herşeyimi kendim yaptım yapıyorum. Tarhanamı annem verdi bayramda gidince, bütün kış yeter. Eriştedr güvendiğim bir abla var tertemiz o yapıyor ondan satın aldım. Tarhana ve erişte yapmayı daha yemiyor gözüm
Afiyet olsun canım :) domates kurusu yemeklerde kuru kalmıyor demı karısıyor ben dondurucuya tuzlayıp atıyorsum ama bu daha ıyı en azından gunesın vıtamınınıde alıyor nasıl yapayımEllerine sağlık afiyet ile yiyin inşaallah:)
Arada resimler isteriz:)
Sen seneye onlarıda yaparsın
Ben sunumcuyum, sunumla gelinsin banaSen seneye onlarıda yaparsın
Patlıcan kabak fasulyeAha tam benlik konu bu snee kurutmalik deniyorm biber kuruttum bamya kuruttum domates kuruttum birer yemeklik baska neler kurutabilirim fikir istiyorumm
Aman efendim utandırıyorsunuz. 35 den sonra öğrendik diyelim. O yaşa kadar kariyer kovalayıp sonrasında kuyruğu dik tutmak adına mutfağa da girdimValala yapar nevoşum becerir hepsini zaten
Aman efendim utandırıyorsunuz. 35 den sonra öğrendik diyelim. O yaşa kadar kariyer kovalayıp sonrasında kuyruğu dik tutmak adına mutfağa da girdim
Canım yemeklere kullanmadan önce biraz ıslatabilirisn.Biz genelde kahvaltıda tüketiyoruz:)Çocukalra okula ekmek arası falan koyuyorum çok seviyorlar.Salatalarda kullanıyorum yani yemeklere çok koymadım kıyamadım tadı çok güzel oluyor:)Afiyet olsun canım :) domates kurusu yemeklerde kuru kalmıyor demı karısıyor ben dondurucuya tuzlayıp atıyorsum ama bu daha ıyı en azından gunesın vıtamınınıde alıyor nasıl yapayım