Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Çok teşekkür ederim Armut ben kurutuyorum şahane oluyor.Bahçemizdekiler henüz olmadı olmasını bekliyorumTavsiye ederin

Ben bu sene buzluğa Komposto için vişne attım. Patlıcan közleyip koydum ayrıca karnıyarık şeklinde de kızartıp dondurdum. Bamya, mısır, barbunya, yeşil fasulye ve bezelye ve dolmalık biber koydum. Kırmızı kapya biber kesip koydum biraz Da közleyip koydum. Lutenitsa denilen bulgarların kahvaltılık sosunu denedim. Ve çok güzel oldu 5kavanoz ondan yaptım. Ayrıca tarhanamı kuru nanemi ve meyve sebze kurutma işlemlerini annem sağolsun yaptı getirecek

Domates konservesi yaptım bayağı 14 küçük kavanoz 9 büyük kavanoz oldu; 25 kg domatesten yaptım sanırım. Bunlar için eylül başını beklemedim maalesef bu yıl pandemiden dolayı yine ağustos sonu karantina bekliyorum, şimdiden kışa hazır olsun istedim .

Bende geçen sene poşete koymuştum yapışıyor ve yağ içinde kalıyor bu sene karton bardak deneyeyim. Ağızları açık mı kalıyor

40 bardak kadar kemik suyu kaynattım, güvendiğim bir kasabım var ondan ilikli kemik alıp zerdeçal soğan sarımsak vs ekleyerek 12 saat kaynatıyorum, alerjik astımım var benim bayağı iyi geliyor yemeklerde kullanıyorum.

Bende geçen sene poşete koymuştum yapışıyor ve yağ içinde kalıyor bu sene karton bardak deneyeyim. Ağızları açık mı kalıyor
İlk gün tepsiye dizdim sonra üzerine streç geçirdim.Sabah donmuşlardı.2'şer 3'erli dolap poşetlerine koyup buzluğa attım:)Şimdi çok kolay çıkıyor aynı sorunu bende yaşıyordum böyle bir köşesinden bardağı kesiyorum.Hooppp çıkıyor:)

Pancar turşusu yaptım 5 kavanozdu sanırım, tam mevsimi şimdi; 4 er kavanozda börülce turşusu ile kıl biber turşusu yaptım.
Eki Görüntüle 2674762
Eki Görüntüle 2674764 Birer kavanoz böğürtlen reçeli ile çilek reçeli yaptım
Eki Görüntüle 2674770
işte en sevdiğiiiiiiiiiiiiim kırmızı biber közledim 10 kg kadar, onları poşetledim.

sarımsakları eşime soydurup poşetledim :) taze fasulye barbunya bezelye koydum biraz, birazda pazı koydum.

Yaa ben tüm meyveleri kurutmak istiyorum
Ananas filan mesela pahalı olmasa insan alıp dener
Bu snee meyve kurusuna çok merakım oldu

Teşekkür ederim bilgi için 1 yaşında oğlum var onun için çok iyi oluyor yine yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…