- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.890
- 598
satmıycamkı bahcedekı kedılere verıcemİyi bari ucuza gitmiyorum.Kıymanın fiyatı malum.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
satmıycamkı bahcedekı kedılere verıcemİyi bari ucuza gitmiyorum.Kıymanın fiyatı malum.
![]()
Salı mı açılacak ki? Bu hafta olacağı garanti, geç açılsında, çok şef olayımBilmem görürsün öbür gün.![]()
satmıycamkı bahcedekı kedılere verıcem![]()
Nevoş seni bana soranın aklını alırımBu seninle olan ilişkimizden kaynaklı![]()
sanane adra sanane kıyma benım degılmı ıstersem menemene katarımVan kedilerine ver bari.
![]()
Aboww kk de soykırım yapacakTolin Hitler`in Türkiye şubesi olduğu için.![]()
Lütfen diyet olsunefser senden cokguzel patates püresi olur senden patates puresı yapacam
adra hazırlıklar süprizzzz![]()
Yarın açılır Kazen balığa,seyahate çıkmazsa.Salı mı açılacak ki? Bu hafta olacağı garanti, geç açılsında, çok şef olayım![]()
efser vazgectım senden bol kalorili iskender yapacamAboww kk de soykırım yapacakben diyeyim
Lütfen diyet olsun![]()
Menemene yakışmam ben.sanane adra sanane kıyma benım degılmı ıstersem menemene katarım![]()
Efser diyette aklını almaefser vazgectım senden bol kalorili iskender yapacam![]()
ufff bencede yakışmazsın etın kart senın kartlaşmışsın sen kart adraMenemene yakışmam ben.![]()
Yapacak Efser gözü dönmüş.Aboww kk de soykırım yapacakben diyeyim
Lütfen diyet olsun![]()
Hemşom merak etme tolin yumurta bile kıramıyorAboww kk de soykırım yapacakben diyeyim
Lütfen diyet olsun![]()
anladım ben onu bılerek yazdım zatenEfser diyette aklını alma![]()
ufff bencede yakışmazsın etın kart senın kartlaşmışsın sen kart adra![]()
yooo nıye kırıyorum buzdolabını cok hızlı acıyosun kapaktakı yumurtalardan bırı ıntıhar edıp kırılıyoHemşom merak etme tolin yumurta bile kıramıyor![]()
Onu çok yapıyorsundur eminimyooo nıye kırıyorum buzdolabını cok hızlı acıyosun kapaktakı yumurtalardan bırı ıntıhar edıp kırılıyo![]()
Beceriksiz.yooo nıye kırıyorum buzdolabını cok hızlı acıyosun kapaktakı yumurtalardan bırı ıntıhar edıp kırılıyo![]()