- 19 Kasım 2013
- 18.630
- 33.575
Canım tekrar tebrik ediyorum seni.Yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum, farklı lezzetler yeni tarifler öğrendim sayenizde, elinize emeğinize sağlık
Bana oy veren herkese de, çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tekrar tebrik ediyorum seni.Yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum, farklı lezzetler yeni tarifler öğrendim sayenizde, elinize emeğinize sağlık
Bana oy veren herkese de, çok teşekkür ederim
Günaydın nberGünaydınlarr hayırlı sabahlar herkese
Günaydın nber
Klasik ev maratonu yani al bendende o kadar afiyet olsunGünaydınlar,ne olsun kahvaltı yapacam şimdi,sonra ver elini ev işi sonrada yemek faslı
Klasik ev maratonu yani al bendende o kadar afiyet olsun
Ben aksam heryeri toplayip yattim sabah uyuycam diye esim benden sonra yatmisti sabah ne goreyim bana yine bi suru is cikmisAynen hiç bitmiyor işler nefret ediyorum pazartesi gününden,çok mersi başladım bile yemeye
Ben aksam heryeri toplayip yattim sabah uyuycam diye esim benden sonra yatmisti sabah ne goreyim bana yine bi suru is cikmis
Aynen bide kirk kere söylüyorum bana inat yapiyor sankiKesin dağıttı demi evi
Aynen bide kirk kere söylüyorum bana inat yapiyor sanki
Aynen oleler valla kiziyorum ben sana yetisemiyorum cocukla hic yetisemem artik diyorum bu kocalar hic buyumuyo sanirimTam dayaklık bunlar varya
Tamam canim bende halledim görüşürüzKaçtım işlerimi halledeyim hemen görüşürüz
Günaydın nber
Günaydınlar,ne olsun kahvaltı yapacam şimdi,sonra ver elini ev işi sonrada yemek faslı
Klasik ev maratonu yani al bendende o kadar afiyet olsun
Aynen hiç bitmiyor işler nefret ediyorum pazartesi gününden,çok mersi başladım bile yemeye
Çok teşekkür ederim kurabiye de açılmış ordayız artıkınÖncelikle hepinize hayırlı sabahlar ...
Pinkciğimizi de canı gönülden kutluyorumkesinlikle haketti başarılarının devamını diliyorum internetimde sorun var çok zor yazdım öpüldünüz
Teşekkr ederim, hayırlı olsunBiz pro mu olduk ya
haklarımı tek tek öğrenmek istiyorum