- 19 Kasım 2013
- 18.735
- 33.772
- 798
Canım tekrar tebrik ediyorum seni.Yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum, farklı lezzetler yeni tarifler öğrendim sayenizde, elinize emeğinize sağlık
Bana oy veren herkese de, çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tekrar tebrik ediyorum seni.Yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum, farklı lezzetler yeni tarifler öğrendim sayenizde, elinize emeğinize sağlık
Bana oy veren herkese de, çok teşekkür ederim![]()
GünaydınGünaydınlarr hayırlı sabahlar herkese![]()
Günaydınnber
![]()
Klasik ev maratonu yaniGünaydınlar,ne olsun kahvaltı yapacam şimdi,sonra ver elini ev işi sonrada yemek faslı![]()
Klasik ev maratonu yanial bendende o kadar afiyet olsun
![]()
Ben aksam heryeri toplayip yattim sabah uyuycam diye esim benden sonra yatmisti sabah ne goreyim bana yine bi suru is cikmisAynen hiç bitmiyor işlernefret ediyorum pazartesi gününden,çok mersi başladım bile yemeye
![]()
Ben aksam heryeri toplayip yattim sabah uyuycam diye esim benden sonra yatmisti sabah ne goreyim bana yine bi suru is cikmis![]()
Aynen bide kirk kere söylüyorum bana inat yapiyor sankiKesin dağıttı demi evi![]()
Aynen bide kirk kere söylüyorum bana inat yapiyor sanki![]()
Aynen oleler valla kiziyorum ben sana yetisemiyorum cocukla hic yetisemem artik diyorumTam dayaklık bunlar varya![]()
Tamam canim bende halledim görüşürüzKaçtım işlerimi halledeyim hemen görüşürüz![]()
![]()
Günaydınnber
![]()
Günaydınlar,ne olsun kahvaltı yapacam şimdi,sonra ver elini ev işi sonrada yemek faslı![]()
Klasik ev maratonu yanial bendende o kadar afiyet olsun
![]()
Aynen hiç bitmiyor işlernefret ediyorum pazartesi gününden,çok mersi başladım bile yemeye
![]()
Çok teşekkür ederimÖncelikle hepinize hayırlı sabahlar ...
Pinkciğimizi de canı gönülden kutluyorumkesinlikle haketti başarılarının devamını diliyorum internetimde sorun var çok zor yazdım öpüldünüz
![]()
Teşekkr ederim, hayırlı olsunBiz pro mu olduk ya
haklarımı tek tek öğrenmek istiyorum![]()