Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

İyiyim canım çok şükür:KK19:Hava kapalı bu aralar benimde ruhum daralıyor kış bunalımına girdim galiba:eek:Hiç sevmiyorum bu havaları:KK12:
Sen nasılsın doğuma az kalmış galiba:nazar::anneadayı:
nerde oturuyorsun bizim buralarda öle sel bastı biçok yeri bugün okulları tatil ettiler selden bizde aldık nasibimizi ben b havaları severim de mübarek antalya ya bi yağmaya başladı mı fena yağar ocakta allahın izniyle

nerde oturuyorsun bizim buralarda öle sel bastı biçok yeri bugün okulları tatil ettiler selden bizde aldık nasibimizi ben b havaları severim de mübarek antalya ya bi yağmaya başladı mı fena yağar ocakta allahın izniyle
Gaziantep'teyim canım:KK39:Yağsın :nazar:Ama ben daralıyorum karanlığı sevmiyorum:-)
Çok geçmiş olsun canım rabbim kaza bela vermesin:KK60:

evet uyumaya bayırılım bugün öglene kadar çıkmadım yataktan çıkmadım:KK51:nasıl olsa bebek olunca yatamam diye :KK48::KK48::KK48:
İyi yapmışsın canım:KK60:
İlk bebeğin mi?
Şöyle söyleyeyim hamilelikte ne yaparsan bebek genelde doğunca onu yapıyor .Umarım uykucu olur seni hiç yormaz:emir_bebek::nazar:

İyi yapmışsın canım:KK60:
İlk bebeğin mi?
Şöyle söyleyeyim hamilelikte ne yaparsan bebek genelde doğunca onu yapıyor .Umarım uykucu olur seni hiç yormaz:emir_bebek::nazar:
ilk canım benim inşallah uykucu olur bende bebekken çok uyurmuşum:KK51:bana çekerse yaşadım :KK48:

X