- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Et tabi, nete tamamen el koymasın sonraBende eşime yardım ediyorum, etmeyince cezalandırıyor malum
Benim küçük cadının uykusu geldi mızmızlamaya başladı, kaçtım ben canım Görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Et tabi, nete tamamen el koymasın sonraBende eşime yardım ediyorum, etmeyince cezalandırıyor malum
Ne oldu Mickey
Merhaba
tarifler güzel ya bizim buraların öle çok meşhur çorbası yok bi var oda zor tekbaşıma yapabilcem bişi değil başka bi yarışmaya katılırım inşMerhaba
Sizin çorba ne zaman gelecek
Tamam canım sen bilirsintarifler güzel ya bizim buraların öle çok meşhur çorbası yok bi var oda zor tekbaşıma yapabilcem bişi değil başka bi yarışmaya katılırım inş
teşekkür edriz nasılsın bu aradaTamam canım sen bilirsin
Bebişle seni yormayalım
İyiyim canım çok şükürHava kapalı bu aralar benimde ruhum daralıyor kış bunalımına girdim galibaHiç sevmiyorum bu havalarıteşekkür edriz nasılsın bu arada
nerde oturuyorsun bizim buralarda öle sel bastı biçok yeri bugün okulları tatil ettiler selden bizde aldık nasibimizi ben b havaları severim de mübarek antalya ya bi yağmaya başladı mı fena yağar ocakta allahın izniyleİyiyim canım çok şükürHava kapalı bu aralar benimde ruhum daralıyor kış bunalımına girdim galibaHiç sevmiyorum bu havaları
Sen nasılsın doğuma az kalmış galiba
Gaziantep'teyim canımYağsın Ama ben daralıyorum karanlığı sevmiyorumnerde oturuyorsun bizim buralarda öle sel bastı biçok yeri bugün okulları tatil ettiler selden bizde aldık nasibimizi ben b havaları severim de mübarek antalya ya bi yağmaya başladı mı fena yağar ocakta allahın izniyle
allah razı olsun canım bugün sabah burası gece giibiydiGaziantep'teyim canımYağsın Ama ben daralıyorum karanlığı sevmiyorum
Çok geçmiş olsun canım rabbim kaza bela vermesin
Sen seviyormuşsun sorun yokallah razı olsun canım bugün sabah burası gece giibiydi
evet uyumaya bayırılım bugün öglene kadar çıkmadım yataktan çıkmadımnasıl olsa bebek olunca yatamam diyeSen seviyormuşsun sorun yok
İyi yapmışsın canımevet uyumaya bayırılım bugün öglene kadar çıkmadım yataktan çıkmadımnasıl olsa bebek olunca yatamam diye
ilk canım benim inşallah uykucu olur bende bebekken çok uyurmuşumbana çekerse yaşadımİyi yapmışsın canım
İlk bebeğin mi?
Şöyle söyleyeyim hamilelikte ne yaparsan bebek genelde doğunca onu yapıyor .Umarım uykucu olur seni hiç yormaz
İnşaallah canımilk canım benim inşallah uykucu olur bende bebekken çok uyurmuşumbana çekerse yaşadım
amiin senin var mıİnşaallah canım
Rabbim kolaylıklar versin inşaallah
Benim 3 tane canımamiin senin var mı
maşallah küçükler miBenim 3 tane canım