Bak canım size komşu gelmişSen benimle dalga geçiyorsun, beni beğenmiyorsun
Hayırlı akşamlar canımBen görmedim, hemen bakayım
Ben Nevoşa yetiştirmeden sen kendini ele vermişsin bile
Bazılarımız o korkuyu aştık da, ilk katılmak isteyenler için sorun teşkil edebilir değil mi NevoşYarışmacıları korkutma
Yarışmacıları korkutma
Son bir kaç aydır katılanlar beni bilmiyorlar zaten..Bazılarımız o korkuyu aştık da, ilk katılmak isteyenler için sorun teşkil edebilir değil mi Nevoş
Unuttular hatırlatmak lazım aslındaBazılarımız o korkuyu aştık da, ilk katılmak isteyenler için sorun teşkil edebilir değil mi Nevoş
Yok canım sen katıl bizim için sorun değilTamam kapattım konuyu
İyi de konuyu ben açmadıydım ki
Hem vuslat hem sen sordunuz ben de fikrimi deyince sorun bende gibi oldu ama yaaaa
Önce benden duysun istedim
Canım özlediysen katıl çorba yarışmasınaSon bir kaç aydır katılanlar beni bilmiyorlar zaten..
Gelip oy verip gidiyorum başka da bişi yapmıyorum
İyi oldu bu, ben de ispiyoncu konumuna düşmekten yırtmış oldumTamam kapattım konuyu
İyi de konuyu ben açmadıydım ki
Hem vuslat hem sen sordunuz ben de fikrimi deyince sorun bende gibi oldu ama yaaaa
Önce benden duysun istedim
Hadi o zaman dönüşün bu kategoriyle olsunSon bir kaç aydır katılanlar beni bilmiyorlar zaten..
Gelip oy verip gidiyorum başka da bişi yapmıyorum
Unuttular hatırlatmak lazım aslında
Yok canım sen katıl bizim için sorun değilBiz seni yormak istemiyoruz
Canım özlediysen katıl çorba yarışmasına
Ben öyle bir şey mi dedimSen benimle dalga geçiyorsun, beni beğenmiyorsun
Hayırlı akşamlar canımBen görmedim, hemen bakayım
Çifte standart varUnuttular hatırlatmak lazım aslında
Yok canım sen katıl bizim için sorun değilBiz seni yormak istemiyoruz
Tamam ya ne kızıyorsun bak yine alınacamBen öyle bir şey mi dedim
Destek oldum sana.. Alınmaya yer arıyormuşsun
Haklısın canım bir başladık mı çıkamıyoruzAhhhh düşünceli Nevoşum
Ben tekrar katılırsam sonraki kategorilere de katılmaktan korkuyorum başladımmı duramayabilirim geçen sefer ki gibi alışkanlık bağımlılık oluyor...Böyle uzaktan bakayım ben
Sen bilirsinÇifte standart varBize niye emeklilik yok
Biz Egunal yokken çok çalıştık, belki arayı kapatmışızdır birazSen bilirsinistersen Egunal tekrar devam etsin
Yoooo ben de hatırı sayılır derecede ispinyoncuyumdurİyi oldu bu, ben de ispiyoncu konumuna düşmekten yırtmış oldum
Ben suçsuzum, masumum
Hadi o zaman dönüşün bu kategoriyle olsun
Sen bilirsinistersen Egunal tekrar devam etsin
Pek sanmıyorum Vuslat'cım o şimdi daha tehlikeli benden söylemesiBiz Egunal yokken çok çalıştık, belki arayı kapatmışızdır birazAksi olursa taş koyarım önüne
Aman sen o zaman geri dönmeYoooo ben de hatırı sayılır derecede ispinyoncuyumdur
Dönüşüm muhteşem olacak ama ne zaman ben de bilmiyorum
Tamam canımFikrim geldi
Yeterli katılım olmadığında bana seslenin gelir katılırım joker katılımcı olarak değerlendirin beni
Biz Egunal yokken çok çalıştık, belki arayı kapatmışızdır birazAksi olursa taş koyarım önüne
:)) Tamam güzel öpTamam ya ne kızıyorsun bak yine alınacamGel öpeyim
Şimdi daha mı tehlikeliyim ben...Pek sanmıyorum Vuslat'cım o şimdi daha tehlikeli benden söylemesi
Aman sen o zaman geri dönme
Tamam canım