- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Resimleriniz 10 dan fazlaysa albüm hazırlayarak atabilirsiniz. 10 u geçiyor mu?tşk ediyorum.. ancak bi yardım daha isteyeceğim fotoları yükleyemiyorum nasıl yapıcam (kendimi epey bi cahil hissediyorum)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resimleriniz 10 dan fazlaysa albüm hazırlayarak atabilirsiniz. 10 u geçiyor mu?tşk ediyorum.. ancak bi yardım daha isteyeceğim fotoları yükleyemiyorum nasıl yapıcam (kendimi epey bi cahil hissediyorum)
Napıyorsun, ezeli rakibem
Rica ederim. Cevapla butonunun yanında dosya yükle var oradan yüklüyorsunuz resimleri... Zaten resimlerde sorun olursa editörümüz Nevreste yardımcı olur size
Resimleriniz 10 dan fazlaysa albüm hazırlayarak atabilirsiniz. 10 u geçiyor mu?
Napıyorsun, ezeli rakibem
Hadi hadi ayak yapma bana
Beni rakip olarak görme canım, bak oylamalarda hep son sıralarda yer alıyorum
Geçmiş kategorilere bak anlarsın Bendeniz yenilgiye doymayan pehlivanHadi hadi ayak yapma bana
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/tarifler nerede?
:)) Kıyamam sana.. Elbet şansın dönecek, belki yarın belki yarındanda yakınGeçmiş kategorilere bak anlarsın Bendeniz yenilgiye doymayan pehlivan
Sana söylemeyi unuttum bu kategorideSen de farketmemişsinYeni kategoriyi yeni farkettiğim için kendime hayret edicem bir süre izninizle
Zamanlama çok iyi...Kara kış bastırmadan çorba alternatiflerimiz olsun dimi ama..
Sana söylemeyi unuttum bu kategorideSen de farketmemişsin
İyi o zaman yine benden öğrenmişsinYine senin imzandaki linkten gördüm ki
Aynen dolaylı yoldan haber vermiş oldunİyi o zaman yine benden öğrenmişsin
Katılacak mısın demiyeceğimAynen dolaylı yoldan haber vermiş oldun
az önce vuslat ın konusunda yazıştık vuslat dedi ki katıl çok ara verdin ,ben de dedim ki neden olmasın ama üşeniyorum foto çekmeye Bu ara çok tembelim biri herşeyi yapsa ben sadece otursam derdindeyim o nedenle kim kalkacak soğanları doğrayıp tencereye koyacak kavuracak tek tek foto çekecek o hoooooKatılacak mısın demiyeceğim
Yarışmacıları korkutmaaz önce vuslat ın konusunda yazıştık vuslat dedi ki katıl çok ara verdin ,ben de dedim ki neden olmasın ama üşeniyorum foto çekmeye Bu ara çok tembelim biri herşeyi yapsa ben sadece otursam derdindeyim o nedenle kim kalkacak soğanları doğrayıp tencereye koyacak kavuracak tek tek foto çekecek o hooooo
Sen benimle dalga geçiyorsun, beni beğenmiyorsun:)) Kıyamam sana.. Elbet şansın dönecek, belki yarın belki yarındanda yakın
Hayırlı akşamlar canım Ben görmedim, hemen bakayımHayırlı Akşamlar
Yeni tarifimiz gelmiş
Ben Nevoşa yetiştirmeden sen kendini ele vermişsin bileaz önce vuslat ın konusunda yazıştık vuslat dedi ki katıl çok ara verdin ,ben de dedim ki neden olmasın ama üşeniyorum foto çekmeye Bu ara çok tembelim biri herşeyi yapsa ben sadece otursam derdindeyim o nedenle kim kalkacak soğanları doğrayıp tencereye koyacak kavuracak tek tek foto çekecek o hooooo