- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
heee onu yapıcam ıkı cekmece ojem var bı ıse yarasın barıBende bilmiyordum kuzu :))
Yaptığım şeylere hayret ediyorum, çoğu yemeği ilk defa yapmaya başlıyorum..
Bakımlı ele takıl o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee onu yapıcam ıkı cekmece ojem var bı ıse yarasın barıBende bilmiyordum kuzu :))
Yaptığım şeylere hayret ediyorum, çoğu yemeği ilk defa yapmaya başlıyorum..
Bakımlı ele takıl o zaman
Ovv sağlam rakip çıktın senheee onu yapıcam ıkı cekmece ojem var bı ıse yarasın barı
eh işte birazOvv sağlam rakip çıktın sen
Hodri meydan diyorum o zamaneh işte biraz
sen katılcanmı?haftasonu atmaya calısırım:)Hodri meydan diyorum o zaman
Ne zaman atcan resmi?
Katıldım bilesen katılcanmı?haftasonu atmaya calısırım:)
oooo sende benım gıbı ojecısın kac ojen var?Katıldım bile
Uykum gelmiyordu.. Yarışmayı gördüm hadi dedim bende katılayım, oyurdum onla uğraştım. Kombinle makyaja katılamıyorum, oje zaten benim ilgi alanım
Az kaldı yiğenim geçen geldiğinde hepsini aldı, o gittikten sonra 9 tane falan aldım heraldeoooo sende benım gıbı ojecısın kac ojen var?
günaydıınGünaydın
Nber canimgünaydıın
iyilik sağlık .çalışıyorum,asıl sen nasılsın bebiş nasıl ?Nber canim
Kolay gelsin beni dogum korkusu sardi heralde gece uyuyamdim sabah erken kalktim esim gittikten sonra uyumusum biraz bebis yeri daraldikca sanci yapiyoriyilik sağlık .çalışıyorum,asıl sen nasılsın bebiş nasıl ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/yarışma için konuyu kendimiz mi açıyoruz,yoksa editörler mi açıyor acaba?
Selam
tşk ediyorum.. ancak bi yardım daha isteyeceğim fotoları yükleyemiyorum nasıl yapıcam (kendimi epey bi cahil hissediyorum)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Bu sayfanın en alt kısmında yeni konu aç var, oradan konunuzu açıyorsunuz
Rica ederim. Cevapla butonunun yanında dosya yükle var oradan yüklüyorsunuz resimleri... Zaten resimlerde sorun olursa editörümüz Nevreste yardımcı olur sizetşk ediyorum.. ancak bi yardım daha isteyeceğim fotoları yükleyemiyorum nasıl yapıcam (kendimi epey bi cahil hissediyorum)