- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Ben bilmiyorum ama editörümüz biliyorsa yazarKereviz çorbası bilen varmı arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bilmiyorum ama editörümüz biliyorsa yazarKereviz çorbası bilen varmı arkadaslar
Ne acabavayyyyy bı koku alıyorummmm acaba ne kokusuuuu
Sağolsun TeşekkürlerBen bilmiyorum ama editörümüz biliyorsa yazar
hacı ben hıyar corbası bılıyorum o olurmu?Sağolsun Teşekkürler
SevmiyorumHııı spor yapsan arada canının çektiğini yiyip kaçamak yapabilirdin ama spor yoksa eritmen zor olur.Ben de ip aldırdım bugün ip ağlıyorum evin içinde.
Tariflerin arasında da tam kış çorbaların var, umarım tarifi bilen biri vardırÇok sağlıklı olduğunu ve tam kış çorbası diyorlar ama ben yapmayı bilmiyorum
hacı ben hıyar corbası bılıyorum o olurmu?
Evet bizde seviyoruz burayı:))Arkadaslar valla burda olmak huzell
kib lere kib lere kib lere bandım bedavamı sandın para verdım aldım
Kereviz,patates,havuç küp küp doğranıp tavuk suyu ve didilmiş tavuk etleriyle pişiriliyor.Bol limonla harika oluyor.Kereviz çorbası bilen varmı arkadaslar
Yeni kategoriye katılması gerekiyor5 oy alanlar mecburen katılıyorNevoşum harbi diyor ki, benim 5 oyum var hediyem ne olacak
Bence bizi kandırıyor o değildirkib lere kib lere kib lere bandım bedavamı sandın para verdım aldım
Ayın şefi niye bilmiyorsun.Ben bilmiyorum ama editörümüz biliyorsa yazar
Canim kereviz yeni yeni benim mutfağıma giriyor ev halkı çok sevmiyor malesef sadece yoğurtlu halini yiyebiliyolar pişmiş haline pek tahammül yok henüz onun için pek tedaylı tarif bilmiyorumÇok sağlıklı olduğunu ve tam kış çorbası diyorlar ama ben yapmayı bilmiyorum
Bu süper fikirYeni kategoriye katılması gerekiyor5 oy alanlar mecburen katılıyor
bence oBence bizi kandırıyor o değildir
Netten baksam bende bilirdimAyın şefi niye bilmiyorsun.