- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Sağol canımMaşallah canım
Makinesini bile araştırdım yaaaaa.Yok tanıdıgım başka .Maraştan otobüsle gönderiym dedi arkadaşta ben cesaret edemedim.
Ellerine sağlıkYapıyorum tabi, diğerini önceden de yapıyordum, o gün bu tarifi görünce merak ettim
çok zor o ya gerçi yakın bi il olsa olabilir yani sabahtan yapıp yollasa akşama sana haşlayıp kızartması kalır sadeceYok tanıdıgım başka .Maraştan otobüsle gönderiym dedi arkadaşta ben cesaret edemedim.
ben de yapıcam görürsünüz : PYapıyorum tabi, diğerini önceden de yapıyordum, o gün bu tarifi görünce merak ettim
Dondurup filan gönderiyolarmış ama uzun iş.çok zor o ya gerçi yakın bi il olsa olabilir yani sabahtan yapıp yollasa akşama sana haşlayıp kızartması kalır sadece
Sahi miBen hiç sevmiyorum içli kofteyi ya
Ben hiç sevmiyorum içli kofteyi ya
tek çözüm öğrenmek o zamanDondurup filan gönderiyolarmış ama uzun iş.
Teşekkür ederimEllerine sağlık
Iyiyim tatlım çok şükür, geçti herhaldepinkom nasıl oldun??
Hadi bakalım, yaparsın tabi niye yapamayasınben de yapıcam görürsünüz : P
Sahi miBen ıspanaklı içli köfteyi çok seviyorum
nedeennnn
O kadar teferruata gelemem pratik adamım bentek çözüm öğrenmek o zaman
Teşekkür ederim
Iyiyim tatlım çok şükür, geçti herhalde
Hadi bakalım, yaparsın tabi niye yapamayasın
Kendiniz yapmayı denediniz mi ilk yaptıklarınız iyi olmasada sonra güzel oluyor..Makinesini bile araştırdım yaaaaa.
Ben hiç sevmiyorum içli kofteyi ya
Teşekkür ederim tatlımaman iyi ol balım: )
sevindim: )
Anca makina paklar beni oda buralarda yok .int den almak lazım.Kendiniz yapmayı denediniz mi ilk yaptıklarınız iyi olmasada sonra güzel oluyor..
Makina ile kızartmak için yapılan içli köfte kolay oluyor.Bunlar bana ait makinada yapılmış
Haşlama yapıyorum ben genelde o makinada zor oluyor..Onu kendim açıyorum..
Ben de yapıyorum patatesli,kıymalı,ıspanaklı,analı kızlıAnnem ıspanaklı,patatesli,kiymali cevizli yapar. Tadına bile bakmam. Bilmem hiç sevemedim oldum olası
Hiç birşeyiniiçli köfte sevilmezmi aaa: )
neyini sevmiyon?