Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

image.jpg

Yarın misafirimin hazırlıklarımı tamamladım yatmaya gidiyorum eğer misafirlerden fırsat bulursam diğer ikramlıklarımıda fotoğraflarını çeker eklerim :KK30::KK55:

Memnunsan makinanın resmini koysana.
İçli köfteyi iyi yapıyor.Burada genelde kızartma için içli köfte yapılıyor.Onuda kimse elinde açmıyor hep makinada yaparlar...
Marka olarak Arnica kıyma makinası veya moulinex kıyma makinasını öneriyorlar.Başka markaları kesinlikle almayın dediler.Ben arnica almıştım.Çok sık içli köfte yapmıyorum ben elimde daha çabuk açıyorum:oops:Ama bilmeyenler için çok iyi tavsiye ederim..:KK19:

İçli köfteyi iyi yapıyor.Burada genelde kızartma için içli köfte yapılıyor.Onuda kimse elinde açmıyor hep makinada yaparlar...
Marka olarak Arnica kıyma makinası veya moulinex kıyma makinasını öneriyorlar.Başka markaları kesinlikle almayın dediler.Ben arnica almıştım.Çok sık içli köfte yapmıyorum ben elimde daha çabuk açıyorum:oops:Ama bilmeyenler için çok iyi tavsiye ederim..:KK19:
Ok. Bi bakiym bende.

Ellerine sağlık hemşom:KK19::kk77:Allah rahatlık versin:KK74:
Bekliyoruz:rolleyes:

aaa efserdemi hemşon, noliyi yaa: )

Kendiniz yapmayı denediniz mi ilk yaptıklarınız iyi olmasada sonra güzel oluyor..:kk77:

Makina ile kızartmak için yapılan içli köfte kolay oluyor.Bunlar bana ait makinada yapılmış:-)
index.php

Haşlama yapıyorum ben genelde o makinada zor oluyor..:kk77:Onu kendim açıyorum..

oyhhh ellerine sağlık: )

Eki Görüntüle 1350999
Yarın misafirimin hazırlıklarımı tamamladım yatmaya gidiyorum eğer misafirlerden fırsat bulursam diğer ikramlıklarımıda fotoğraflarını çeker eklerim :KK30::KK55:

: )

X