- 16 Ağustos 2010
- 293.189
- 603.221
- 43
Vardır canım olmaz olur mu Normal bir mağazadan aldım benAnca makina paklar beni oda buralarda yok .int den almak lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır canım olmaz olur mu Normal bir mağazadan aldım benAnca makina paklar beni oda buralarda yok .int den almak lazım.
Eşim çok sever de yapanı yok garibaninBen de yapıyorum patatesli,kıymalı,ıspanaklı,analı kızlı
Olabilir canım damak tadı
Sevsen yapardınEşim çok sever de yapanı yok garibanin
Memnunsan makinanın resmini koysana.Vardır canım olmaz olur mu Normal bir mağazadan aldım ben
İçli köfteyi iyi yapıyor.Burada genelde kızartma için içli köfte yapılıyor.Onuda kimse elinde açmıyor hep makinada yaparlar...Memnunsan makinanın resmini koysana.
Eki Görüntüle 1350999
Yarın misafirimin hazırlıklarımı tamamladım yatmaya gidiyorum eğer misafirlerden fırsat bulursam diğer ikramlıklarımıda fotoğraflarını çeker eklerim
Ellerine sağlık hemşomAllah rahatlık versinEki Görüntüle 1350999
Yarın misafirimin hazırlıklarımı tamamladım yatmaya gidiyorum eğer misafirlerden fırsat bulursam diğer ikramlıklarımıda fotoğraflarını çeker eklerim
Ok. Bi bakiym bende.İçli köfteyi iyi yapıyor.Burada genelde kızartma için içli köfte yapılıyor.Onuda kimse elinde açmıyor hep makinada yaparlar...
Marka olarak Arnica kıyma makinası veya moulinex kıyma makinasını öneriyorlar.Başka markaları kesinlikle almayın dediler.Ben arnica almıştım.Çok sık içli köfte yapmıyorum ben elimde daha çabuk açıyorumAma bilmeyenler için çok iyi tavsiye ederim..
Tamam canımOk. Bi bakiym bende.
Hiç birşeyini. Naber meyrosss
Ellerine sağlık hemşomAllah rahatlık versin
Bekliyoruz
Kendiniz yapmayı denediniz mi ilk yaptıklarınız iyi olmasada sonra güzel oluyor..
Makina ile kızartmak için yapılan içli köfte kolay oluyor.Bunlar bana ait makinada yapılmış
Haşlama yapıyorum ben genelde o makinada zor oluyor..Onu kendim açıyorum..
Eki Görüntüle 1350999
hanımannem günaydın,saygılarGünaydınlarr hayırlı cumalar olsun
hanımannem günaydın,saygılar
teşekkür ederim hanımanne ,çok şükür iyiyim çalışıyorum.. oylamaya katılmadığımı farkettim deGünaydın dilocan nasılsın iyimisin sevgiler de benden olsun
teşekkür ederim hanımanne ,çok şükür iyiyim çalışıyorum.. oylamaya katılmadığımı farkettim de