Bi kap çorba yapta resmini koy bari
KismettBi kap çorba yapta resmini koy bari
Sen yaptin miiBi kap çorba yapta resmini koy bari
Yaptım tabi :) Görmedin mi çorbalarıSen yaptin mii
Hayir gormedim nerde link at bakim bi yarismyay girince direk bura geliyorYaptım tabi :) Görmedin mi çorbaları
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/Hayir gormedim nerde link at bakim bi yarismyay girince direk bura geliyor
5 tamamlandıSenin tarifi bekliyorum heyecanla
Hiç sanmıyorum, kıyıda köşede sakladığın, iddialı bi tarifin vardır senin5 tamamlandıbu kadar güzel tariflerden bana hiç şans yok gibi
Bizim yörenin yemekleri zordaHiç sanmıyorum, kıyıda köşede sakladığın, iddialı bi tarifin vardır seninBizi Ürkütmemek için söylemiyorsun bence
Bu konuda özellikle belirtilmedi canımbu yarışmanın ödülü neymiş
Bakmışlar ana yemekte yeterince uğraştırıyoruz, çorbada kıyak geçmişler sizeBizim yörenin yemekleri zordaçorbaları pek basit atalarımız yemek konusunda çok işkenceli davranmışlar ama çorba konusunda kıyak geçmişler
sürpiiizz demeeekBu konuda özellikle belirtilmedi canım
Ben var ya hediye sorulana kadar fark etmedim :)) Gözüm kemerdesürpiiizz demeeekheycanlı olmuş
Ben var ya hediye sorulana kadar fark etmedim :)) Gözüm kemerde
Bende geleçek nesile şöyle işgengeli bir çorbabı uydursamBakmışlar ana yemekte yeterince uğraştırıyoruz, çorbada kıyak geçmişler size
Sende kendin uydur, bak açılan konulara mantıdan, içli köfteden çorba yapılmışSende köfteden, pilavdan uydur bir tarif
Aynen aynenBende geleçek nesile şöyle işgengeli bir çorbabı uydursam