Beğenmiyor.. Üstüne birde hakaret ediyorBizi beğenmiyor mu yoksa
Hiç de güzel değil.Kimyasal bir kere.Yaaa nedenki çok güzel çorbaaa
Napem kiz eli kulaginda kizimin ne zaman gelcegi belli mi olur onun esyalarini utuledim kendi pijamalarimi yikadim bugun temizlikci gelcekti onuda ptesi kontorle gideyimde sali gelsin dedik artik is bitmiyorSende yerind dur azıcık bacım.. Hiç rahat durmuyorsun ki :)
Teşekkür ederim sizden bunu duymak onurdur benim için
Ben ettim bile kimmiş oBeğenmiyor.. Üstüne birde hakaret ediyor
Göz ardı edelim hadi hep beraber
Ben yıllardır hiç kullanmadım ilaçlı çorba içiyor gibi hissediyorumHiç de güzel değil.Kimyasal bir kere.
Kız ne havasıHaketti ama.. Aldıkta sonra şef gibi davranmıyor
Hemen havalara girmiş
Teşekkür ederim
Ya tamam şişko değilsiiinHatta galiba benden de zayıfsıııın İtiraf ediyorum ... Kemerimi sana devrermek bir onurdur pinkocum
Ovv çokmuş.. Ben o kadar sabredemem yaŞöyle yola gel yarışmaların kraliçesiKatılmadığın yarışma kaldı mı
Hakettin bunu sonundaPink mesajı aldın mı 1 sene sonunda almış Dilara
Nevoş sultan aşkolsuuuunnnBizi beğenmiyor mu yoksa
Kız ne havasıalt tarafıı evde krallar gibi müzikle giriyorum mutfağaaa , eşime de atıyorum havamııı ohh mis , seni tatile götürcem hadi iyisin dedim EZdim onuuu
İnşaallah canım dur diğer çorbalarıda görelimTeşekkür ederim
Çok çabuk yola geliyon sende
Ovv çokmuş.. Ben o kadar sabredemem yaBu yarışmada benim olsun mu? nolur nolur
Gerçekten ben hiç tüketmiyorum mutfağada sokmuyorum . Yasak bizde .. Hem artıkın yoğurdumu da ben mayalıyorummmmHiç de güzel değil.Kimyasal bir kere.
Ona at canım havanı
Nevoş sultan aşkolsuuuunnnBırakında kocama hava atayım sadeceee Vardır bi bildiğim
Kv yapsın, sen neden uğraşıyorsun?Napem kiz eli kulaginda kizimin ne zaman gelcegi belli mi olur onun esyalarini utuledim kendi pijamalarimi yikadim bugun temizlikci gelcekti onuda ptesi kontorle gideyimde sali gelsin dedik artik is bitmiyor
Bende hep hazır çorba yapıyordum, diğerini beceremediğim içinBen yıllardır hiç kullanmadım ilaçlı çorba içiyor gibi hissediyorum
Kız ne havasıalt tarafıı evde krallar gibi müzikle giriyorum mutfağaaa , eşime de atıyorum havamııı ohh mis , seni tatile götürcem hadi iyisin dedim EZdim onuuu
Ellerine sağlık canımGerçekten ben hiç tüketmiyorum mutfağada sokmuyorum . Yasak bizde .. Hem artıkın yoğurdumu da ben mayalıyorummmm
Çok ılımlıyımdır pinkoTeşekkür ederim
Çok çabuk yola geliyon sende
Ovv çokmuş.. Ben o kadar sabredemem yaBu yarışmada benim olsun mu? nolur nolur
Hadi ya sende hızlısın bayağıSonunda corbami yaptm hic bu kadar uzun suren bi çorba yapmamistim halbuki çok zaman almayan bi çorba ama sağolsun bugün elektriklerle saklambaç oynadik resmen elektrik gidince ocakta yanmadi haliyle son üstünün sosu kaldi konuda esimin isten gelmesine yakin hallederim artik fotoğraflarda elektrik yüzünden çok II olmadi :)))
Yok canım onları kullanma sen çok daha güzelini yapabilirsin en sağlıklısıKv yapsın, sen neden uğraşıyorsun?
Bende hep hazır çorba yapıyordum, diğerini beceremediğim içinAma yarışmada gördüm ki, isteyince oluyormuş
İyi yaptın..
Nevoş sultan ben bu defa cam kavanozlarda yaptım maşallah güElde tuttu açıyorum tüketiyoruz hemen sulanmamış da oluyorEllerine sağlık canımEv yoğurdu gibi var mı Ben hazır yoğurt yiyemiyorum
Ben hiç yoğurt yapılışını görmedimEllerine sağlık canımEv yoğurdu gibi var mı Ben hazır yoğurt yiyemiyorum