Ellerine sağlık canımSonunda corbami yaptm hic bu kadar uzun suren bi çorba yapmamistim halbuki çok zaman almayan bi çorba ama sağolsun bugün elektriklerle saklambaç oynadik resmen elektrik gidince ocakta yanmadi haliyle son üstünün sosu kaldi konuda esimin isten gelmesine yakin hallederim artik fotoğraflarda elektrik yüzünden çok II olmadi :)))
Ne güzel canım ben çelik tencerede yapıyorum.Nevoş sultan ben bu defa cam kavanozlarda yaptım maşallah güElde tuttu açıyorum tüketiyoruz hemen sulanmamış da oluyor
Ben sana nasıl tutulur anlatıyım özelden canım çok iyi ılur öğren alma hazırBen hiç yoğurt yapılışını görmedimYoksa onuda merak ediyorum, yapmak istiyorum, mantığını çözemedim henüz
Çok kolay canım eğer süt bulma imkanın varsa hiç hazır kullanmaBen hiç yoğurt yapılışını görmedimYoksa onuda merak ediyorum, yapmak istiyorum, mantığını çözemedim henüz
Aynen Nevoş pis pis de kokuyor.Ben yıllardır hiç kullanmadım ilaçlı çorba içiyor gibi hissediyorum
Surda evimde son iki günüm var koz öğrenci evinde yapamam valla değişik bisey oldu bakalim son hali nasip olacak ilk defa yaptim bu corbayi hep annem yapardi ben yerdim gerçi onun tarifinden değişik oldu ama tadini saatler sonra gorucem:)))Hadi ya sende hızlısın bayağı
Çok güzel yapmasaydın
sağol canim yordu valla baya zaten 2 dk ayakta kalayim belime vuruyor hemen elektrikler de benle oyun oynayinca baya yorucu olduEllerine sağlık canım
Hazır günlük süt olmaz mı? Diğer sütü zor bulurumÇok kolay canım eğer süt bulma imkanın varsa hiç hazır kullanma
Öyle canımAynen Nevoş pis pis de kokuyor.
Ablacım biz iki kişiyiz tencere çok bizeNe güzel canım ben çelik tencerede yapıyorum.Bizim çabuk bitiyor 2 tenceree yapıyorum
Zorlamışsın kendini umarım herşey istediğin gibi olur canımSurda evimde son iki günüm var koz öğrenci evinde yapamam valla değişik bisey oldu bakalim son hali nasip olacak ilk defa yaptim bu corbayi hep annem yapardi ben yerdim gerçi onun tarifinden değişik oldu ama tadini saatler sonra gorucem:)))
sağol canim yordu valla baya zaten 2 dk ayakta kalayim belime vuruyor hemen elektrikler de benle oyun oynayinca baya yorucu oldu
Canım ellerine sağlıkSurda evimde son iki günüm var koz öğrenci evinde yapamam valla değişik bisey oldu bakalim son hali nasip olacak ilk defa yaptim bu corbayi hep annem yapardi ben yerdim gerçi onun tarifinden değişik oldu ama tadini saatler sonra gorucem:)))
sağol canim yordu valla baya zaten 2 dk ayakta kalayim belime vuruyor hemen elektrikler de benle oyun oynayinca baya yorucu oldu
Ayy benimde yoğurt tüketmem lazım, eşim meyveli yoğurt almış.. Güzel ama yiyesim gelmediAblacım biz iki kişiyiz tencere çok bizeama bu litrelik kavanozlar tam bizlik bu hafta meyveli yoğurt da yaptım çok hoş oldu . Eşim çocuk gibi o paket yoğurtlardan alıp yiyordu rahatsız oldum, kalktım dilara hazır meyveli yoğurt ürettim
Aferin sanaAblacım biz iki kişiyiz tencere çok bizeama bu litrelik kavanozlar tam bizlik bu hafta meyveli yoğurt da yaptım çok hoş oldu . Eşim çocuk gibi o paket yoğurtlardan alıp yiyordu rahatsız oldum, kalktım dilara hazır meyveli yoğurt ürettim
İyi yaptın canım, tarifim bi başına kalmıştı.. Kardeş geldi onaSurda evimde son iki günüm var koz öğrenci evinde yapamam valla değişik bisey oldu bakalim son hali nasip olacak ilk defa yaptim bu corbayi hep annem yapardi ben yerdim gerçi onun tarifinden değişik oldu ama tadini saatler sonra gorucem:)))
Bak al sütünü mayala yoğurdunu , mevsim meyveleriyle geçir robottan ver kaşığı eline yesin dursunAyy benimde yoğurt tüketmem lazım, eşim meyveli yoğurt almış.. Güzel ama yiyesim gelmedi
İlk tutturamam dedim ama çok şükür oldu , ısısı çok önemliAferin sana
Ben kavanozlarda yapsam koyacak yer bulamamAma en güzeli benim annemde kavanozlara yapıyor.
Hoşçakaaal ablacımBen çıkıyorum sonra görüşürüz.
Hiç görmedim diyen birine böyle tarif mi verilirBak al sütünü mayala yoğurdunu , mevsim meyveleriyle geçir robottan ver kaşığı eline yesin dursunO zararlı şeyler i yemesinden iyidir
GörüşürüzBen çıkıyorum sonra görüşürüz.