Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Ellerine sağlık canım

Hadi ya sende hızlısın bayağı
Çok güzel yapmasaydın
Surda evimde son iki günüm var koz öğrenci evinde yapamam valla değişik bisey oldu bakalim son hali nasip olacak ilk defa yaptim bu corbayi hep annem yapardi ben yerdim gerçi onun tarifinden değişik oldu ama tadini saatler sonra gorucem:)))
Ellerine sağlık canım
sağol canim yordu valla baya zaten 2 dk ayakta kalayim belime vuruyor hemen elektrikler de benle oyun oynayinca baya yorucu oldu

Ne güzel canım ben çelik tencerede yapıyorum.Bizim çabuk bitiyor 2 tenceree yapıyorum
Ablacım biz iki kişiyiz tencere çok bize ama bu litrelik kavanozlar tam bizlik bu hafta meyveli yoğurt da yaptım çok hoş oldu . Eşim çocuk gibi o paket yoğurtlardan alıp yiyordu rahatsız oldum, kalktım dilara hazır meyveli yoğurt ürettim

Zorlamışsın kendini umarım herşey istediğin gibi olur canımSeni burda görmek güzel

Canım ellerine sağlık

Ayy benimde yoğurt tüketmem lazım, eşim meyveli yoğurt almış.. Güzel ama yiyesim gelmedi

Aferin sana
Ben kavanozlarda yapsam koyacak yer bulamamAma en güzeli benim annemde kavanozlara yapıyor.

İyi yaptın canım, tarifim bi başına kalmıştı.. Kardeş geldi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…