Sen zirvenin tadını çıkar ne güzel işte:)Hadi ekleyin yaa.. Benim çorbam bir başına kaldı orda. Yada eklemeyin kendi kendime 1. olayım
İyiyim Şefim sen nasılsınNaber nevoş sultaaan ? Adra bomba patlatacak
Knorr hazır çorbaaaSen yapmayacaksan söyle senin çorbanı yapayım.
Seni gidi uyanıkHadi ekleyin yaa.. Benim çorbam bir başına kaldı orda. Yada eklemeyin kendi kendime 1. olayım
Yemezler.Knorr hazır çorbaaa
Oyy şef sensin patronİyiyim Şefim sen nasılsınEvet patlatacak bombayı
Senin bomba ne zaman geliyor
Aaaaaaa ne kadar ayıpKnorr hazır çorbaaa
Bile bile seviyoz iste sizi napakBile bile vardınız bizeSaklamadık ki kıskanç olduğumuzu
Benim belim çooğ ince daralttırdı nevoş bana şimdi bedeni olmaz sanaaaAlcam o kemerini diloş
Sensin şef artık beni kovdular iştenOyy şef sensin patronBenim bombayı bilmyorum gelsin miiii ? Gelsiin miii oooooooooo ollley ollleeey
Alışıp, oylamada hüsrana uğramaktan korkuyorumSen zirvenin tadını çıkar ne güzel işte:)
Ya ne yapayım bilmiyorum ki, pinko da göz koydu kemerimee yaaaSensin şef artık beni kovdular iştenGelin gelsin
Evet onun tarif çok tehlikeliYa ne yapayım bilmiyorum ki, pinko da göz koydu kemerimee yaaa
Yaaa nedenki çok güzel çorbaaaYemezler.
Sen bana şişko mu dedin şimdiBenim belim çooğ ince daralttırdı nevoş bana şimdi bedeni olmaz sanaaaVermiiicem vermicem
Üstadım bu üyenin yarışmadan diskalifiye edilmesini, kemeride elinden alınmasını arz ediyorum...Sensin şef artık beni kovdular iştenGelin gelsin
Benim de göZüm korktu nevoş sultanEvet onun tarif çok tehlikeliBen korktum katılmayacağım
Sende yerind dur azıcık bacım.. Hiç rahat durmuyorsun ki :)Off belim kırıldı yaa
Teşekkür ederim sizden bunu duymak onurdur benim içinEvet onun tarif çok tehlikeliBen korktum katılmayacağım
Tamam hemen iletiyorum kemerimi ben geri alayımSen bana şişko mu dedin şimdi
Üstadım bu üyenin yarışmadan diskalifiye edilmesini, kemeride elinden alınmasını arz ediyorum...
Kemerin gerekliliğini yerine getirmiyor