- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
HeeeSen bana şişko mu dedin şimdi
Üstadım bu üyenin yarışmadan diskalifiye edilmesini, kemeride elinden alınmasını arz ediyorum...
Kemerin gerekliliğini yerine getirmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeeeSen bana şişko mu dedin şimdi
Üstadım bu üyenin yarışmadan diskalifiye edilmesini, kemeride elinden alınmasını arz ediyorum...
Kemerin gerekliliğini yerine getirmiyor![]()
Hmm daha bana ulaşmasına çok var yaniTamam hemen iletiyorum kemerimi ben geri alayım![]()
Bahane yokBenim de göZüm korktu nevoş sultanPinko ya rakip olamam
![]()
Gerçekleri söylüyorumSende yerind dur azıcık bacım.. Hiç rahat durmuyorsun ki :)
Teşekkür ederim sizden bunu duymak onurdur benim için![]()
Bundan sonra senin olur inşaallahHmm daha bana ulaşmasına çok var yani![]()
Daha ne diyecen yaff.. şişko diyon ısrarlaHeeeŞişkoo dedim şişkooo
Neden diskalifiye ya tavuğuna kiiişşt mi dedim
![]()
Yok hüsrana uğramazsın çok başarılı seninki.Bizi telaş kapladı bence:)Alışıp, oylamada hüsrana uğramaktan korkuyorum
O yüzden hızlı ekleyin ki bir an önce başıma geleceği kestirebileyim![]()
Hazır çorba yapmak yokBen bişi demedim kiiii
![]()
Korkanları ikna edip getiriyorum Üstadım. Musallat olurum size, taciz ederim diyorumBahane yokBen bahane edebilirim ama sen yapamazsın
Gerçekleri söylüyorumŞimdi yarışmacıları korkutup kaçıracaksın
![]()
Ayyy anam kaçayım ben buralardan biri belimden alıp kaçaxak şu kemeriTamam hemen iletiyorum kemerimi ben geri alayım![]()
Yok yok sen onu hakettinAyyy anam kaçayım ben buralardan biri belimden alıp kaçaxak şu kemeri![]()
Takipteyim görüyorumKorkanları ikna edip getiriyorum Üstadım. Musallat olurum size, taciz ederim diyorum![]()
Hiç de rüküş değilim sen benim rüküş halimi görsen şok olursunDaha ne diyecen yaff.. şişko diyon ısrarla
Kombin yarışmasında kesin en rüküş sensindir![]()
Haketti ama.. Aldıkta sonra şef gibi davranmıyorYok yok sen onu hakettin![]()
Valla ben anlamamHiç de rüküş değilim sen benim rüküş halimi görsen şok olursun![]()
tamam sultanım hazır çorba yokHazır çorba yapmak yok![]()
bi senedir savaşıyodum yeni nasip olduuuYok yok sen onu hakettin![]()
Bizi beğenmiyor mu yoksaHaketti ama.. Aldıkta sonra şef gibi davranmıyor
Hemen havalara girmiş![]()
Yalnız var ya en iyi tarafı çıtayı yükselttim, ortaya deli tarifler çıkacakYok hüsrana uğramazsın çok başarılı seninki.Bizi telaş kapladı bence:)![]()
Ya tamam şişko değilsiiinValla ben anlamamBen ne kadar şişkoysam sen o kadar rüküşsün
![]()
Şöyle yola gel yarışmaların kraliçesitamam sultanım hazır çorba yok
bi senedir savaşıyodum yeni nasip olduuu![]()