Kirşehir///40

burası buz vallahi sule beyza canısı sevgiyile kal opt seni her yer karanlık bitsin artık bu ayrılık
bugun burda cok guzel hava var
soguk ama cok gunesli evimin heryeri isik
boyle zamanlarda insan daha cok arzuluyo memleketinde olmayi
turkiyede olanlar lutfen kiymetini bilin

İyi hafta sonları esmer güzelim,nasılsın?Sana Kaman'a vede sevgili yavrularına selamlar,sevgiler.a.s.

kırşehir kar lı yollar kapalı çok zor bi durum var okullar kapalı ama bizde içerden kapalı kaldık kuşlar aç kaldı dişardaki kediler kopekler hepsi mahsur kaldı lar allah kimseyiaç ve açık bırakmasın amin

amin esmer ablam
burasi gunesi bi bahar havasi var
ve siz orda karla bogusuyorsunuz ne tuhaf demi
keske birazda buraya kar gonderseniz yaaa
cocuklar kara hasret ee tabi bizde
biraz kar topu oynasak
kardanadam yapsak guzel olur demi
hepinizi kucak dolusu opucukler

canım benim biz zor şartlar altında karlarla şavaşyoruz yolarımız kapandı ve kızlarım tatildeydi zor gittiler yerlerine zor neyse iyi tarafıda sularımız yazın olacak canısı keşke olsaydınız kar topu oynardık ok buda bana uzak çok soğuk burası kar varrrrrrrrrr

slm.bende yeni üyeyim kırşehirliyim.açikcası örünce çok şaşırdım hoşuma gitti.görüşürüz

sule beyza nasılsın yoksun neler yapyorsun sevgiyle kal çoçuklarını ıop benim yerime ok

esmer ablam burdayim gii
ancak aksamlari girebiliyorum cocuklar yattiktan sonra
iyiyim yaramaz bisey yok
annem biraz hastaydi
usutmu sagir bi grip geciriyo
bi kac gundur ona yardima gittim
boyle yani ugrasiyoruz
sende iyisindir insallah
optum seni

Hepinize günaydınlar,gününüz gönlünüzce olsun,yüreğinizden yaşam sevinci,yüzünüzden gülücükler eksik olmasınnnnnnnnn.
Esmerim güzelim,Ankara'da(Köşemizde) gördüm seni iyiydin.İyi olmana sevindim....Yarın buluşuyoruz.....Sen hangi buluşmaya gelcen bakimmmmmmmmm.sevgilerim yolluyorummm,günün gönlünce geçsinnnnn

memleket hasreti bambaşka bir şey özledim kendi insanımı şivemizi tandır ekmegini pazarda peynir satan kadınını çimleri
n üzerinde uyusam köyümde her yer viran dökük yıkık ama olsun hatıralar hala canlı benim düşlerimde bazı geceler kiraz topuyorum köyümün agaçlarında okudugum okullar arkadaşlarım yıllar geçsede hiç ugramasakta kavuşma anında hiç yabancılık çekmeyişim nedendir bu yaza kısmet diyorum ömür olursa ordayım mucurda

ablam benim iyiyim çok iyi oldum bu kızlar yerlerine gittiler ya ömrümde ömür aldılar çok kar vardı burda yollar kapalıydı ama herşey düzeldi allaha şükür olsun ablam inş birgün gelirim sizleri yakında gormek isterim allah nasip ederse opt a.s.

nasılsınız güzel insanlarım kırşehirlilerim nerdesiniz ya ben buralardanım bi ankaradan bi kırşehirden bulualım gııııııııııııı birbirimizi

Son düzenleme:
iste geldim burdayim
ben bu iste ustayim......
yine denk gelemedik bi seninle esmer ablam yaaa
insallah turkiyeye gelirsem goruselim
ama bu yaz buyuk bi ihtimal gelemeyiz
tabi piyango cikarsa o ayri

iste geldim burdayim
ben bu iste ustayim......
yine denk gelemedik bi seninle esmer ablam yaaa
insallah turkiyeye gelirsem goruselim
ama bu yaz buyuk bi ihtimal gelemeyiz
tabi piyango cikarsa o ayri

olsun canısı canın sağ olsun ordaki durumları iyi bilyorum akrabalatım hepsi ordalar abim de orda ançak beş yılda veya bi cenazede veya bi duğünde gelyorlar sıkma canını elbet birgün tanışırız oka.s.

canım kırşehirim yoksunuz bir kaç kişi gelyor ve sizleride gormek istiyorum kırşehir başlıklarını okuyun ve bize katılın tanışırız bende çok üzülyorum kimse yokmu gıııııııııı senağlama
sizleri burdan gormek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…