Kirşehir///40

merhaba ben kırşehirli degilim ama kırşehir geliniyim aranıza yeni katıldım .aslında bir konuyu araştırıken dikkatimi çekti ve buldum bende kırşehirli hanımlara sormanın daha dogru olacagını düşündüm . aranızda erdal ahat doktora muayene olmuş ya da olan var mı bebiş için. tecrübenizi paylaşırmısınız. şimdiden teşşekür ederim :80:

canım ben kamandayım ama burdaki tanıdıklarım erdal beye gidiyorrrr hepside menmunnnn iyi doktorrr
ama ben gelinimiiiii:44:ahmet cengi götürdümmm oda iyi doktor ama ayrıldı meslekten galibaaa

canım ben kamandayım ama burdaki tanıdıklarım erdal beye gidiyorrrr hepside menmunnnn iyi doktorrr
ama ben gelinimiiiii:44:ahmet cengi götürdümmm oda iyi doktor ama ayrıldı meslekten galibaaa

fikrin için teşşekkürler canım. bu arada ahmet bey siyasete atıldı :80:

tesadüfen forumda gezerken gördüm burayi.bende kirsehirliyim.söyledigin doktora bende gittim cocuk icin.özel muananesine gittim.cok kötüydü.doktor cok ii cok ii her gidenin cocugu oluyo diye bir sürü methler üzerine gittim.yaninda calisani bi garip zaten sanki orasi onun:)doktor ii tecrübeli ama hersey eski püskü.dökülüyo.mikrop kapicam diye cok korktum.hic memnun kalmadim yani.beni muane etti ben tabi kac gün kendime gelemedim koca koca demirler falan bööggrandevumuz vardi bi sonraki ay yine cagirdi annemin israrlari üzerine gittim yanindaki calisanla telde konustum bak ankaradan gelicem sürekli gel git imkanin yok diye bastirarak söyledim tamam dedi gelin dedi randevu aldik güya.esim izin aldi isten bi telas gittik kapi duvar.ariyoruz ulasamiyoruz.sonunda doktora ulastik ben sehir disina cikiyorum yoldayim dedi sekreter hanim bisey söylemedi dedi tabi sinir olduk iyice.hic memnun kalmadim ben
basimdan böyle bi sey gecti anlatmak istedim.

gecmiş olsunnn
evet bizde çok zorlandikkkk doktor bakımındaaaaaa:)

sagol canım bende gittim ve memnun kalmadım acıkcası bana 5 ay klomen verdi hiç bakmadı kist var mı yok mu diye durumum ne diyorum bişi dediği yook sinir işte. 4 ay hapı kullandım daha ne kadar kulancem dedim çünkü haplar kist oluşturuyo öbür ay gel acıklıyacem dedi uyus gittim ki ankara sevk etti bu yane muayenesi önceden iyiymiş ama şimdi başından savıyo özelde yok yaa artık hiç bakmazlar allah ellerine düşürmesin ne deyim ki

günaydın günaydınnn
-----------mirac kandiliniz mubarek olsun duanız orucunuz kabul olsun allah her daim yanımızda olsun amin --------------

günaydın günaydınnn
-----------mirac kandiliniz mubarek olsun duanız orucunuz kabul olsun allah her daim yanımızda olsun amin --------------

çok sağol esmer güzeli Amin allah yardımcımız olsun ne zamandır nete giremiyorum nasılsın görüşmeyeli?

günaydın güzel bayramlar neşeli şekerli tatlılı börekli çörekli dolmalı ve gezmeli bi bayram olsun dertleriniz bu bayramla bereber arkanızda kalsın iyi bayramlarrrr

merhabalar 2 ay önce bende gittim bi kırşehirli olarakdan etrafımdakilerin baskısıyla ERDAL ERDAL özeller kapatıldıgı için hastanede görüştük bebek mevzusunda yalandan bi ultrason agzında Bİ sakız kilo vermen gerekli kilo verirsen kendiligindende olabilir dedi tahlilllerime filan itimat etmedi eşin gelsin burda yapalım dedi zaten git diyenlerde deli oldugunu söyledi bagırırmış abuk sabuk konuşurmuş bende memnun kalmadım aşılama yaptırdım falan filan anlatıyorum sakızını çignedi zayıfla sen dedi bende köskös geldim

06 mekan 40 vatan dogma büyme kırşehirliyim evlendim geldim ank eşimde kırşehirli ve ailelerimizde orda yaşadıgı icin cok sık gideriz şirin kırşehirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…