Kirşehir///40

Afiyet olsun
canım benim biz daha ceviz almadık bi tanıdık var onda alıyoruz oda buranın bi köyünde gidemedik halaaaaa
almay gideceyiz bakılımmmm:)
-----------------------------------------------
haftanız şen olsunnnnn

Esmer sen Kırşehir merkezde misin? hangi köyden alıyosun cevizleri?

:KK19:yok canım kamandayım buranın savcılı köyünde alyorumm çokta güzel cevizleri
var:nazar:

---------------------------------------------------------------------------------------------------
güzel tatiller güzel yarınlar
ve hayırlı bayramlar bayramız kutlu olsunnnnnn:KK19::86::76::78::81::89:

uzun bir aradan sonra ancak gelebildim :KK59: nasıl oluyorsa cadı kızımdan fırsat bulamıyorum. sizler nasılsınız kırşehir liler.... esmer güzeli görüşemedik sen neler yapıyosun?

iyi akşamlar
yeni yılınız huzur mutluluk para sağlık getirsinnnnnnnnnnnnn
:44:bende girmiyom kk:44:
sırf sizleri merak ediyorum:KK59: nasıllar diye giryorum hepinizi çok çok öptümmmmmmm:):KK34:

selaammm.... bende kırşehir mucur'luyum... ankara'da doğup büyüdük ama annem de babam da mucur'lu, eskiden çok gidemezdik ama artık orada bi evimiz var ve sık sık gidiyoruz :))

selaammm.... bende kırşehir mucur'luyum... ankara'da doğup büyüdük ama annem de babam da mucur'lu, eskiden çok gidemezdik ama artık orada bi evimiz var ve sık sık gidiyoruz :))

topik sahibi değilim ama hoş geldinnnnn:):KK34:
kırşehirliğim demiştiniz ne güzel artık dişardakiler memeleketinde ev yapyorlar geliyorla yaz tatilinde
güle güle gelmeler uğra burayaaaaa:KK34:

canım bende mucur'luyum...mucur 'un neresinden siniz merkez demi köylerinden mi? mucur a gelirsen beklerimtanışalım canım ben mucur dayım :KK61::KK61::KK61:

sevgili sudoku, çok teşekkür ederim canım cevabına.... evet, mucur un içindeniz.... evimiz de mucur a girmeden, şahintepesi nin karşısındaki kooperatifte, kırmızı tek katlı evler.... çok sevinirim görüşürsek, ben de ankara ya beklerim canım :)

sevgili sudoku, çok teşekkür ederim canım cevabına.... evet, mucur un içindeniz.... evimiz de mucur a girmeden, şahintepesi nin karşısındaki kooperatifte, kırmızı tek katlı evler.... çok sevinirim görüşürsek, ben de ankara ya beklerim canım :)

ne demek canım herzaman beklerim... biliyorum o evleri :KK75: mucur a geleceğin zaman haber verirsen görüşürüz canım.ben hiç bir yere gidemiyorum kızım dan dolayı yinede nasp sağol.:KK61::KK61::KK61:

Günaydın kırşehir
cumanız mubarek olsunnnnnn
canlarım benim ben kırşehirin bi ilcesindeyimmmm.................
Keşke bizlerde kırşehirli olarak toplansakkk demiii:KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın kırşehir
cumanız mubarek olsunnnnnn
canlarım benim ben kırşehirin bi ilcesindeyimmmm.................
Keşke bizlerde kırşehirli olarak toplansakkk demiii:KK9::KK9::KK9::KK9:

olabilir aslında da kaç kişiyiz ki? toplanmak isteyenler bildirse de program yapsak olur aslında:21::21::21:

Kırşehir nasılsınızzzzzzz
günaydınlar olsunnnn
kimse yok kırşehirliiiii
bir kaç kişiii toplansaktaaaaaa:)
öptüm byyyyyyyyy hepinizeeeeeeeee:KK61:

herkese merhabaaa sitede yeniyim sayılır ve başlığı görünce inanamadım :) doğma büyüme kırşehirliyim bende memleketimi çok ama çok seviyorum..1 haftalık ayrılık bile inanın zor geliyor..kırşehirli olanlar ve onu gerçekten sevenler iyi bilir başka bir yere benzemez kırşehir :KK34:

herkese merhabaaa sitede yeniyim sayılır ve başlığı görünce inanamadım :) doğma büyüme kırşehirliyim bende memleketimi çok ama çok seviyorum..1 haftalık ayrılık bile inanın zor geliyor..kırşehirli olanlar ve onu gerçekten sevenler iyi bilir başka bir yere benzemez kırşehir :KK34:

hoşgeldin canım aramıza :KK66::KK66::KK66:

sim kırşehirrrrrrrEn Büyük KKEn Büyük KK
arkadaşlarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzEn Büyük KKEn Büyük KK
haftanız şen olsun hafta sonunuzzzzzzEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

X