Kirşehir///40

Afiyet olsun
canım benim biz daha ceviz almadık bi tanıdık var onda alıyoruz oda buranın bi köyünde gidemedik halaaaaa
almay gideceyiz bakılımmmm:)
-----------------------------------------------
haftanız şen olsunnnnn

Esmer sen Kırşehir merkezde misin? hangi köyden alıyosun cevizleri?

yok canım kamandayım buranın savcılı köyünde alyorumm çokta güzel cevizleri
var

---------------------------------------------------------------------------------------------------
güzel tatiller güzel yarınlar
ve hayırlı bayramlar bayramız kutlu olsunnnnnn:86::76::78::81::89:

uzun bir aradan sonra ancak gelebildim nasıl oluyorsa cadı kızımdan fırsat bulamıyorum. sizler nasılsınız kırşehir liler.... esmer güzeli görüşemedik sen neler yapıyosun?

iyi akşamlar
yeni yılınız huzur mutluluk para sağlık getirsinnnnnnnnnnnnn
:44:bende girmiyom kk:44:
sırf sizleri merak ediyorum nasıllar diye giryorum hepinizi çok çok öptümmmmmmm:)

selaammm.... bende kırşehir mucur'luyum... ankara'da doğup büyüdük ama annem de babam da mucur'lu, eskiden çok gidemezdik ama artık orada bi evimiz var ve sık sık gidiyoruz :))

selaammm.... bende kırşehir mucur'luyum... ankara'da doğup büyüdük ama annem de babam da mucur'lu, eskiden çok gidemezdik ama artık orada bi evimiz var ve sık sık gidiyoruz :))

topik sahibi değilim ama hoş geldinnnnn:)
kırşehirliğim demiştiniz ne güzel artık dişardakiler memeleketinde ev yapyorlar geliyorla yaz tatilinde
güle güle gelmeler uğra burayaaaaa

canım bende mucur'luyum...mucur 'un neresinden siniz merkez demi köylerinden mi? mucur a gelirsen beklerimtanışalım canım ben mucur dayım

sevgili sudoku, çok teşekkür ederim canım cevabına.... evet, mucur un içindeniz.... evimiz de mucur a girmeden, şahintepesi nin karşısındaki kooperatifte, kırmızı tek katlı evler.... çok sevinirim görüşürsek, ben de ankara ya beklerim canım :)

ne demek canım herzaman beklerim... biliyorum o evleri mucur a geleceğin zaman haber verirsen görüşürüz canım.ben hiç bir yere gidemiyorum kızım dan dolayı yinede nasp sağol.

Günaydın kırşehir
cumanız mubarek olsunnnnnn
canlarım benim ben kırşehirin bi ilcesindeyimmmm.................
Keşke bizlerde kırşehirli olarak toplansakkk demiii

Günaydın kırşehir
cumanız mubarek olsunnnnnn
canlarım benim ben kırşehirin bi ilcesindeyimmmm.................
Keşke bizlerde kırşehirli olarak toplansakkk demiii

olabilir aslında da kaç kişiyiz ki? toplanmak isteyenler bildirse de program yapsak olur aslında

Kırşehir nasılsınızzzzzzz
günaydınlar olsunnnn
kimse yok kırşehirliiiii
bir kaç kişiii toplansaktaaaaaa:)
öptüm byyyyyyyyy hepinizeeeeeeeee

herkese merhabaaa sitede yeniyim sayılır ve başlığı görünce inanamadım :) doğma büyüme kırşehirliyim bende memleketimi çok ama çok seviyorum..1 haftalık ayrılık bile inanın zor geliyor..kırşehirli olanlar ve onu gerçekten sevenler iyi bilir başka bir yere benzemez kırşehir

hoşgeldin canım aramıza

sim kırşehirrrrrrr
arkadaşlarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzz
haftanız şen olsun hafta sonunuzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…