Kirşehir///40

Hataları, günahları-sevapları, her bir şeyi konuşabilirsiniz onunla... Hiç yalnız kalmazsınız nitekim... Böyle bir dost bulmak için fazla bir arayış içinde olmanıza gerek yoktur. O kendiliğinden çıka gelir zaten. (Elektrik olayı ..) Bir gün bir bakarsınız karşınızda... Bir de bakmışınız sımsıcak sohbetler, derin konular, sırlar, paylaşımlar... Kimseye söyleyemediğinizi, en yakınınıza anlatamadığınızı, geçmişteki izleri, geleceğe dairlerinizi, sadece ona anlatır olursunuz. Kadın, erkek Bir dost bulun! Ama gerçek olsun. Aradığında isinizi değil, sizi soran.. Kötü gününüzde ev sahibi, iyi gününüzde kiracınız olsun. Anlatsın, konuşsun, açık-seçik, korkmadan yaşasın. Güvensin! Cinsiyeti olmasın! Bir kartal kadar haşin, bir maymun kadar şaklaban, bir ceylan kadar narin olsun. Doğruları söylesin. Gerçekçi olsun. Yanıltmasın, kandırmasın! İçten, sevecen, sempatik, sevdaları, özlemleri anlayabilen biri olsun. Anlasın! Ağzıyla değil, gözleriyle ve kalpten konuşsun. Yaşasın! Doya-doya yaşasın, doya-doya yaşatsın. Beyninden değil, yüreğinden versin. "Olsun varsın! Paylaşırım." desin.

paylaşımın için sağol canım çok şükür çok sevdiğim değer verdiğim doslarım var allahın bu gününe şükür ne zaman bir derdim olsa yanımdadırlar ama şu an benden uzaktalar ve çok özledim onları..

bana ne boranda yazdasempatiksalakcinni
bana ne baharada kıştasempatiksalakcinni
bana ne çirkinde güzeldesempatiksalakcinni
bana ne fırtanalı gecedesempatiksalakcinni
biter biter kırşehirin gülüüüüüolumunekankayizsmile

paylaşımın için sağol canım çok şükür çok sevdiğim değer verdiğim doslarım var allahın bu gününe şükür ne zaman bir derdim olsa yanımdadırlar ama şu an benden uzaktalar ve çok özledim onları..[/QUOTE]

olumunekankayizsmile beğendiğine tşk ederimmmolumunekankayizsmile

gÜnaydıııın kırŞehıııııır,

hayırlı cumalar olsun cÜmleten,

buz gıbı soĞuk ankaradan sıcacık sevgılerımı getırdım sızlere...

kahfeyeeeee buyurunn
7080.jpg

oh kahveye bak yanında çikolatada olunca ..kahve bahane sohbet şahane...kırşehir merkezdeyim ben

merhaba herkeslere
uzun am auzun zamandir giremiyordum
yeni internet bagattik artik BURDAYIIIIM
kirsehiri cook seviyorum ora bi ayri ya
bu yazi yine iple cekiyorum
herkese slm

slm millet bizim burada sirf kirsehir aksaray dan gurbetciler var avusturya wienerneustadt da ben usakli olarak burda yalnizim

merhaba herkeslere
uzun am auzun zamandir giremiyordum
yeni internet bagattik artik BURDAYIIIIM
kirsehiri cook seviyorum ora bi ayri ya
bu yazi yine iple cekiyorum
herkese slm

oyyyyyyyyyyyyyyyy cansıııı hoş geldinnnŞeniz
yaz buluşması yapılaımmmm kırşehirli olarakkk oldumuuuuolumunekankayizsmile

ESMERıM GÜNAYDIN;

TEEEEE ANKARALARDAN SANA TÜRK KAHVESı ıÇMEYE GELDıM EMME SEN YOKSUN BACIM

Resim+272.jpg

ESMERİM GÜNAYDIN;

TEEEEE ANKARALARDAN SANA TÜRK KAHVESİ İÇMEYE GELDİM EMME SEN YOKSUN BACIM

Resim+272.jpg
olumunekankayizsmilebakıyorumda arada kaynatıyorsunuz kırşehire buradan kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan mıhtarım sanada bol sevgiler iyi akşamlar:kahve:

X