- 16 Ekim 2008
- 144
- 0
opuyorumnanaktançok iyim kırşehir li birilerini görünçe keyfim yerine geliyorrrrolumunekankayizsmile kızınıda öp yerimeekaydirigubbakcemile5
öperim canım avatar ım kızımın resmi kaydirigubbakcemile3 tombişimin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opuyorumnanaktançok iyim kırşehir li birilerini görünçe keyfim yerine geliyorrrrolumunekankayizsmile kızınıda öp yerimeekaydirigubbakcemile5
öperim canım avatar ım kızımın resmi kaydirigubbakcemile3 tombişimin
maşallahh nazarlardan saklısın rabbimmm
nasılsın canısııı kendine çiçi bakkkkolumunekankayizsmile
hayırlı akşamala kırşehir sonunda karı gördük valla soğukta olsa özlemiş karı ...kızlar kırşehirde hangi çocuk doktorunu önerirsiniz.. cahit beymi şaban beymi yada başka
evet kar gördü ama bugünde erdiiii kamandaaasempatiksalakcinnihayırlı akşamala kırşehir sonunda karı gördük valla soğukta olsa özlemiş karı ...kızlar kırşehirde hangi çocuk doktorunu önerirsiniz.. cahit beymi şaban beymi yada başka
ALLAH CUMAMIZI MÜBAREK ETSİN İNŞEALLAH.ALLAH BUGUNUN RAHMETİNDEN İSTİFADE ETMEYİ NASİP ETSİN.RABBİME EMANET OLUN
İnşaallah canım..
Dışarı sı soğuk evden çıkamıyorum canım.sen nasılsın?
hayırlı akşamala kırşehir sonunda karı gördük valla soğukta olsa özlemiş karı ...kızlar kırşehirde hangi çocuk doktorunu önerirsiniz.. cahit beymi şaban beymi yada başka
tşkrler şaban bey için iyi dediler ama muayenehanesi yok hastaneyede götürmek istemiyom çok kalabalık oluyor hastalık kol geziyor hatta geçenlerde gittik bizden önce bir hasta vardı ateşi varmış çocuğun. o kalktı sonra sen çocuğunu yatır dedi ne bileyim içim rahat etmedi hastanede...
kızlar kırşehirin en meşhur yemeğini sordum ama kimse cvp vermedi aşkolsun
canım görmemiş olabileriiiim
en muşhur yemekleriiiii
YOĞURT ÇORBASI
KATMA AŞI
BALTACI
KÖFTE
PİLAV ETLİ
BESMEÇ
MANTI ÇOK YEMKLERİMİZ VAR CANIM BENİMMM
TOPALAKK DERİZ ÇOK GÜZEL ETSİZ Bİ YEMEKKK
TERİFDE BOYLEEE TOPALAKK
Bulgur, yumurta, ince doğranmış soyan, un, tuz, baharatla yoğrulup küçük yuvarlak toplar yapılır.Bir tencerede yağ eritilip küçük bir soğan, ince doğranıp pembeleştirilip, salça ilave edilir, eteri kadar tuz, su ilave edilin, kaynamaya bırakılır.Kaynayan salçalı suya yapılan toplar ilave edilip pişirilir.
AFİYET OLSUNNN
canısı tşkler şunun şurasınında gelininizim öğrenmem lazım bunları
çok güzel bir paylaşım gerçek dost bulmak o kadar zorki hele hiç kimseyi tanımıyorum kırşehirde kayınvalidem ve görümcem var ama arkadaşlarım hep uzakta haftasonu eşim kahveye gitmek istiyor valla git diyom arkadaşların var
ben evdeyim arkadaş sohbetlerini çok özledim ama bilmiyorumkismile
çok güzel bir paylaşım gerçek dost bulmak o kadar zorki hele hiç kimseyi tanımıyorum kırşehirde kayınvalidem ve görümcem var ama arkadaşlarım hep uzakta haftasonu eşim kahveye gitmek istiyor valla git diyom arkadaşların var
ben evdeyim arkadaş sohbetlerini çok özledim ama bilmiyorumkismile