Kirşehir///40

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aranızda serde gören varmı topik sahibimiz yokkkkk:)

vaay ben nasıl görmemişim bu başlığı ben de doğma büyüme 7 göbek kırşehirliyim eşimde kırşehirli...slm olsun tüm hemşerilerime kırşehire yolu düşen herkei beklerim bi alo yeter...

vaay ben nasıl görmemişim bu başlığı ben de doğma büyüme 7 göbek kırşehirliyim eşimde kırşehirli...slm olsun tüm hemşerilerime kırşehire yolu düşen herkei beklerim bi alo yeter...

ay benim güzel hemşerim tamam kız bizde kırşehirden bi buluşma yapalımmm ne dersinnn ankara buluşmasına giderim ara araaaolumunekankayizsmile

bi ikimiziz mi kırşehirde oturan yaw ne çok almancı çıkıyo bu kırşehirden kırşehirli çoook kırşehirde yaşayan yok...:eek:lmaz:

bi ikimiziz mi kırşehirde oturan yaw ne çok almancı çıkıyo bu kırşehirden kırşehirli çoook kırşehirde yaşayan yok...:eek:lmaz:

aynen kırşehirli çok ama buluşan yokkkkkkboshayallersmile
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

merhaba canım hoşgeldin bende artık kırşehir deyim bir araya gelip görüşmeyi çok isterdim ama kızım çok küçük daha :ecrin_bebek: ilçesinde oturunca çıkamıyorum bu yüzden canım yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bir iki derken üç kişi oldukkkk arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
buyrun elerimle yaptım kahfeee
4968.jpg

Ya rab” deyınce,rabbımızın ”buyur kulum ” dıyerek cevap vermesı ,
”ben pıŞmanım bÜtÜn yapmıŞ olduĞum gÜnahlardan” derken samımıyetle teslım olabılmek ve rabbım meleklerıne:”Şahıt olun kulumu affettım” dıye buyurması ne gÜzeldır…
nasuh tÖvbesı etmeyı ,tÖvbe kapısından geÇmeyı cÜmlemıze nasıp eyle yarab..
Selam ve dua ıle cumanız mubarek olsun

iyiyim canım ne olsun cadı kızımla ilgileniyorum,ev,iş derken öyle vakit gelip geçiyo güzelim yaa sen nasılsın?

opuyorumnanaktançok iyim kırşehir li birilerini görünçe keyfim yerine geliyorrrrolumunekankayizsmile kızınıda öp yerimeekaydirigubbakcemile5

X