Kirşehir///40

ALLAH CUMAMIZI MÜBAREK ETSİN İNŞEALLAH.ALLAH BUGUNUN RAHMETİNDEN İSTİFADE ETMEYİ NASİP ETSİN.RABBİME EMANET OLUN

kırşehirliler nerdesinizzz

hayırlı akşamala kırşehir sonunda karı gördük valla soğukta olsa özlemiş karı ...kızlar kırşehirde hangi çocuk doktorunu önerirsiniz.. cahit beymi şaban beymi yada başka

maşallahh nazarlardan saklısın rabbimmm
nasılsın canısııı kendine çiçi bakkkkolumunekankayizsmile

ALLAH CUMAMIZI MÜBAREK ETSİN İNŞEALLAH.ALLAH BUGUNUN RAHMETİNDEN İSTİFADE ETMEYİ NASİP ETSİN.RABBİME EMANET OLUN

İnşaallah canım..
Dışarı sı soğuk evden çıkamıyorum canım.sen nasılsın?

hayırlı akşamala kırşehir sonunda karı gördük valla soğukta olsa özlemiş karı ...kızlar kırşehirde hangi çocuk doktorunu önerirsiniz.. cahit beymi şaban beymi yada başka

canısı ben kamandayım çoçuk doktorunu bilmiyorummmm çahit bey kamanda giden çoçuk dokturuuu iyi bi doktor :ecrin_bebek:
gecmiş olsun

evet kar gördü ama bugünde erdiiii kamandaaasempatiksalakcinni

hepimiz evdeyiz ama ev gezmelerine de gidiyoruzzz kendine iyi bakkkolumunekankayizsmile

canım ben kazım kuranel e gidiyoruz tavsiye ederim bir dr daha vardı ama aklıma gelmiyo şimdi ismi...gelirse yazarım canım:uhm:

tşkrler şaban bey için iyi dediler ama muayenehanesi yok hastaneyede götürmek istemiyom çok kalabalık oluyor hastalık kol geziyor hatta geçenlerde gittik bizden önce bir hasta vardı ateşi varmış çocuğun. o kalktı sonra sen çocuğunu yatır dedi ne bileyim içim rahat etmedi hastanede...

canım muaynehanesinde de aynı olacak bence sonuçda oraya da hasta çocuklar geliyo ama temiz olsun şartları iyi olsun dersen özel hastahanelere veya tıp merkezlerine götürebilirsin ben tıp merkezine gidiyorum çok da memnunum yerimseniben

iyi hafta sonu kıslarrrrr
keyfinize bakın öptümmmm
gecmiş olsunnnn çoçuklarınızaaaopuyorumnanaktan

kızlar kırşehirin en meşhur yemeğini sordum ama kimse cvp vermedi aşkolsun

kızlar kırşehirin en meşhur yemeğini sordum ama kimse cvp vermedi aşkolsun

canım görmemiş olabileriiiim
en muşhur yemekleriiiii
YOĞURT ÇORBASI
KATMA AŞI
BALTACI
KÖFTE
PİLAV ETLİ
BESMEÇ
MANTI ÇOK YEMKLERİMİZ VAR CANIM BENİMMM
TOPALAKK DERİZ ÇOK GÜZEL ETSİZ Bİ YEMEKKK
TERİFDE BOYLEEE TOPALAKK
Bulgur, yumurta, ince doğranmış soyan, un, tuz, baharatla yoğrulup küçük yuvarlak toplar yapılır.Bir tencerede yağ eritilip küçük bir soğan, ince doğranıp pembeleştirilip, salça ilave edilir, eteri kadar tuz, su ilave edilin, kaynamaya bırakılır.Kaynayan salçalı suya yapılan toplar ilave edilip pişirilir.

AFİYET OLSUNNN

canısı tşkler şunun şurasınında gelininizim öğrenmem lazım bunları

Hataları, günahları-sevapları, her bir şeyi konuşabilirsiniz onunla... Hiç yalnız kalmazsınız nitekim... Böyle bir dost bulmak için fazla bir arayış içinde olmanıza gerek yoktur. O kendiliğinden çıka gelir zaten. (Elektrik olayı ..) Bir gün bir bakarsınız karşınızda... Bir de bakmışınız sımsıcak sohbetler, derin konular, sırlar, paylaşımlar... Kimseye söyleyemediğinizi, en yakınınıza anlatamadığınızı, geçmişteki izleri, geleceğe dairlerinizi, sadece ona anlatır olursunuz. Kadın, erkek Bir dost bulun! Ama gerçek olsun. Aradığında isinizi değil, sizi soran.. Kötü gününüzde ev sahibi, iyi gününüzde kiracınız olsun. Anlatsın, konuşsun, açık-seçik, korkmadan yaşasın. Güvensin! Cinsiyeti olmasın! Bir kartal kadar haşin, bir maymun kadar şaklaban, bir ceylan kadar narin olsun. Doğruları söylesin. Gerçekçi olsun. Yanıltmasın, kandırmasın! ıçten, sevecen, sempatik, sevdaları, özlemleri anlayabilen biri olsun. Anlasın! Ağzıyla değil, gözleriyle ve kalpten konuşsun. Yaşasın! Doya-doya yaşasın, doya-doya yaşatsın. Beyninden değil, yüreğinden versin. "Olsun varsın! Paylaşırım." desin.

Bir dostunuz olsun.

Sizi ve benliğinizdekileri paylaşsın Dost olsun!

Ama... Gerçek bir dost..

Dostçakalın

CAN DÜNDAR
alıntı

çok güzel bir paylaşım gerçek dost bulmak o kadar zorki hele hiç kimseyi tanımıyorum kırşehirde kayınvalidem ve görümcem var ama arkadaşlarım hep uzakta haftasonu eşim kahveye gitmek istiyor valla git diyom arkadaşların var
ben evdeyim arkadaş sohbetlerini çok özledim ama bilmiyorumkismile

ben kırşehirden oturmuyorum keşke oturmuş olsaydım seve seve gel bana derdimmm
kendine çiçi bak kırşehire sık gelirim geldiğimde buluşalım okeeeeeolumunekankayizsmile

kırşehir merkezdemisin canım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…