• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirşehir///40

Günaydın kırşehir
günaydın kamanlılarrrrrrrrrr
-----------------------evet biz yün yorganla yatarız ya ev sobalı olduğu için

NASILSINIZ ARKADAŞLAR
-----------------Mutluluk parktaki çocuk gibi yaşadığın anın sonuna kadar keyfini sürmektir
Mutluluk salıngaçlarda sallanmak ve bir çocuk yüreği kadar sevinmektir
Mutluluk sevdiğini sevildiğini bilmektir
Mutluluk sağlıklı yaşamaktır-- sağlıkla kalın arkadaşlarrrrrrrr

AFFETMENİN ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm. Bir gün geçmişime baktığımda

>PİŞMANLIĞIMDAN üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım çünkü..

>Birisini HATIRLAMANIN aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık.

>Aslında BANA DEĞER VEREN İNSANLARIN çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım.
>Birisini kırdıktan sonra ÖZÜR DİLEMENİN aslında beni ben yaptığını anladım

merhaba benimde annem kırşehirli babam kamanlı en son 12 yaşımda gelmiştim oraya ama şirin kırşehir ve çok seviyorum orayı bu yaz gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse

merhaba benimde annem kırşehirli babam kamanlı en son 12 yaşımda gelmiştim oraya ama şirin kırşehir ve çok seviyorum orayı bu yaz gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
hoş geldin kırşehir koşesini yalnız bırakmayın

selam bendekırşehirliyim.. antalya yaşıyorum...

ne güzel sıçak bi yerden yaşyorsun hoş geldin beklerim gelin:enbuyukkk:a.s.:1hug:

KIRŞEHİRLİLERRRRRRRRRRRR
--------------Dua ve ibadet, Allah ile olmaktır. Allah ile olan kimse için ölüm de, ömür de hoştur.

CUMANIZ MUBAREK OLSUN
----------------------------------OLUR CANIM BEKLERİM ROZEVİN

Rahmet günlerin vardı,Deryana dalmaya çalıştık.Mağfiret günlerin vardı,Gözyaşlarıyla afvolmaya çalıştık,Şimdi kabul günlerin,Cehennemden azad günlerin,Biz senin günahkar kulların,Büyük kapıda bekleyen,Küçük küçük karıncaların,Bükmüşüz boynumuzu,Bekliyoruz azadımızıTevvab olan Allahım,Gufran olan İlahım,Gaffar olan Rabbim,Günhakar ümmetinin mubarek cumasında,biz mücrim kullarını cehenneminden azad eyle amin amin amin Cumamız mübarek olsun >>

-------------------------KIRŞEHİRLİLER ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZDEN OLSUN
-----------Yarıyıl tatili bitti
okula başlayan çoçuklara ve annelere kolay gelsin başarılar dilerim derslerinde herkesin yavrusunaaa

Canım kırşehirli hemşirelerim
bügün çok güzel bi gündü benim için kamanda başbakanımızı karşılamak üzere kırşehire toplu halde yola çıktık başbakanımız geldi karşıladık onu çok yakında görmek beni çok mutlu etti bol bol resimlerini çektim ve bi not yolladım devosdaki hareketini kutladım çok mutlu oldum onu gorduğume
ama sonrada bi güzel ıslandıkkkk değdi ıslanmaya:)):)

ARKADAŞLAR BÜGÜN ANLADIMKİ ONEMLİ KURUMLARIN TELEFONLARIN BİLECEKSİN
ÇÜNKÜ BÜGÜN KIRŞEHİRDEN O KALBALIKTA ÇOK AYILAN BAĞILAN OLDU BU NOLAR İŞİMİZE YARAR HER HALDE
------------------------------------ONEMLİ TLF
-------------ÖNEMLİ TELEFONLAR

Resmi Kurum Telefonları Hastane Telefonları Otobüs Firmaları Telefonları

Polis İmdat : 155 Yangın İhbar : 110 Hızır Acil : 112

Alo Doktorum : 113 Alo Rtük : 178 Alo Zabıta : 153

Alo Tüketici : 175 Alo Valilik : 179 Ankesör Arıza : 122

Cenaze Hizmetleri : 188 Çağrı : 133 Çevre Bilgi : 181

Telekom Borç Sorma : 163 Adsl Arıza : 444 0 375 Posta Kodu Danışma : 119
Elektrik Arıza : 186 Uyuşturucu Bilgi: 171 Kan Bilgi Merkezi : 173

Alo Turizm Bilgi: 170 Jandarma İmdat :156 Emniyet Danışma : 174
Alo Gürültü İş ve İşçi Bulma: 180 Gaz Arıza : 187

Orman Yangını : 177 PTT Danışma : 161 Kablo Tv Arıza : 126

Sağlık Danışma : 184 Su Arıza :185 Telefon Arıza :121

Fono Tel : 141 Uyandırma : 135 Vergi Danışma : 189
Ruhsal Bunalım Danışma : 182 Kadın ve Sosyal Hizmetler : 183 Bilinmeyen Numaralar : 11811

Back