Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BENİM NE GÜZEL KAMANLI OLMAK TABİKİ NERDEN OLURSAN OL KENDİ MEMLEKKETİN ÇOK DAHA İYİ GELİR :1hug:HOŞ GELDİN GELİN KOŞEMİZ YALNIZ KALMASIN TŞK EDERİM a.s.Selam bende kırşehirliyim.... Ve olmaktanda gurur duyorum .. Memleket ayrı bir yer ya . Oyle özlüyorum ki
babam kamanlı annem kamanın köyünden kurancılı kasabasından.
Evlenmeden önce çok giderdik köye ama evlendşkden sonra adapazarına geldiğim için çok gidemiyorum. Ama bütün cocukluğum orada gecerdi babam bizi denize götürmek isterdi biz hayııııııııırrrrrrrr der illa köyü izterdik. Ve köyümüzün deresinde yüzmek 5 yıldıkzlı otellerdan dahada güzel eğlenceli olurdu..
Kamanda esnaf arkabalarımız var ama anne tarafı daha ağır basıyor bende ama dedemin amcamın be babannemim mezarıkları kamanda olsuğu için babam her bayram öncezi muhakkak ziyaret eder. Bende fırsat buldukca giderimm
ama bu yaz allah izin verirse kırıkkalede düğünümüz var ve kamana oradanda köyümüze gitmeyi çok istiyorum
görüşmek dileğiyle
NE DEMEK Bİ DENEM BELKİ DÜĞNÜNEDE GELİRİM DAVETİNİ BEKLİYORUMMM:teytey::teytey:sağol canım cevabın için
NE DEMEK Bİ DENEM BELKİ DÜĞNÜNEDE GELİRİM DAVETİNİ BEKLİYORUMMM:teytey::teytey:
esmerim güzelim ne var ne yok.memleket köşenize bi gelem dedim.nasıl havalar iyimi orda.bizim pek bi güzel gidiyor,bahar gibi.valla korkarım ağaçlar patlıcak diye.aman herşey zamanında güzel.normal hava şartlarına dönsünde bir an evvel.daha iyşi.
eee hani çay kahve. neyse senin işin var heralde.seni tutmayım.uzayım bir yandan.öpüyorum canım senii...![]()
slmmmmmmm hemşolarımmmmmmm
HOŞ GELDİM NORUYONNNNNNNNNNNhihoyyyt