Kirşehir///40

kızlar kırşehir'de şahmeran düğün salonu ile ilgili bilgisi olan var mı?kısmetse yaza düğünüm orda olacak.büyük ihtimallede düğünümden bir hafta önce falan görme fırsatım olacak.eğer varsa resimleri de eklerseniz çok sevinirim...

----------------------- norunyonuzzz hemşirelerimm
ben kamandayım canım
ama iki kere düğün olmuştu orda çok güzel emin ol canım

Selam bende kırşehirliyim.... Ve olmaktanda gurur duyorum .. Memleket ayrı bir yer ya . Oyle özlüyorum ki

babam kamanlı annem kamanın köyünden kurancılı kasabasından.

Evlenmeden önce çok giderdik köye ama evlendşkden sonra adapazarına geldiğim için çok gidemiyorum. Ama bütün cocukluğum orada gecerdi babam bizi denize götürmek isterdi biz hayııııııııırrrrrrrr der illa köyü izterdik. Ve köyümüzün deresinde yüzmek 5 yıldıkzlı otellerdan dahada güzel eğlenceli olurdu..

Kamanda esnaf arkabalarımız var ama anne tarafı daha ağır basıyor bende ama dedemin amcamın be babannemim mezarıkları kamanda olsuğu için babam her bayram öncezi muhakkak ziyaret eder. Bende fırsat buldukca giderimm

ama bu yaz allah izin verirse kırıkkalede düğünümüz var ve kamana oradanda köyümüze gitmeyi çok istiyorum

görüşmek dileğiyle

CANIM BENİM NE GÜZEL KAMANLI OLMAK TABİKİ NERDEN OLURSAN OL KENDİ MEMLEKKETİN ÇOK DAHA İYİ GELİR :1hug:HOŞ GELDİN GELİN KOŞEMİZ YALNIZ KALMASIN TŞK EDERİM a.s.

esmerim güzelim ne var ne yok.memleket köşenize bi gelem dedim.nasıl havalar iyimi orda.bizim pek bi güzel gidiyor,bahar gibi.valla korkarım ağaçlar patlıcak diye.aman herşey zamanında güzel.normal hava şartlarına dönsünde bir an evvel.daha iyşi.

eee hani çay kahve. neyse senin işin var heralde.seni tutmayım.uzayım bir yandan.öpüyorum canım senii...

CANIM BENİM KOŞEME GELDİN YA EVİME GELMİŞ GİBİ OLDUN TŞK EDERİM BİDENEM
BİZİM MEMLEKETE HALA HAVA BULUTLU VE SOĞUK YAZLARI SERİN KIŞLARI SOĞUK OLUR EVET CANIM GELMİŞİN BEN YOKTUM Bİ DAHİKİ GELİŞİNDE SANA HAZIRLIKLAR YAPARIMMMcokacimcoookCANIM Bİ KEHFE İÇELİM SABAH SABAHH
---------------------[I

RESİM ACILMIYOR
-------------------------------SİM KİRŞEHİRLİLER EVET CANIM BEKLERİM İNŞ GELİRİMMM

güzel bi şiir
-----------------------------Ah benim akşam sefalarım
Akşamcı dostlarım ah.

Ne güzeldi o anlar,
Hani günün geceye kavuştuğu.
Bir ufak bahçemiz vardı.
Köşede kırık dökük bir masa,
Öylesine bir mangal.
Ayak üstü demlenirdik,
Sen ben ve akşam sefalarım….

Dual miydi adı bilmem,
Bir pikabımız vardı.
Üst üste koyardık plakları,
Biri biter biri düşerdi.
Köşede bir masa,
Üzerinde biraz kavun,biraz peynir ve rakı
Ne güzel demlenirdik
Sen ben ve akşam sefaları.
alıntı

GÜNAYDIN KIRŞEHİRLİLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…