aaa ne güzel ailen geliyor hoş gelsinler bizim boz toprağımız güzellllllla.s.:1hug:kırşehirdekiler hem ayrıca sömestr da annem ablam kardeşim önce kamana ordanda kırşehire gececekler ben yine çalışırım herhaldee:çok üzgünüm: bende gezmek istiyorum yazında gezemedim:1no2:
iyiz gıııııa.sa.snörüyonuz arkadaşlar hemşerilerim kırşehirliyim kırşehirliyim hepinizi tanımak istiyorum öpüyorum bye:1hug:kaydirigubbakcemile5
esmer güzelim,24 ocak'ta buluşuyoruz,geliyon mu?iyi gecelerrrrrrrrrrrrr:dance::teytey:a.sŞeniza.s.
çabul iyileş gel esmerim kırşehirin en güzelliiiiiiii
burdayım canım sende benim gonlümüm güzelisin
hoş geldin:teselli:
-------------------------------------------------------KIRŞEHİRLİLER------------------
------------------------------------------------:teselli:ŞenizNERDESİNİZ YA GELİN BİZİMDE TOPİÇİMİZ ŞENLENSİNNN:1rolleyes::1rolleyes:
evet adı gibi kendiside kırselam kızlar bende kırşehirliyim çok özlüyorum hayatımın en güzel ve en kötü günlerimi yaşadığım yer kırşehirdir ora benim canım memleketim ama gün geçtikçe kuraklık çoğalıyor çok üzülüyorum ya kurumuş iyice tüm kırşehirli hemşehrilerime selamlar orası bi ayrı güzel insan güzeliğini bile çözemiyor.............
slm kızlar bende kırsehirliyim/ kaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?