Kirşehir///40

günaydın kırşehir sisi var dikkatlı olun
hayırlı işler hepinizin uzun bi tatilden sonra
ALLAHIN ADIYLA İŞLERİMİZE BAŞLAYLIM
bismillahirrahmanirrahim diyerekkkkk

günaydınlar,
bayramdan önce eşimin memleketine yani Kırşehir'e gittik,fazla kalmadık,Ankara'ya gittik daha sonra ama ben beğendim Kırşehir'i güzel ve sakindi,İstanbul'a benzemiyordu,daha sonra eşimin köyüne Boztepe'ye gittik,orayı da çok sevdim,ne kadar huzurlu bir yer,çok şanslısınız,inşallah bizde ilerde öyle güzel huzuru bir yerde yaşarız...

HOŞ GELDİN BENGUSU
EVET ÇOK GÜZELDİR BİZİM BURALARI ÖZELİKLE KÖYLERİ DAHA GÜZEL AH BU GÖÇ OLAYLARIDA OLMASA
1653.gif

selam kırşehirliler
ben komşunuzum sırnaşık şey daha doğrusu nevşehirliyim. bi bakim bizim komşuların sayfasına dedim. bizim kiracımız mucurluydu. komşudan öte akraba gibiydik onlarla. 16 sene oturdular,emekli olunca gittiler. onlarla giderdik mucura kırşehire falan. :teytey:

HOŞ GELDİN KOMŞUMMM
GEL BAKALIM BİZİ YALNIZ BIRAKMAA ÇOK OPT SENİ
---------------------Arkadaşlar hayırlı cumalar
beni merek eden arkadaşlarıma da şunu soyleyim
ben bügün hastanede gecti günüm
salı günü karar vercekler safra taşı ve göbek fıtığında ameliyat günü verceklerrrrrr allah kerimdir inş bi sorun daha cıkmaz ya bir an once olsam bu ameliyatıııı
--------------------------------------------------------------------

HOŞ GELDİN KOMŞUMMM
GEL BAKALIM BİZİ YALNIZ BIRAKMAA ÇOK OPT SENİ
---------------------Arkadaşlar hayırlı cumalar
beni merek eden arkadaşlarıma da şunu soyleyim
ben bügün hastanede gecti günüm
salı günü karar vercekler safra taşı ve göbek fıtığında ameliyat günü verceklerrrrrr allah kerimdir inş bi sorun daha cıkmaz ya bir an once olsam bu ameliyatıııı
--------------------------------------------------------------------

tamam komşu arada uğrarım, sizide bekleriz :sm_cool:
bu arada geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz.

Günaydın kırşehirim
beni seven herkese hayırlı günler
duanızı bekliyorum duanız bende esirgemeyinnnn

mrb canım bende kırsehırlıyım kaman ama karabukte oturuyorumcocuklugumda her tatılde gıderdık kaman aartık gıdemıyorum ama memleketımın ısmını duymak bıle heyecanlandırıyor benı.tabıkı sırın kırsehır.tum hemsehrılerıme selamlar:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım ablam allahım sana ve tüm hastalara acil şifalar versin kendie iyi bak

ay bende kırsehırlıyım annem kamanlı burda kırsehırlılerın oldugunu bılmek ne guzel canım hemserılerım

cumanız berektiğle gelsin hayırlı cumalar
------------------------Günlerin efendisi Cuma,
Ayların efendisi Muharrem,
Ağaçların efendisi sedir ağacı,
Dağların efendisi Tur-i Sina,
Habeşlilerin efendisi Bilal,
İranlıların efendisi Selman,
Sözlerin efendisi Kur’ân,
Kur’ânın efendisi Bekara,
Bekara Suresinin seyyidi, yani efendisi Âyet-el-Kürsi’dir.) [Deylemi

işte ben
------------------Bazen susarsın...
Çünkü sözler,
Sessizliğin kadar anlatamaz acını
Acizleşir kelimeler
Söz bulamazsın derdine
Bittiğinde her şey.

Bazen gidersin...
Çünkü kalmak yetmez paylaşmaya
Ağırlığınca ömrünü, savurup bir kenara
Bir hiç gibi umursamadan ve kahredip
Tükendiğinde ruhun.

Ve bazen değer verdiğin ne varsa
Yokolur gider
Yüreğin yitip gider bilinmezlerde
İşte orda bulur seni aşk
Bir aşka hayat verirsin işte bendersin

ne acılarla bitiryoruz bu yılıda bizim için hep kaybetiğimiz yıl olacak 2008 çok yakınımızı kaybetik ölenlerimiize allahtan rahmet dilerim.. ESMER GÜZELİ
2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Back