Kirşehir///40

günaydın kırşehirliler sevgiyle kalın
----------------umutlarla yaşayın
----------çiçeklerinizi soldurmayın ,,,,,,,,
1083.jpg

OĞRETMENLER GÜNÜNZ KUTLU OLSUN
Dosttur o çalışanla, dosttur o yarışanla
Yarınlara el ele beraber koşanlarla,
Mutludur o, simsiyah saçları olmuşsa ak,
Dünden daha güçlüdür uyanırken her sabah.

Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren
Odur hep geleceğe güvenle gülümseyen.
Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan.
Odur eli öpülen, odur fedakâr insan.

Sarsılmaz bir inançla görevini sevmekte,
Ömrünü adamıştır milletine hizmette.
Ruhlara şekil veren, kafaları besleyen
Uygarlığa yürürken en öndedir öğretmen

çok güzel bi ankara buluşması oldu benim için kırşehirliler
keşke bizde sizlerle burda buluşmalar düzenlesek ama melasef sizleri sanalda kalmak isyiyorsunuz kalın sevgili arkadaşlar yani kırşehirli hemşirelerim vallhi benim için iyi geldi ilaç oldu bende aradan b
ir giderim ank dostlarıma hepinizi buraya kırşehir koşeme bekliyorum nerdesiniz kıslarrr burdas buluşalımmmm haydi kıslarrrr

slm kirsehirli hemsolarim.
bende 10 günlügüne kirsehire gittim dün döndüüm..kirsehirde gezdim cok özlemistim memleketimi.ama buruk döndüm cünkü kizimi annemin yanina kirsehire biraktim. temmuz ayina kadar orda kalacak.
senağlama senağlama

slm kirsehirli hemsolarim.
bende 10 günlügüne kirsehire gittim dün döndüüm..kirsehirde gezdim cok özlemistim memleketimi.ama buruk döndüm cünkü kizimi annemin yanina kirsehire biraktim. temmuz ayina kadar orda kalacak.
senağlama senağlama
hoş geldin canım
neden kızını bıraktınnnn ya çalişyorsunda ondaaaamı ay kıyamammm:ecrin_bebek:

günaydın kırşehir
günaydın ablaların ablası
günaydın kaman
günaydın koşeme güzellik
katan herkese iyi günlareeeeehihoyyythihoyyyt

GUMANIZ MUBEREK OLSUN
günaydın kırşehir
günaydın ablaların ablası
günaydın kaman
günaydın koşeme güzellik
katan herkese iyi günlareeeeea.s.:enbuyukkk:

üç can daha gitti pisipisine
arkadaşlar canlarım çok üzüçü bi haber kırşehir kamandaki çinnetti şittele kınıyorumbu ne kadar cani bi babaki iki tane yavrusunu ve karısını bıcaklayıpda sonra kendisini öldürmüş aklım almıyor benim ölenlere allahtan rahmet dilerim ailesinin başı sağ olsun ölen kız eşim tarafında akrabamız
haberi okuyun Cinnet geçirdiği ileri sürülen baba, ilk önce eşini daha sonra ise 3 yaşındaki ve 8 aylık çocuklarını ekmek bıçağıyla öldürdü.

--------------------------------------------------------------------------------

– Komşunun durumu polise bildirmesi üzerine eve gelen güvenlik güçleri beşikteki 8 aylık çocuk ve sobanın yanındaki 3 yaşındaki çocuğu kanlar içerisinde buldu.

– Yaralı anne ve çocuklar hastaneye kaldırılırken yaşamlarını yitirdiler.
– Annenin 17, 3 yaşındaki çocuğun 2, 8 aylık çocuğun ise 1 bıçak darbesi aldığı öğrenildi.
– Eşi ve çocuklarını bıçaklayan baba Bilal Kara, kendisini kömürlükte asarak yaşamına son verdi…

CİNNET GEÇİREN BABA, EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI BIÇAKLADI

KIRŞEHİR - Kırşehir’in Kaman İlçesi’nde cinnet geçiren bir baba eşini ve iki çocuğunu ekmek bıçağıyla bıçakladıktan sonra kendisini de kömürlükte asarak yaşamına son verdi.

İLK ÖNCE BIÇAKLADI SONRA KENDİSİNİDE ASTI

Kaman’ın Çiftlik Mahallesi’nde Cumartesi günü akşam saatleri 18.30 sıralarında meydana gelen olayda 32 yaşındaki Bilal Kara, eşi 23 yaşındaki Alev Kara’yı 17 bıçak darbesiyle, 3 yaşındaki kızı Ceren Kara’yı 2 bıçak darbesiyle, 8 aylık kızı Ceylan Kara’yı ise 1 bıçak darbesiyle yaraladı. Eşini ve çocuklarını ekmek bıçağıyla yaralayan baba Bilal Kara (32) daha sonra evin dip odasında kiler ve kömürlük olarak kullanılan yerde televizyon kablosu ile kendisini asarak yaşamına son verdi.

2 AY ÖNCE AYRILMIŞLARDI

Bazı ailevi sorunlardan dolayı cinnet geçirdiği ileri sürülen baba Bilal Kara’nın Kırşehir’de bir özel şirkette, eşi Alev Kara’nın ise Kaman Halk Eğitim Merkezi’nde hizmetli olarak çalıştığı öğrenildi.

ANNE YUVADA YETİŞME!

Alev Kara’nın çocuk yuvasında yetiştiği öğrenilirken, baba Bilal Kara’nın bazı ailevi anlaşmazlıklar nedeniyle iki ay önce evini terk ettiği ileri sürüldü.

OLAYI KOMŞU FARK ETTİ

Komşunun Alev Kara’yı bahçede yaralı olarak görmesi üzerine durumu güvenlik güçlerine bildirirken polisin eve gelmesiyle birlikte 8 aylık ve beşik içerisindeki Ceylan Kara ve 3 yaşındaki Ceren Kara’yı kanlar içerisinde yaralı olarak bulundu. Yaralı anne ve çocukları Kaman Devlet Hastanesi’nde kaldırılırken yaşamlarını yitirdi.

OTOPSİYE GÖNDERİLDİ

Cinnet olayına savcı el korken 4 kişinin cesedi otopsi yapılmak üzere Ankara’ya gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

ewet bende bugün okudum gazeteden cok üzüçü .allahımdan rahmet diliyorum vefeat edenlere o miniçik bedenlere yakınlarınada sabır versin

Back