Günaydınlar esmerim güzelim,anneler gününde yanımızda olduğun için sağol..Eşine de çok teşekkürler,seni bize getirdiği için.Şu an Ankara'dasınız size iyi yolculuklar....Bizden size selam ve sevgilerrrrrrrr.Öptüm kocaman.Haftan gönlünce olsunnnnŞeniza.s.
senin ve annenide anneler günü kutlu olsun canım benim ozletme kendini çok üzüldüm ben ya kimseyi oralara düşürmesin allahım oğlumuza kızımıza insaf versin aminn:uhm:selam kırşehirli güller işten izinli evdeyim çok güzel evde olmak umarım sizde iyisinizdir annem memleketten geldi yanımda çok mutluyum tamda anneler gününde insan kaç yaşında olursa olsun annesini özlüyor esmer abla huzurevinde yaşlıları ziyaretin çok anlamlı olmuş inssan yaşlanınca daha fazla küsüyor hayata galiba kendinize iyi bakın hemşolarım
yalnız olmaz bu kahve senle çok harika olyor canım ablam benim yakında içeriz kahveleriiiiiiiii:içelim::içelim:
beyaz gül :1no2:ben kırşehir diye diye sesim kısıldı ya olsun nevşehir kırşehir birlik olalım ne güzel sen gel buraya ok canım:asigim::1hug:merhaba hanımlar ben nevşehirliğim ama sızi taktir ediyorum birlik olmak çok güzel hepinizi selamlıyorum mevşehirliler NEREDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?