Kirşehir///40

günaydınlar canısım,esmerim güzelim sana bizimle olduğun için teşekkürler....Tabii ki sevgili eşine çok teşekkür ediyorum seni bizlere getirdiği ve yalnız bırakmadığı için.Bizden size sevgiler....seni kocaman öptümmmmmm....Şeniza.sa.s.

canım benim evet ankaradan işlerimiz vardı bitirdik eve geldiğimzde o be dedim zor ya trafik kalabalıkkkk bana göre değillll seni tanıdığma senin gibi şeker ablama tşk ederimmmmmm sevgiğle kal kızlarınıda ve nürten ablamada selamlarrrrr

benim için o kadar ozel bi gündüki anlatamam anneler günü bindim ankaradaki huzur evindeki yaşlılarla gecirdim günüm ama hüzünlü bi gün ordaki yaşlılarımızla ilgilendim ellerini optum hal hatırlarını sordum ama ben kendi adıma soylyorum lütven yardım edecekseniz boyle yerlerden yakınsanız bi yaşlıyı misafir edin evinize ne kadar şen mutlu olyorlar bizde bu yollardan gececeyiz allahım ne olur onların dualarını kabul eyle senağlama ağladım hata teyze vardı oda ağladı benle ya onlarında oğlu kızı vardı ne olur sadece yılda birkere değil her zaman gidelim onların yanınaaaaaaa ooooo ben yine tıkandım yazamıyorummmmklava:klava:

GÜNAYDINLAR GÜZELİM YARIN KİM NE OLACAK BELLİ DEĞİL.FIRSATINI BULDUĞUMUZ HER AN BÖYLE YERLERİ ZİYARET ETMEMİZ GEREK.BEN BUNUN BİR BAŞLANGIÇ OLMASINI DİLİYORUM,SANA SENİ BİZLERE GETİREN EŞİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER...KENDİ GÜZEL YÜREĞİ GÜZEL İNSAN KARDEŞİM BENİM ÖPTÜM,GÜNÜN ŞEN OLSUNNNNNNNN,SEVGİLERİMLE

selam kırşehirli güller işten izinli evdeyim çok güzel evde olmak umarım sizde iyisinizdir annem memleketten geldi yanımda çok mutluyum tamda anneler gününde insan kaç yaşında olursa olsun annesini özlüyor esmer abla huzurevinde yaşlıları ziyaretin çok anlamlı olmuş inssan yaşlanınca daha fazla küsüyor hayata galiba kendinize iyi bakın hemşolarım

senin ve annenide anneler günü kutlu olsun canım benim ozletme kendini çok üzüldüm ben ya kimseyi oralara düşürmesin allahım oğlumuza kızımıza insaf versin aminn:uhm:

sevgili dostlarım benim sizler gibi dostlarım olduğu için hepinize ayrı tşk ederim :enbuyukkk:kk varsınz iyiki bu kadar sıcaksınız herbiyerden farklı kültürden insanlarız ama kardeşce birbirimize sarılmamaız:1hug: ne güzel benim acımda boyle ben aranızda olmaktan gurur duyorum:1rolleyes:tabiki burda yanı kamanda kırşehirden yalnız gelmek zor ama yok arkadaş olarak birileri yok olsun ben vaktim ve sağlığım el verdikce sizleri yalnız bırakmayacam gelecem hep beni sizlerle buluşturan nurşen ablama ne kadar tşk etsem azdırrrra.skendisi ve kızları harika insanlar benim nazarımda süper kişiler sizi sviyom ve hepinizi sevdim ///kanımcaaaaaa:bbo:yerimseniben

merhaba hanımlar ben nevşehirliğim ama sızi taktir ediyorum birlik olmak çok güzel hepinizi selamlıyorum mevşehirliler NEREDE
beyaz gül :1no2:ben kırşehir diye diye sesim kısıldı ya olsun nevşehir kırşehir birlik olalım ne güzel sen gel buraya ok canım:asigim::1hug:

bir vincan kahve olsan kırk yıl hatırın kalır ama sen kalbimde herzaman yeri kalan canım oğretmenimsinnnnnnnnn

[COLOR="Magent[COLOR="Magenta"]heryıl 19 mayıs da ben de bi çoşkuyla kutluyorum tam 25 yıl once bügün evlendim nice yıllara [/COLOR][/COLOR]

geline bak geline kına yakmiş eline ya bu ne biçim gelen yemeiş doymamiş ne yani ben gibi hahahahah kendimce alay edeiyom :):):):)...........)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…