Kirşehir///40

sizden çok uzaktayım oturmaya gelmek isterim ama nerdeeee sizin tanışma fırsatınız var ama benim oda yok arada ugrar halinizi sorarım kendinize iyi bakın hemşolarım

bir saate yakındır kırşehir koşesini okudum hani bu arkadalşlar nerde diye iç cektim çokmuşuz ya bir ben kalmışım nerdesiniz arkadaşlarrrr gelin birlik olalım bizde koşemize sahip çıkalım bu koşeyi açan arkadaşımızda yok ne olur gelin kırşehirli olmak güzeldir

hani derler ya kendin yaz kendin oku ya lutvennnnnnn bakın yazın merhaba diyin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz beni bunalıma soktunuzzz

Günaydınlar,sana,Kaman'a Kırşehir'e....günün gönlünce olsun,sevgilerimle,öptüm...a.s.

tşk ablam sende olmasan ben yalnızım bu koşemdennnnn güzel bi güne güzel bi gülümse///kırşehir ve kamana bakın dedeye ne güzel gülyorrrrrr

Bende Kirsehirliyim, ama cogunuz gibi bende memleketimden cok uzaktayim. Hollandadayim. Ama nasip olursa yaz tatilinde memleketimi ziyaret edicegim. Simdiden cok mutluyum!

Günaydınlar esmerim güzelim,anneler gününde yanımızda olduğun için sağol..Eşine de çok teşekkürler,seni bize getirdiği için.Şu an Ankara'dasınız size iyi yolculuklar....Bizden size selam ve sevgilerrrrrrrr.Öptüm kocaman.Haftan gönlünce olsunnnnŞeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…