olsun canısı canın sağ olsun ordaki durumları iyi bilyorum akrabalatım hepsi ordalar abim de orda ançak beş yılda veya bi cenazede veya bi duğünde gelyorlar sıkma canını elbet birgün tanışırız oka.s.
ablacığım ne dersen onu yaparım yanındAYIM CANIM BENİM Şenizhttp://www.kadinlarkulubu.com/losem...orum-t162692/index.html?p=2187036#post2187036
Arkadaşlar katılalım duyuralım....Esmerim güzelim....Kırşehir'liler,Kaman bekliyoruz...
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BOLUNMEZ BİZMDE KIRŞEHİRMZDE ŞEHİDİMİZ VARDI TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUNsenağlama
:a015:ben şuan çok mutsuzum aglamak istiyorum dert köşesi degil ama olsun tayin beklerken tayinimiz bir sene daha çıkmayabilir oysa ben eşimle ikimizin tek başına oldugu bir ev hayal ediyordum sevgililer gününde süpriz hazırlayabilecegim eşimin evine huzurla geldiği bir ev hayal ediyordum şehir mühim degil ama zor bir sene daha sıkmam gerek dişimi tam bir sene ne eşim bana üzüldüğünü belli ediyor nede ben ona birbirimize aslında iyi oldu borçlarımızı öderiz ,aslında burası çok gelişmiş bir yer gittiğimiz yer böyle olmazdı,burda bir sene daha kalırsak şunuda yaparız bunuda yaparız dedik ama ikimizde üzüldük ah ah insan çaresiz olunca bana müsade aglamaya gidiyorum[/Qvezikül canısı her sıkıntıda güzel şeyler gelir sabır biraz daha anladıgım kadar o yerden gitmek istiyorsun allah sana kolaylık versin sabır kardeşim sevgiyle kal :içelim:
sulebeyza canısı türkiyenin heryerinde bi asker şehidimiz var bir ay oncede kamanda verdik bi şehidimizi iki çoçuğu vardı senağlamaallah geriden kalanlara uzn ömür versin amin seni ve yovrularını optay gercekmi esmer ablam cok uzuldum
allahim sabir versin ailesine
dua edelim topluca bu pkk belasi bir an once bitsin
bir turk olarak kendimden utaniyorum
turkiyede kara harekati baslamis ve ben bunu 3.gun gordum haberlerde
tv izlemiyorum hic e dogal olarakta haberleri gormuyoru,
dun tv de gorunce valla kendimden utandim
ulkemde olan bitenden haberim yok diye
ALLAHIM ne olursun askerlerimize yardimci ol YARABBIM
nisa hg canım ben de kamandayım burayı yalnız bırakma gel olurmu kırşehirliler koşesine emi gııııııııı:teytey::teytey:herkese merhaba ben yeni üye oldum bende kırşehir kamanlıyım.ankarada yaşıyorum.