Kirşehir///40

aa nerde akrabalarin var avrupada
bide bakiyomusun akraba cikiyomusuz
yerimseniben
ne tuhaf olur demi
bugun hic disari cikmadim
ha sura ha bura derken butun evi temizlemisim
yoruldugumu simdi anladim oturunca
kocaman opucukler turkiyeme

Günaydın esmerim güzelim,Kaman ve Kırşehir'liler...
Dün çok güzel bir gün geçirdik..Asena66 beni senin yerine öpmed.Ben hatırlattım,öyle öptü...<Ayyyyyyyyyyyy unutmuşum >dedi....

KIRŞEHİRLİLER NASILSINIZ BEN BURDAYIM SELAMLAR OLSUN HEPİNİZE OPT BİZDE Bİ KIRŞEHİR BULUŞMASI YAPALIM HAYDİ KISLAR BULUŞALIM

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BENİ TANIYAN KIRŞEHİRLİ HEMŞERİLERİM BU YUKARDAKİ LİNKİ TIKLAYIN KÜÇÜK LOSEMİNİ ARKADAŞLARIMIZA YARDIM YANİ KERMES DÜZENLİYORLAR SİZLERDE TAKİP EDİN VE ELİNİZDE NE VARSA Bİ NEFESE Bİ CAN OLARAK YARDIM EDİN CANLARIM BENİM NİSAN AYINDA OLACAK BU KERMES OK ŞİMDİDE TŞK EDERİM

bugun kizimin okulunda solen vardi
ailecek ordaydik cok guzeldi
sonrada annemlere gittik herpberaber
annemin yazin kirsehirde kestigi mantiyi pisirdik ve yedik
guzel bir gundu
yaziyom ben biseyler iste
kisehirliler sizde yazin garip birakmayin sayfamizi

olmaz olamaz biz çok yalnızız oysa herkesin haberi olsun bu koşemizden kırşehirli olmak güzel dir eğer buraya giren varsa kk bide memleketini veya yöresini ziyaret etsin ne güzel olur sulebeyza canım benim afiyet olsun mantı benimkiler almanyada akrabalarım çok var hemen hepsi ordalar ok kıznı seni opt

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BOLUNMEZ BİZMDE KIRŞEHİRMZDE ŞEHİDİMİZ VARDI TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN
senağlama

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BOLUNMEZ BİZMDE KIRŞEHİRMZDE ŞEHİDİMİZ VARDI TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN
senağlama

ay gercekmi esmer ablam cok uzuldum
allahim sabir versin ailesine
dua edelim topluca bu pkk belasi bir an once bitsin
bir turk olarak kendimden utaniyorum
turkiyede kara harekati baslamis ve ben bunu 3.gun gordum haberlerde
tv izlemiyorum hic e dogal olarakta haberleri gormuyoru,
dun tv de gorunce valla kendimden utandim
ulkemde olan bitenden haberim yok diye
ALLAHIM ne olursun askerlerimize yardimci ol YARABBIM

:a015:ben şuan çok mutsuzum aglamak istiyorum dert köşesi degil ama olsun tayin beklerken tayinimiz bir sene daha çıkmayabilir oysa ben eşimle ikimizin tek başına oldugu bir ev hayal ediyordum sevgililer gününde süpriz hazırlayabilecegim eşimin evine huzurla geldiği bir ev hayal ediyordum şehir mühim degil ama zor bir sene daha sıkmam gerek dişimi tam bir sene ne eşim bana üzüldüğünü belli ediyor nede ben ona birbirimize aslında iyi oldu borçlarımızı öderiz ,aslında burası çok gelişmiş bir yer gittiğimiz yer böyle olmazdı,burda bir sene daha kalırsak şunuda yaparız bunuda yaparız dedik ama ikimizde üzüldük ah ah insan çaresiz olunca bana müsade aglamaya gidiyorum

hayirlisi olsun be arkadasim
suan hangi sehirdesin kirsehiredmisin
onu anlayamadim
dedigin gibi iyi yanlarini dusun
insallah sende esinle sicacik yuvana kavusursun
sevgiyle...

sulebeyza canısı türkiyenin heryerinde bi asker şehidimiz var bir ay oncede kamanda verdik bi şehidimizi iki çoçuğu vardı senağlamaallah geriden kalanlara uzn ömür versin amin seni ve yovrularını opt

herkese merhaba ben yeni üye oldum bende kırşehir kamanlıyım.ankarada yaşıyorum.

hoşbulduk esmer güzeli :içelim:fırsat buldukca gelirim hemşerimm. buarada benim köyüm kamana çok yakın bilrsin belki ömerhacılı. herkese selamlarnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…