- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.801
bikaç sefer ööle yapmıştım direk sarımsağı küçük darbelerle kirpik diplerime sürüyodum canım ama alizadenin kaş ve kirpik serumu var bende yağ karışımı onun içine bitane attım ööle kullanıyorum rimel gibi fırçası var rahat oluyor sürümü..valla ne yalan söliim canım çıkıyo bazen acısından ama yılmıyorum sonuç için gözümün temizlendiğini hisseder oldummakyajımı çok iyi temizlememe rağmen bazen gözüm aktıkça çıkıyo bişiler..bu arada kıvırıcı asla kullanmıcam bidaha kesinlikle koparıyor yada farketmiyoruz ama döküyor kirpikleri
muhakkak bekliyoruz canımselam...
4 aydır lumigan kullanıyorum .bende yan etkisi olmadı kirpiklerim de bayagı uzadı ...
görenler takma diye mi soruyor
müsait zamanda resim eklerim
olsun canım benm kullandığımda üç aşağı beş yukarı aynı şey zaten..ekstra bi ara susam yağıyla zeytinyağı eklersin tamam olur zaten en önemlilerini kullanıyosn inş işine yarar canım..o serumu bende denemek isterdim fakat buralarda bulamam onu aktar olmadigindan aczanede böyle seyleri satmaz burdaben en iyisi hint badem yagina devam edeyim eski rimelimi ice yikadim ben bütün boya gidene kadar 1.5 saat banyodaydim onun icine badem ve hint yagini ekledim onuda cok zor yaptim ama yaptim normal rimel sürüyormus gibi cikarip sürüyorum
muhakkak bekliyoruz canım
olsun canım benm kullandığımda üç aşağı beş yukarı aynı şey zaten..ekstra bi ara susam yağıyla zeytinyağı eklersin tamam olur zaten en önemlilerini kullanıyosn inş işine yarar canım..
Yav badem yağı ne kadder iğrenç kokuyor. İğğğğğğğğ.Banyodan sonra tüm vücuda sürdüm 1-2 kere ama kokusuna dayanamadım yav. Midem kalkıyor resmen.
lumigan kullanım sonrası kirpiklerim
Eki Görüntüle 599418
Eki Görüntüle 599418
göz damlasılumigan dedigin ne oluyor ?
panterim öncesi nasıldı?Şimdiki hali müthişne bu lumigan kaç kuruş nereden alınıyor özelden yaz hele
göz damlası
melegim özelden döktürdüm
aynı dökdürmeden bende istiyorum tatlım bunlar müthiişşşş!
lütfen lütfen lütfeenn banada yaz
aynı dökdürmeden bende istiyorum tatlım bunlar müthiişşşş!
lütfen lütfen lütfeenn banada yaz
bebeğiim bu kaçarmı ayoool
Eki Görüntüle 599418
hey maşşşşşaaallaaaahhh
ben korkuyorum gözün rengi matlaşıo dıolar
hiç yan etkisi olmadı mı
canım nie özelden yazdık burdan yazsaydın yaa bizde okusaydıııkk
yani o serumun icerigi badem hint susam ve zeytinyagindanmi olusuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?