- Konu Sahibi kardelenes
- #1.701
kızlar ya gerçekten işe yarıyomu bu dedğiniz şeyler yani saça bşey demiyorm ama kirpik uzarmı gerçkten?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada dun gazetede olkudugum bı bılgıye gore yenı bı tarıf hazıalrdım kendıme ama daha baslamadım bıglınzıolsun dıye yazıyım dedım
-tatlı badem yagı
-bır ıkı dıs sarımsak
bunları agzı kapaklı kucuk bı sıseye koyuyuoruz bı hafta bekletıyoruz serın yerde sonra kırpık dıplerıne suruyoruz bakalım bugun ıkıncı gun 5 gun dah abeklesın surucem gelısmelerı yazarım
yaptığın kür işe yaradımı merak ettm ?
bende hep badem yağı kulanırdım sol göz pınarımda nokta kadar küçük yağ bezesi oluştu bıraktım ama sağ kirpiklerim sola göre hem seyrek hem düzensiz hemde kısa, hint ve kakao yağı karışımı uygulasam mı acaba ama bu gözümdede yağ bezesi çıkar diye korkuyorum ayrıca yukarıda arkadaşın da dediği gibi bu yağlar görme bozukluğunada yol açıyo bence çünkü benim gözlerimde bi sorun yoktu 1 senedir fln aklıma geldikçe badem yağı sürerdim göz kontrolüne gittiğimde göz numaram 0.50 olmuş badem yağı aklıma gelmişti önemsememiştim alakası yoktur diye offf napcam ben şimdi
kızlar herkes bişi önermiş son olarak ne diyosunuz ne alayım hint yağını duymuştum öncedende ama denemedim kirpik bu hepsi giderse bişeye benzemez diye korktum..benim kirpikler seyrek ve kısa eskiden upuzundu ya nazar değdi sonunda..ne öneriyosunuz son olarak
cnm ben tatalı badem yagını tek basına onermıyorum cok akıcı bı yag oldugu ıcın goze kacıyo hemen
ılk defa baslıcaksın sanırırm oyuzden bence once sadece hıtn yagıyla basla ben ole yapmıstım sonra baktımkı faydası var kakao yagı tatalı badem yagı ve hıtn yagı karsıtırdım da yaptım sarımsak da vardı ıcınde ıkı gun beklettım sarımsagı o sekılde surdum devam de edıyorum ılk hınt aygı al dememınnedenı herkesınkrıpık yapısı farklı belkı sende hınt degılde kakao yagı daha etkılıolcak o yuzden deneme yanılma yontemıyle kendı kendıne artık karar verceksın cnm
Lumigan göz damlası kullanıyorum. Kirpiklerim inanılmaz uzadı. 3 aydan önce pek bir etkisi görülmüyor ama sonrasında gerçekten süper oluyor.
Eczanelerde çok uygun fiyata satılıyor, bir kutusu 2 buçuk ay falan gidiyor. Tek dezavantajı, kullanmayı bırkınca kirpikler eski haline geliyor.
cnm ben tatalı badem yagını tek basına onermıyorum cok akıcı bı yag oldugu ıcın goze kacıyo hemen
ılk defa baslıcaksın sanırırm oyuzden bence once sadece hıtn yagıyla basla ben ole yapmıstım sonra baktımkı faydası var kakao yagı tatalı badem yagı ve hıtn yagı karsıtırdım da yaptım sarımsak da vardı ıcınde ıkı gun beklettım sarımsagı o sekılde surdum devam de edıyorum ılk hınt aygı al dememınnedenı herkesınkrıpık yapısı farklı belkı sende hınt degılde kakao yagı daha etkılıolcak o yuzden deneme yanılma yontemıyle kendı kendıne artık karar verceksın cnm