• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bu arada dun gazetede olkudugum bı bılgıye gore yenı bı tarıf hazıalrdım kendıme ama daha baslamadım bıglınzıolsun dıye yazıyım dedım
-tatlı badem yagı
-bır ıkı dıs sarımsak
bunları agzı kapaklı kucuk bı sıseye koyuyuoruz bı hafta bekletıyoruz serın yerde sonra kırpık dıplerıne suruyoruz bakalım bugun ıkıncı gun 5 gun dah abeklesın surucem gelısmelerı yazarım

yaptığın kür işe yaradımı merak ettm ? :D

arkadaşlar bende söylemeden geçmek istemedim. ben göz makyajımı göz temizleme pamuğum bittiği için acı badem kremiyle siliyordum. 1 ay devam ettim ve sonucunda farkettim ki kirpiklerim bayaa uzadı. deneyin sizde işe yaradığını göreceksiniz. öptümm cicişler :)

Acı badem iyi fikir.. bende boş rimel kabına susam yağı ve badem yağı koydum.fırsat buldukça sürdüm..çok iyi oluyor gerçekten uzadı..

yaptığın kür işe yaradımı merak ettm ? :D

cnm sanırım yazmıstım cok acıtıyodu zaten benım gozlerımı kactıgı zaman badem yagı ama bende vazgecmedım vazgecmek ıstemedım :34:
kakao yagı aldım bırde hınt aygı kakao yagı tatalı badem yagı sarımsak karıstırdım suruyorum ama yaktıgı ıcın gozlerımı dedıgım gıbı uclara suruyorum o zaten akıyo dıplerıne henuz gozle gorulur bı gelısme yok bırde benımıkırpıklerım cok cok cok yavas uzuyo acık renklı sanırım o yuzden anlamadım beklıyorum cnm :34:
amatavsıye ederım ıse yarayanlar cok cnm ama senınde yanarsa tavsıyem kırpık uclarına sur az surme ama kı aksın dıplerıne
ha ama bugun tekrardan dıplerıne suruyum dedım cok cok az surdum yanma oladı yarın yıne denıcem ole sanırım cok surdugum ıcın gozlerım acıyodu cozemedım cnm :52:
ya bu arada uzun olcak bılıyorumam abı sorum var ben numaralı seffaf lens kullanıyorum ve gecen kontrole gıttım sol gozum 0.25 artmıs sok oldum cunku 3 senedır durmustu goz numaram lens kullnalaı da daha 5 ay falan oluyo lensten mı yoksa bu yagların mı goze zararı var cozemedım neden sızce ??

sımdı neten baktım bu kulupten gorudm bayanlar
ya sanırım yaglardan ılerledı goz numaram offffffff
cunku dıyokı :
bayan goz doktoruna gıtmıs ve doktor hınt ve badem yagının goze zaarırı oldugunu yag gosun ıcıne gırınce kuruluk olusturdugunu yazmıs gozdekı yag dengısını bozuyomus bu yaglar gozun ust tabakasının yırtılmasına yol acıyomus oncekı kadar ıyı gorulmuyomus
e benımde hıc ılerlemeyen gozlerım 0.25 ılerledı bı daha kullnamamayı dusunuyorum malesef offffffffffff baska dogal yag olmayan yontem yok mu ya kırpık ıcın gercekten moralım cok bozuldu
:43::43::43::43:
malesef kı kulllnana bayanlar gozlerınızde yanma varsa goz yası kurulugunuz varsa sakın kullnmayın derım :54:

kızlar bende 15 gün devamlı kullandım badem yağını, 15 gündür de arada sürüyorum, alt kirpiklerim farkedilir şekilde uzadı fakat üstlerden emin olamadım ama yağı kullandığım süre zarfında göz makyajı yapmadım hiç ( yağla alakası yok üşenmekten :) ) şu sıralar yapıyorum 2-3 kat rimelle elde ettiğim hacimi tek katla halledebildiğim için demekki uzamış diyorum.
şimdi susam yağı da katmayı düşünüyorum bakalım farklı bir sonuç çıkacak mı.

bende hep badem yağı kulanırdım sol göz pınarımda nokta kadar küçük yağ bezesi oluştu bıraktım ama sağ kirpiklerim sola göre hem seyrek hem düzensiz hemde kısa, hint ve kakao yağı karışımı uygulasam mı acaba ama bu gözümdede yağ bezesi çıkar diye korkuyorum ayrıca yukarıda arkadaşın da dediği gibi bu yağlar görme bozukluğunada yol açıyo bence çünkü benim gözlerimde bi sorun yoktu 1 senedir fln aklıma geldikçe badem yağı sürerdim göz kontrolüne gittiğimde göz numaram 0.50 olmuş badem yağı aklıma gelmişti önemsememiştim alakası yoktur diye :19:offf napcam ben şimdi

kızlar tamamdır uzuyo ama bu kullandığınız yağların markası nedir ? saf olanlardan mı kullanıyosunuz ?

bende hep badem yağı kulanırdım sol göz pınarımda nokta kadar küçük yağ bezesi oluştu bıraktım ama sağ kirpiklerim sola göre hem seyrek hem düzensiz hemde kısa, hint ve kakao yağı karışımı uygulasam mı acaba ama bu gözümdede yağ bezesi çıkar diye korkuyorum ayrıca yukarıda arkadaşın da dediği gibi bu yağlar görme bozukluğunada yol açıyo bence çünkü benim gözlerimde bi sorun yoktu 1 senedir fln aklıma geldikçe badem yağı sürerdim göz kontrolüne gittiğimde göz numaram 0.50 olmuş badem yağı aklıma gelmişti önemsememiştim alakası yoktur diye :19:offf napcam ben şimdi

gecmıs olsun cnm sanırım ya kullnamıcaz ya da cok cok dıkkatlı bı sekılde surucez :50:
benım sanan onerım ben oyle yapıyorum kacmıyo hem ole yapınca
ya sadece kırpıgınınucuna sur nasılsa o dıplere akar
ya da kulak copunun ucunda cok cok az yag olsun yaga bulanmaın yanı o sekılde dıplere sur akma olmuyo o zaman cunku zaten cok cok az yaglamıs oluyosun kırpıklerını

kızlar herkes bişi önermiş son olarak ne diyosunuz ne alayım hint yağını duymuştum öncedende ama denemedim kirpik bu hepsi giderse bişeye benzemez diye korktum..benim kirpikler seyrek ve kısa eskiden upuzundu ya nazar değdi sonunda..ne öneriyosunuz son olarak

kızlar herkes bişi önermiş son olarak ne diyosunuz ne alayım hint yağını duymuştum öncedende ama denemedim kirpik bu hepsi giderse bişeye benzemez diye korktum..benim kirpikler seyrek ve kısa eskiden upuzundu ya nazar değdi sonunda..ne öneriyosunuz son olarak

cnm ben tatalı badem yagını tek basına onermıyorum cok akıcı bı yag oldugu ıcın goze kacıyo hemen
ılk defa baslıcaksın sanırırm oyuzden bence once sadece hıtn yagıyla basla ben ole yapmıstım sonra baktımkı faydası var kakao yagı tatalı badem yagı ve hıtn yagı karsıtırdım da yaptım sarımsak da vardı ıcınde ıkı gun beklettım sarımsagı o sekılde surdum devam de edıyorum ılk hınt aygı al dememınnedenı herkesınkrıpık yapısı farklı belkı sende hınt degılde kakao yagı daha etkılıolcak o yuzden deneme yanılma yontemıyle kendı kendıne artık karar verceksın cnm

cnm ben tatalı badem yagını tek basına onermıyorum cok akıcı bı yag oldugu ıcın goze kacıyo hemen
ılk defa baslıcaksın sanırırm oyuzden bence once sadece hıtn yagıyla basla ben ole yapmıstım sonra baktımkı faydası var kakao yagı tatalı badem yagı ve hıtn yagı karsıtırdım da yaptım sarımsak da vardı ıcınde ıkı gun beklettım sarımsagı o sekılde surdum devam de edıyorum ılk hınt aygı al dememınnedenı herkesınkrıpık yapısı farklı belkı sende hınt degılde kakao yagı daha etkılıolcak o yuzden deneme yanılma yontemıyle kendı kendıne artık karar verceksın cnm

canım sağol bende aslında buraları okumadan önce sadece hint yağını duymuştum ama denemesem mi diye tereddüt ettim malum tam görülen bi yer yani kirpiksiz kalmak daha beter :) burayı okuyunca iyice kararsız kaldım ama dediğin gibi yapıcam adım adım ilerleyim zamanla anlarım kendimi :1:

Lumigan göz damlası kullanıyorum. Kirpiklerim inanılmaz uzadı. 3 aydan önce pek bir etkisi görülmüyor ama sonrasında gerçekten süper oluyor.
Eczanelerde çok uygun fiyata satılıyor, bir kutusu 2 buçuk ay falan gidiyor. Tek dezavantajı, kullanmayı bırkınca kirpikler eski haline geliyor.

Lumigan göz damlası kullanıyorum. Kirpiklerim inanılmaz uzadı. 3 aydan önce pek bir etkisi görülmüyor ama sonrasında gerçekten süper oluyor.
Eczanelerde çok uygun fiyata satılıyor, bir kutusu 2 buçuk ay falan gidiyor. Tek dezavantajı, kullanmayı bırkınca kirpikler eski haline geliyor.

gözdamlası gözün içine damlatılmaz mı,kirpikleri nasıl uzatsın?

Son düzenleme:
İnternette araştır fotolara falan bak, inanılmaz bir etkisi var. Bu normalde göz tansiyonu için ama sen gözüne denk getirmeden sadece kirpik diplerine sürüyorsun. Zaten bunu kirpik uzatıcısı olarak LATİSSE markası altında 250 liraya satıyorlar. Etken madde bire bir aynı. Biraz araştır ne demek istediğimi anlayacaksın. Aslında olay şu: bu göz damlasının yan etkisi kirpik uzatması arttırması ve siyahlaştırması. Buradan yola çıkıp bunu avantaja çevirmişler ve LATİSSE'yi çıkarmışlar. Bunun üzerine insanlar bir bakmış LATİSSE=LUMİGAN
Amma ve lakin LATİSSE 250 tl iken LUMİGAN 32 TL

yok sorun değil ciğdem,tam tersi yolgösterici oluyor biz gibi garibanlara:) önerin için teşekkürler ama bırakılınca eski haline dönüyorsa pek verimli bir ürün değil sanırım...

canım slm tekrar..
geçen aktara gittim ve bana alizadenin kaş kirpik serumunu verdi şimdi onu kullanıyorum bakalım nasıl etki edecek olması gereken yağlar var içinde hint susam vs.. sana sormak istediğim sarımsak var içinde 2gün beklettim demiştin acaba bende şişenin içine mi katsam sarımsak ne kadar ekleyim

Back