• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bayanlar,saç dökülmesi ve yeniden saç çıkması için en etkili yöntem yılan yağı (snake oil) gibi görünüyor.şöyleki benim diş doktorumda erkek tipi saç dökülmesi tipinde kellik vardı.hani enseye doğru saç oluyor sadece ya ondan.yıllardır öyleyde adam.birden saç çıkmaya başladı ben ektirdi sandım meğer yılan yağı kullanmış.onada kuaförü çok ısrar etmiş kullan diye oyle kullanmış.normal saç çıktı adamda.sadece önünde hafif bir açıkığı var belki zamanla ordada çıkar bilemiyorum ama geri kalan bölümde normal gür saç çıktı o derece yani.

ben toz mayayı ılık suyla karıştırıp yaptım daha ilk haftada durdu.benki bildim bileli (10-12 yıldır) hep saç dökülmem vardı.tabii demir eksikliğiniz falan olmamalı bunlara da dikkat etmek lazım özellikle bayanlarda demir eksikliği sıkça görülen bir durum adet dönemleri nedeniyle.bunlara da dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.

bende bir paylaşımda bulunayım istedim.

kızlar makyöz olan bir tanıdığım da bana kaşdaki oyuklar için fındığı dövüp tavada kavurup çıkan yağı pamukla kaşa yedirmenin iyi geleceğini söyledi.Aklınızda bulunsun.Ben daha denemedim .Deneyince ilk iş sonucu bildirecem:)

bide ben o dönemde (birkaç ay önce) kalsiyum tabletide alıyordum..belki onunda faydası olmuştur.internetten araştırdığım kadarıyla kalsiyumda saç,tırnak sağlığı için önemliymiş.ama saç dökülmem özellikle mayayı kullandığımda birden durdu.mayanın yüzde 50'si protein geri kalanıda B vitamini komplekslerinden oluşuyormuş.özellikle B5 içeriyormuş.B5 vitamini de saçı oluşturan keratinin üretimini sağlıyormuş vs..galba bu özelliğinden faydası oluyor.

bide ben o dönemde (birkaç ay önce) kalsiyum tabletide alıyordum..belki onunda faydası olmuştur.internetten araştırdığım kadarıyla kalsiyumda saç,tırnak sağlığı için önemliymiş.ama saç dökülmem özellikle mayayı kullandığımda birden durdu.mayanın yüzde 50'si protein geri kalanıda B vitamini komplekslerinden oluşuyormuş.özellikle B5 içeriyormuş.B5 vitamini de saçı oluşturan keratinin üretimini sağlıyormuş vs..galba bu özelliğinden faydası oluyor.
Canım toz mayayı tam olarak nasıl uyguladınCADIARZU

kızlar bende lorealin bi serumunu aldımmm ve çok güzel çok memnunum 3 defa kullandım ama saçlarım çok değişti...

kafamçokkarıştıya ben bugün banyo yaptım ve saçlarım çok kabardı çok farklı oldu hiç böyle olmuyodu bende düzleştirici yaptım

slm kızlar ben bugün attardan hint yağını aldım kirpiklerim için kullancam inşallah faydasını görürüm sizlerede tavsiyede bulunurum,inşallah uzarya
senağlama

kızlar hint ile bademi karıştırdım hem kirpik hemde kaş için kullanıyorum.ne kadar sürede fark ediliyorr..

kızlar hint ile bademi karıştırdım hem kirpik hemde kaş için kullanıyorum.ne kadar sürede fark ediliyorr..
1 haftada fark etmeye başlamıştım ben 1 aydır kullanıorum cnm baya uzadı kirpiklerim kaşlarımda da bazı boşluklar doldu hala da devam ediyorum bitene kadar kullanıcam. sen de öyle yap bence uyumadan sür kalkınca yıka :)

O bademyağını kirpiklerime sürdüm ama gözüm yandı ayrıca birsüre görme zorluğu yaşadım bence dikkat etmek lazım :çok üzgünüm: Kaş kirpik yaparken göz çıkarmamak lazım :1yes2: Buarada ısıtılmış fındıkta düzenli olarak kirpiklere sürüldüğünde uzatıyormuş.

Badem yağı değil tatlı badem yağı uygulamak lazım. Badem yağı yakıyor. :1no2:

Ben hint yagi ve badem yagini karistirip saclarim ve kipriklerim icin kullaniyorum ama acaip igrenc kokuyor bi kac gun sacimdan kokusu cikmadi valla. Dushdan sonra sac koklerine surdum ve bi gece bekledim , saclarim suan daha parlak ama henuz uzadi diyemem:D

senağlamakızlar ben badem yağı sürüyodum kirpiklerim fazla olmasada güzel oldu ama artık bırakmak zorund kaldım çünkü özellikle ağladığımda çok gözüm yanıyo sizce bişey olurmuubenneyaptımki

senağlamakızlar ben badem yağı sürüyodum kirpiklerim fazla olmasada güzel oldu ama artık bırakmak zorund kaldım çünkü özellikle ağladığımda çok gözüm yanıyo sizce bişey olurmuubenneyaptımki
cnm ben ilk zamanlar badem yağını sürüyordum sadece ama gözlerimi mahvetmişti resmen çok yakıyordu ve bulanık görüyordum bir süre :s sonra hint yağıyla karıştırınca geçti hepsi rahatçana sürüyorum hiçbirşey olmuyor. bir de uyumadan önce sürersen daha iyi olur :)

cnm ben ilk zamanlar badem yağını sürüyordum sadece ama gözlerimi mahvetmişti resmen çok yakıyordu ve bulanık görüyordum bir süre :s sonra hint yağıyla karıştırınca geçti hepsi rahatçana sürüyorum hiçbirşey olmuyor. bir de uyumadan önce sürersen daha iyi olur :)

saol bende öyle yapçam artık

Back