- Konu Sahibi kardelenes
bayanlar,saç dökülmesi ve yeniden saç çıkması için en etkili yöntem yılan yağı (snake oil) gibi görünüyor.şöyleki benim diş doktorumda erkek tipi saç dökülmesi tipinde kellik vardı.hani enseye doğru saç oluyor sadece ya ondan.yıllardır öyleyde adam.birden saç çıkmaya başladı ben ektirdi sandım meğer yılan yağı kullanmış.onada kuaförü çok ısrar etmiş kullan diye oyle kullanmış.normal saç çıktı adamda.sadece önünde hafif bir açıkığı var belki zamanla ordada çıkar bilemiyorum ama geri kalan bölümde normal gür saç çıktı o derece yani.
ben toz mayayı ılık suyla karıştırıp yaptım daha ilk haftada durdu.benki bildim bileli (10-12 yıldır) hep saç dökülmem vardı.tabii demir eksikliğiniz falan olmamalı bunlara da dikkat etmek lazım özellikle bayanlarda demir eksikliği sıkça görülen bir durum adet dönemleri nedeniyle.bunlara da dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
bende bir paylaşımda bulunayım istedim.
ben toz mayayı ılık suyla karıştırıp yaptım daha ilk haftada durdu.benki bildim bileli (10-12 yıldır) hep saç dökülmem vardı.tabii demir eksikliğiniz falan olmamalı bunlara da dikkat etmek lazım özellikle bayanlarda demir eksikliği sıkça görülen bir durum adet dönemleri nedeniyle.bunlara da dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
bende bir paylaşımda bulunayım istedim.