- Konu Sahibi kardelenes
hint yagi benim kirpiklerimi doktu. bende bi gariplik oldugunu biliodum zaten:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende bu forumdaki tavsiye üzerine aldım alizade kirpik losyonunu. daha önce bende badem yağı ve hint yağı kullanıyordum ama öyle bi uzatma falan olmadı. talikayı alacaktımki bu losyonu önce kullanıyım sonra alırım talikayı diye düşünmüştüm. alizadeden çok memnun kaldım benimkini 1 cm uzattı ama kalınlaştırmadı aktardan alabilirsin 9 ytl ye aldım.
kızlar birde talika varmış bi,len varmı eczanelerde satılıyormuş 15 günde uzatuyormuş ve gürleştiriyormuş kirpikleri hem yakma filan da yapmıormuş..duyan varmı aranızda yada kullanan..
kızlar kirpikleri dolgunlaştıran bişey yokmu bildiğiniz?benim kirpiklerim uzun zaten ama sık değil.bide kirpikleri kıvıran etkili bi alet biliyosanız yazarsanız sevinirim.
ne kadar uzadı canım kırpıklerın merak ettım ıyıyse bende alırım .hınt yagına devam edıyorumevet kivilcim, ben alipda denedim. gercektende kirpikleri uzatiyor. arkadaslarimda uzadiklarini fark ettiler. fakat benim gözlerim cok hashas oldugundan gözlerim yandi. bu yüzdende birakmak zorunda kaldim.
ne kadar uzadı canım kırpıklerın merak ettım ıyıyse bende alırım .hınt yagına devam edıyorum
komık olan yanı ,gece hınt yagı surup yatıyorum o sırada mesaj gelıyor,mecbur gozumu acıp bakıyorum ve gozume kacıyor:)))))))))))))))))
slm arkadaslar bıraz gec gordum yazılarınızı oyuzden gec yazıyorum kusura bakmayın.hınt yagına kulak copunu batırıyorum kırpıklerıme suruyorum ekstra bısey yok.saca uygularken bıraz ısıtıp surersenız daha ıyı sonuc alırsınız.badem yagını denemıstım kaşları kalınlastırıyo fakat daha sıyahlastırıyo.ılonam kaşıma denemedım oyuzden bılemıyorum,kaşınızın aralarını falan doldurmak ıstersenız sarımsak yagını onerırım kuaforumde soylemıstı ıse yaradı.aktarlarda her cesıt yagı bulabılırsınız.bırde elıdor demısken o kürü kullanmadım ama kullanan arkadaslarım var fena degılmıs yalnız elıdor 7/24 sac dokuyo aklınızda bulunsun.kumpır bence karısımına kakao yagınıda ekle sacların koyuysa parlaklık verıo.optum hepınızı