- Konu Sahibi kardelenes
kulak pamuğuna falan gerek yok Şişenin içinde özdel hazırlanmış fırça mevcuk Ee düşünmüşler artık o kadarını da Sevgiler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avrill selam senin saçlar ne alemde uzadılarmı
sen değilmiydin bi karışımla saçlarını acayip uzatan??valla benim saçlarım uzamıyo hiçç ama olsun yinede 1 sene oldu ve baya uzadıı bişi sürmüyorum ama son günlerde hergün yüksek derece ayarda düzleştirici yaptım saçlarım çok kırıldıı acil bakım yapmam lazım ama uzadı nerdeyse belimden aşağı yukarı 8 parmak uzakta az kaldı inş uzatcam belime kadar
sen değilmiydin bi karışımla saçlarını acayip uzatan??
saç neysede kirpik gerçekten uzuyormu?yoksa sürüldüğü için uzunmus gibimi gozukuyor? birde sürdükten sonra yıkıomusun bı muddet sora yoksa oyle duruyormu?
merhaba! yazılanların tam 72 sayfasını okudum, biraz kafam karışık. öncelikle çok güzel fikirler verilmş, çok teşekkür ederim. benim sorunum şu : saçlarımda kepek yağ filan yok ve yakın zamana kadar da hızlı uzuyordu. ancak haftada 3 kez düzleştirici uyguladığım için artık eskisi gibi uzamıyor düzleştiricim de philips, pek zarar vermez demişlerdi. 4-5 ay sonra çok önemli bir sahne var ve kuaförüm yüzünden uzun saçlarım gitti, şu an ense bitişindeler. hint yağını tek başına mı kullanayım yoksa avrill'ın bahsettiği ankamall'daki aktara karışım mı yaptırayım? avrill'a soru olacak bir de : saçların ayda 10 cm uzadığını söylemiştin. normal saç teli 1-2 cm uzarken nasıl 10 cm uzadı? yani mümkün olmasını tüm kalbimle dilerim çünkü şu an korkunç ihtiyacım var ama bir ayda 10 cm biraz zor gözüktü bana. bahsettiğin aktar hala yerinde mi onu soracaktım?