• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Kızlar bugun hint yağını ilk defa kullandım ve yıkadıktan sonra inanılmaz derecede saçlarım yumusadı ve gozle gorulur bir sekilde parlaklık oldu hala inanamıyorum demekki bir kac hafta kullansam neler olacak :teytey:

yanlız bu yag cok pahalı geldi bana kücücük sise icin 3.5 ytl istediler :D

merhaba! yazılanların tam 72 sayfasını okudum, biraz kafam karışık. öncelikle çok güzel fikirler verilmş, çok teşekkür ederim. benim sorunum şu : saçlarımda kepek yağ filan yok ve yakın zamana kadar da hızlı uzuyordu. ancak haftada 3 kez düzleştirici uyguladığım için artık eskisi gibi uzamıyor :( düzleştiricim de philips, pek zarar vermez demişlerdi. 4-5 ay sonra çok önemli bir sahne var ve kuaförüm yüzünden uzun saçlarım gitti, şu an ense bitişindeler. hint yağını tek başına mı kullanayım yoksa avrill'ın bahsettiği ankamall'daki aktara karışım mı yaptırayım? avrill'a soru olacak bir de : saçların ayda 10 cm uzadığını söylemiştin. normal saç teli 1-2 cm uzarken nasıl 10 cm uzadı? yani mümkün olmasını tüm kalbimle dilerim çünkü şu an korkunç ihtiyacım var ama bir ayda 10 cm biraz zor gözüktü bana. bahsettiğin aktar hala yerinde mi onu soracaktım?

Surperi rica etsem aktara hangi yağları karıştırdığınıda sorar mısın?

arkadaşlar bende saçımın çabuk uzamasını istiyorum onun için aktarcıya gittim bana haşhaş yağını önerdi oda işe yarıyor haftada 1 saç diplerine masaj yaparak uyguladım dün sizin hint yağınızı denedim umarım işe yarar saçım çok çabuk uzasın istiyorum hatta gece saçımda hint yağıyla yattım kirpiklerimede sürdüm umarım çabuk uzar ayrıca sçım ince telli ve kuru ne yapacağımı bilmiyorum (zühallll)

ben yaklaşık 1 aydır kirpiklerime hint yağı ve badem yağını karıştırarak sürüyorum. etkisini görmeye başladım hatta bi yerde boşluk vardı orası doldu şimdi ve sürmeye devam edicem. belgin doruk'un kirpiklerine ulaşıncaya kadar sürücem sanırım :D

bende haşhaş yaının saçı usattıını okumuştum aktardan aldıım yağlar hakkıında bilgi weren kitapçıkta ama denememiştim..zühalll sen haşhaş yaını kullanıo musun kullanıosn saçındaki deişiklikler annatır mısın usama oldu mu?yada olunca yasarsın..

arkadaşlar bende saçımın çabuk uzamasını istiyorum onun için aktarcıya gittim bana haşhaş yağını önerdi oda işe yarıyor haftada 1 saç diplerine masaj yaparak uyguladım dün sizin hint yağınızı denedim umarım işe yarar saçım çok çabuk uzasın istiyorum hatta gece saçımda hint yağıyla yattım kirpiklerimede sürdüm umarım çabuk uzar ayrıca sçım ince telli ve kuru ne yapacağımı bilmiyorum (zühallll)

cnm haşhaş yağını saçımıza nasıl kullanıcaz onu hint yağıyla karıştırsak nasıl olur ki:dance:

ya konu tam okuyamadım ama bende saç uzatma problemi çekiyorum ve sinir ediyo beni omuza gelince duruyo ve kırılıyo neyse bende bi kitap var şifalı bitkiler die onda saç uzaması için susam yağı öneriliyodu bunu saç diplerine sürüyosunuz sonra 2-3 saat eşarpla örtüp bekletiyosunuz ve yıkıyorsunuz...bir de üzüm asması suyuyla yıkayın diyor buda sanırım asma budandığında bundan bi su çıkıyormuş bunun belli bi zamanı varmış annanneme sordum da o bana vercek jeyyarneyse belki yararlı olur die yazdım yerimsenibenöptüm hepiniziŞeniz:içelim:

ya arkadaşlar bu hint yağını kullanıyorum ama ne kadar sıklıkla kullanmak gerekfisfisfis bide ne kadar sürede uzatıyo aydınlatırsanız sevinirim

annemde akşamları badem yağı sürermiş ve kirpikleri benimkilerden hem daha gür hemde daha uzun bende denemeyi düşünüyorum hint yağıyla beraber..

ben yaklaşık 1 aydır kirpiklerime hint yağı ve badem yağını karıştırarak sürüyorum. etkisini görmeye başladım hatta bi yerde boşluk vardı orası doldu şimdi ve sürmeye devam edicem. belgin doruk'un kirpiklerine ulaşıncaya kadar sürücem sanırım :D

fındık yağı da kirpiklerin gürleşmesinde işe yarıyor:teytey:

longhair haşhaş yağını kullanıyorum evet uzuyor ve o çamterabentide gür gösteriyor saçı ben şimdi haşhaş yağını hint yağını ve ceviz yağını karıştırıp saçıma sürdüm bakalım ne olacak kirpiklere gelince ucundan biraz kestim ve fındıkyağı ceviz yağı hint yağını bide sarımsağı ezip suyunu arıştırıp sürdüm sarımsakta ii geliyor kirpiğe tuzla dövüp sürünce biraz yakıyo ama hem çoğaltıyo hemde uzatıyo ama gözünüze kaçırmayın

Şenizslm arkadaşlar kirpik uzatmak için talikayı mı yoksa alizade losyonumu tavsiye ediyorsunuz.bu ürünleri kullananlar msj atarsa sevinirim

kızlar benim bi arkadaşımın saçları çok az ama gerçekten az örenğin benim saçım onunkinin iki katı saç gürleştirmek için önerebileceğiniz bişey varmı???

slm cnaım bence arkdaşın bi çam terebentini alsın denesin saç dökülmesine iyi geliyo benim saçlarımda çok ince yeni kullanmaya başladım ama dökülmeyi azalttı bide aktarda satılan yağlar var badem özellikle işe yarıyo:emir_bebek:

slm cnaım bence arkdaşın bi çam terebentini alsın denesin saç dökülmesine iyi geliyo benim saçlarımda çok ince yeni kullanmaya başladım ama dökülmeyi azalttı bide aktarda satılan yağlar var badem özellikle işe yarıyo:emir_bebek:

teşekkürler a.s ama arkadaşımın saçları çok yağlı bu yağları kullanması doğru olurmu? şutarafagitti

Back