• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ya kızlar bısey sorcam bu saç için 4 ay turp yıyın felan bısey var bıde maske bu kırmızı turp mu yoksa bı de sıyah turp varmıs onun ıcın mı kızlar cabukm cevap yazın ltn yarın pazar varsırnaşık şey

slm arkadaşlar aranızda düzenl, şekilde talikayı kullanan varmı ve sonuç ne oldu aydınlatırsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum bye

kızlar bakın kardeşime öneri yapıonuz yapıonuz parası benden çıkıo olmuyo bak öneri yapacaksanızda ucuz şeyler olsun aaaa

bnde badem yağını sadece saçlarıma uyguluyorum ama bundan sonra hint yağıyla birlikte karıştırıp uygulayım bariii

Bu da bir değişiği:
Kirpikleri uzatmak için:
1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı ekleyip karıştırın. Kabı s.cak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.

Kirpikleri gürleştirmek için:
Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.

ya ben napsamda gözlerimden yaşlar akıyo süremiyorum kirpiklerime hiçbişi hatta artık sürmeyi denemiyorum bile çünkü gözlerimden ben biyere dalınca falan yaşlar akmaya başlıyo artık herkeste yapma dedi bende artık yapamıcamm ama saçlarımla hala uğraşmaya devam ediommmmm :D

Bu da bir değişiği:
Kirpikleri uzatmak için:
1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı ekleyip karıştırın. Kabı s.cak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.

Kirpikleri gürleştirmek için:
Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.

12 gr. kakao yağı mı.... Bu bildiğimiz diğer yağlara benzemiyor mu acaba? kafamçokkarıştı

hanımlar alizade kaş ve kirpik losyonu şiddetle tavsiye ediyorum Gürleştirici ve uzatıcı etkileri olan bir çok bitkisel yağların karışımı bir ürün 4. gün oldu yaşanması değer Deneyin memnuniyeti garanti ediyorum

hanımlar alizade kaş ve kirpik losyonu şiddetle tavsiye ediyorum Gürleştirici ve uzatıcı etkileri olan bir çok bitkisel yağların karışımı bir ürün 4. gün oldu yaşanması değer Deneyin memnuniyeti garanti ediyorum

ürünü araştırdım tek bir sitede var ordada hata diyor ayrıntıları okuyamadım arkadaşım nasıl temin edeceğiz bu ürünü ne kadar uzatıyo ki :uhm:

ya bende merak ettim şimdii
kafamçokkarıştı

evet geldim Anadolu yakasında oturuyorum hanımlar cavizli tamirhanede Çınaraltı aktar diye bir yerden aldım ama sanırım çoğu aktarda bulunuyor Kesinlikle deneyin inanın pişman olmazsınız bu arada aman yanlış anlaşılmayayım bu ürünü ne satıyorum nede dükyan sahibini tanıyorum yani hanımlar yaşayın bu mutluluğu . Ee bi teşekkür yeter canm Sağlıcakla kalın

evet geldim Anadolu yakasında oturuyorum hanımlar cavizli tamirhanede Çınaraltı aktar diye bir yerden aldım ama sanırım çoğu aktarda bulunuyor Kesinlikle deneyin inanın pişman olmazsınız bu arada aman yanlış anlaşılmayayım bu ürünü ne satıyorum nede dükyan sahibini tanıyorum yani hanımlar yaşayın bu mutluluğu . Ee bi teşekkür yeter canm Sağlıcakla kalın

teşekkür ettik bakalım sengözlerimebaksanab umarım işe yarar tabi çayelindeki tek aktarda da bulabilirsem ?bu arada kaç defa sürecez yani gece yatarken mi sadece tek şişe yeterlimi kulak pamuğu ile mi süreceğiz arkadaşım :uhm:

Back