• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar şu yumurta ve zeytinyağını denedim demin.umarım işe yarar.gerçi saçlarım kazık gibi oldu.saç maskesi sürdüm normale dönmesi için.bakalım uzayacak mı?

bende yumurta ve zeytinyagını uygulucam ve bol bol pekmez yemeyı dusunuyorum kan sevıyesının yukselmesı ıcın bakalım uzuyacakmı

hint yağı gercektende saçların uzamasına yardımcı oluyor 2 haftadr kullanıyorm baya deıstı saclarım

arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:

daha önce bi çok yağı karıştırarak bakım yapmıştım saçıma..hint yağıda vardı içinde..şimdi bide tek olarak denicem bakalım işe yarayacakmı...

hint ve badem yağını kirpiklerime sürüyorum 2 haftadır, değişim var mı daha anlayamadım.

ben bi hafta boyunca hergün saçıma 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 er tatlı kaşığı da hint ve badem yağı ekledim saçım uzasın ve parlasın die bide kırıkları gitsin die gittim kestirdim o arada ben eşimden ayrı bayram için gitmiştim döndüğümde saçımı kestirdim dedim ne kestirmesi saçların daha uzun dedi....bu karişim güzel saçıda yumuşatıyo..

bende yumurta sarısı zaeytınyagı suruyorum haftada ıkı defa hergun yapsam saclarım cok dokulur galıba benım cunku banyoda ugrasınca saclarla dokuluyo benım zaten ben üşenirim bi de ben deneyım sagol canım

arkadaşlar kesinlikle talika
ben 3 ay araştırdım ve cesaret alıp kullanıyorum daha 1 hafta oldu ve inanın kirpiklerim şaıma değiyo uzattımı bilmem ama rimelsiz bile çok güzeller...
kesinlikle kullanın derim

arkadaşlar kesinlikle talika
ben 3 ay araştırdım ve cesaret alıp kullanıyorum daha 1 hafta oldu ve inanın kirpiklerim şaıma değiyo uzattımı bilmem ama rimelsiz bile çok güzeller...
kesinlikle kullanın derim

merhaba liberta talika nedir biraz açıklarmısın ve nerde bulabilirim fiyatı ne kadar cevap verirsen sevinirim.......senağlama

merhaba ecemnazz
talika kirpik besleyici bir ürün ve düzenli kullanıldığında 28 günde kirpiklerin güçlenip minimum uzamalarını sağlıyor
ben 1 haftadır kullanıyorum ama gerçekten işe yarıyor

arkadaşlar...o yağların hepsinin tek tek bulup karıştırması sorun olmuyor mu..
elidorun sıvı yağ şeklindeki besleyici bakım kürleri aynı işi görmezmi..
ondada 7 adet özün karışımı var...zeytinyağı, bademyağı, jojoba,hintyağı,suteresi, susam ve hindistan cevizi var

ne dersiniz ?

kızlar sakın oyle karısım almayın bana aktardakı calısan soyledı mesela bı kac yagın karısımı olarak satılan yaglar varmıs aktar bana sakın alma dedı en ucuz olan yagdan cok fazla koyuyorlar dıgerlerını damla damla koyuyorlar bı ıse yaramaz dedı....kuaforum de bana sac bakım urunlerını asla onermedı gıt kendın gordugun bıldıgın yagı al karıstır dedı dıgerlerınde kımyasal madde var dedı ama sıze sunu soyleyım hınt yagı kesınlıkle ıyı gelıyor
hatta sıze bı tarıf vereyım bu benım sacıma cok ıyı geldı cunku boyadan sacım baya yanmıstı bakın anlatıyım
hınt yagı susam yagı sarımsak yagı kekık yagı ve bı yumurtayı karıstırıyorsunuz ben ıcıne ezılmıs sarımsak ta koyuyorum ve sacıma suruyorum daha sonra sıcak suyla ıslanmıs suyu sıkılmıs nemlı havluyla topuz yapıp(tokasız topuz ama)havluyu sarıyorum en az ıkı saat bekletıyorum ve marka soylemeyım bı sampuan aldım nar ve badem yagı ozlu onunla yıkıyorum daha sonra onun onarıcı kremını suruyorum durulama suyuna da prınc suyuyla duruluyorum cok ıyı gelıyor ınanın kakullerm yanmıstı benım kakullerıme bolca surdum daha ıyı anlarım etkısını dıe ve kakullerım su an toplanıyor yanı o derece ıyı geldı tavsıye edıyorum

bı adet turp haslanır suyu suzulur turp suyuna yumurta sarısı eklenır cırpılır ve bu suyla sac yıkanır
bunu duydum arkadaslar denesek mı acaba :asigim::asigim:

Arkadaşlar hintle bademi zaten kullanıyodum bide hakki zeytin yagı ekledim çok gürleştiriyomuş sonucu bildiririm :D

Back