• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bende hint yağı aldım:benimki şişede sıvı bişey aynı badem yağı gibi
doğru mu almışım.
Bir de haftada bir kere kullanmak yeterli olur mu saç uzaması için?

kızlar bunu gözünüze kaçırmadan nasıl sürüyorsunuz..her defasında gözüme kaçıyor..1 hafta kullandım ve bıraktım ..hatta 1 hafta bile olmamıştır..sırf süremediğimden bıraktım..gözümü çok kötü yakıyor..bunu gözüme kaçırmadan sürmenin bir yolu varmı acaba ?

kızlar bunu gözünüze kaçırmadan nasıl sürüyorsunuz..her defasında gözüme kaçıyor..1 hafta kullandım ve bıraktım ..hatta 1 hafta bile olmamıştır..sırf süremediğimden bıraktım..gözümü çok kötü yakıyor..bunu gözüme kaçırmadan sürmenin bir yolu varmı acaba ?

bir önerim var kakao yağı ile karıştır bermali usulü erit sonra donmaya bırak o şekilde sürünce göze kaçmıyo hint yağı zaten kaçmıyo badem yağı ile kullandığım zaman kaçardı ama kesinlikle yanma falan olmuyodu benim gözümde badem yağına dikkat edin tatlı badem yağı olsun diğeri yakıyo sanırım CADIARZU

bu arada kızlar boyada sacı cok yıpratıyomuss haberınız olsunn...benım saclarım sarıydı kuaforum bır sure sacını koyulastıralım canlansın dedı ben de koyulastırdımmm...sacımızı boya cok yıpratıp koklerımızı olduruyomusss..

merhabalarrr... benim saclarım cok gür ama hani öle böle deil başa bela cinsten. bu tarz bakımlar genelde saça hacimde katıyoo zeytinyağı bademyağı fln daha önce kullandım ama sanki sac sürekli enine gidiyoo yeni saclar cıkıoo ama uzama hızınıda arttırmak istiyorum cünkü kesinlikle ayda 1 cm uzamıyor. benim için bi tavsiyeniz var mıı??

eczanede satılıyo galıba talika fazla uzatmıyomus galıba ama rimel sürmeye gerek kalmıyomus galıba,aktardan sac bakım yagı al 2 gune bır sur 3-4 cm uzar

valla ben gıttım aktara sacımın uzaması ıcın sac bakım yagı aldım 2 gune bır surdum teker reker yag almadım yanı benım aldıgım bakım yagında benım aldıgım bakım yagında 15 tane yag var adı haır plus aktarlarda var bı de ben sacımı soguk suyle yıkadım o daha cabuk uzatıyomus benım 3-4 cm uzadı ,talıka ıle ılgılı yorumnlarıda baska bı yerde okumustum ama ben almadım ,sımdıde yumurta ve zaytınyagı maskesını yapcam hangısı daha cabuk uzarsa ona devam etcem sacıma:1hug:sırnaşık şey

ben bi hafta boyunca hergün saçıma 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 er tatlı kaşığı da hint ve badem yağı ekledim saçım uzasın ve parlasın die bide kırıkları gitsin die gittim kestirdim o arada ben eşimden ayrı bayram için gitmiştim döndüğümde saçımı kestirdim dedim ne kestirmesi saçların daha uzun dedi....bu karişim güzel saçıda yumuşatıyo..

arkadaşlar bu tarifi de ben vermiştim size ben bunun içine ben birde 1 hafta boyunca zeytinyağının içinde beklettiğim sarımsak rendesi ve kekik i süzdüm 1 yemek kaşığıda bunu koyuyorum saçlarım inanılmaz derecede güçlendi avuç avuç dökülen saçlarım yok artık 1 - 2 tel anca dökülüyo şiddetle tavsiye ederim birde ben saç düzleştirici kullanıyorum bu karişimi yapmaya başladıktan sonra saçlarım daha çabuk düzeliyo ve yumuşacık:teytey::teytey:

herkes saçından şikayetçi :1shok: arkadaşlar kızmazsanız bi sorum olacak saçlarınızı sürekli uzatmaya çalışıyorsunuz ozaman neden kestiriyorsunuz CADIARZU ben saçlarımı şimdiye kadar üç defa boyattım artık beyazlayana kadar boyatmam insanın doğal saçı gibi yok herkes saçıma imreniyo pırıl pırıl dümdüz ve güçlü kuaförüm bile her zaman soruyo saçını ne ile yıkıyon nasıl bakım yapıyorsun diye :roflol: hiç bir şey yapmıyorum sırrıda burda gizli saçınızı boyatmayın boya saçı kırıyor ayrıca kuaförüm boyalı saç boyaya alışırsa sürekli boya ister boyatmayınca ya dökülür yada matlaşır diyo yerimseniben

kirpiklerimin yeniden gürleşmesi ve uzamasının yolu warmııııııı????

herkes saçından şikayetçi :1shok: arkadaşlar kızmazsanız bi sorum olacak saçlarınızı sürekli uzatmaya çalışıyorsunuz ozaman neden kestiriyorsunuz CADIARZU ben saçlarımı şimdiye kadar üç defa boyattım artık beyazlayana kadar boyatmam insanın doğal saçı gibi yok herkes saçıma imreniyo pırıl pırıl dümdüz ve güçlü kuaförüm bile her zaman soruyo saçını ne ile yıkıyon nasıl bakım yapıyorsun diye :roflol: hiç bir şey yapmıyorum sırrıda burda gizli saçınızı boyatmayın boya saçı kırıyor ayrıca kuaförüm boyalı saç boyaya alışırsa sürekli boya ister boyatmayınca ya dökülür yada matlaşır diyo yerimseniben

ben saçımı bu zamana kadar 2 veya 3 kez boyattım ve yaklaşık 1,5 yıldır boyatmıyorum senin gibi artık doğallıktan yanayım ama bi konuda uyuşmuyorum herkesin saçı serninki gibi güzel olmuyo ben şaçımı sık kestiriyordum çünki çok kuruydu kestirdikten bi hafta sonra bile saçlarımda kırıklar olurdu o yüzden bakıma ihtiyacı vardı ve bakım yapıyorum artık ve saçlarım kendine geldi yani diyeceğim oki herkes senin kadar şanslı değil ama senin adına sevindim öle saçlara sahip olduğun için

efla naz bencede haklısın cnm ben bu hafta sonu saçıma bakım yaptırcam ve bi daha hiçbi kimyasal ürün kullanmıcam kullansam bile önmli derecede azaltmaya çalışcam :)

Back