• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben saçımı bu zamana kadar 2 veya 3 kez boyattım ve yaklaşık 1,5 yıldır boyatmıyorum senin gibi artık doğallıktan yanayım ama bi konuda uyuşmuyorum herkesin saçı serninki gibi güzel olmuyo ben şaçımı sık kestiriyordum çünki çok kuruydu kestirdikten bi hafta sonra bile saçlarımda kırıklar olurdu o yüzden bakıma ihtiyacı vardı ve bakım yapıyorum artık ve saçlarım kendine geldi yani diyeceğim oki herkes senin kadar şanslı değil ama senin adına sevindim öle saçlara sahip olduğun için

benim saçlarımıda eskiden bir kaç senede bir kestirdiğim için kırık olurdu şimdi hiç kestirmesem 6 ayda bir muhakkak uçlarından aldırıryorum kırık olmuyo bir senedir ama ben yinede kestiriryorum çünkü kestirdikçe canlanıyo ve güçleniyolar bir kere saçıma röfle yaptırmıştım bin pişman oldum saçım anlatamayacağım kadar kötü olmuştu ıslakken iğreniyodum bende malesef üstüne iki kez boyattım baktım olmayacak kestirdim boya bitene kadar şimdi çok memnunum :)..inşallah dilediğiniz saçlara yakın samanda kavuşursunuz a.s.

ya uf ya bu badem yagıyla hınt yagı bana nıye etkı yapmadı sımdıde cayın demındekı suyu suruyorum bakalım o işe yarıcak mı

efla naz bencede haklısın cnm ben bu hafta sonu saçıma bakım yaptırcam ve bi daha hiçbi kimyasal ürün kullanmıcam kullansam bile önmli derecede azaltmaya çalışcam :)

evet canım kesinlikle ve kesinlikle doğal saç diyorum boyaya hayır Çok üzgünüm çoook gerekmedikce yerimseniben

kızlar yaklaşık 3 haftadır kirpik ve kaşlarıma hint yağı uyguluyorum acayip uzadı erkek arkadaşım artık yeter takma kirpik gibi oldular diyo ama ben devam edicem süper bişey kesinlikle deneyin

valla bende kullanıyorum baya bi uzadılar ama takma kirpit kadar abartılı değil :çok üzgünüm:..senin adına çok sevindim sanırım seninkiler zaten uzundu çünkü benimkiler hiç yoktu gibi ama şimdi kesinlikle belli oluyo :1rolleyes:

ben sac diplerime hint yag surdugumde sac diplerim yaniyor sizin de yaniyor mu?
bir de yilan yagini kaca aldiniz? ben sordum gercekten cok ufak bir siseyi 15 liraya satiyoruz dediler. almadim cunku cok ogrenci icin.

ben sac diplerime hint yag surdugumde sac diplerim yaniyor sizin de yaniyor mu?
bir de yilan yagini kaca aldiniz? ben sordum gercekten cok ufak bir siseyi 15 liraya satiyoruz dediler. almadim cunku cok ogrenci icin.

ben yılan yağını 70ml kobra yılan yağı diye yazıyor 13.50 ytl ye aldım. internettede var ordada baya uygun gittigidiyorda .

kızlar ya bu hint yağı-badem yağı-susam yağı-ve haszeytinyağı karışımı varya onu nasıl uygulicaz acil cvp bekliyorum lütfen

canım benim normaldi uzunda değildi ama kısa da değildi kullanmaya devam et bence benim 3 haftada uzadıysa seninde 1 ayda uzar ama sakın bırakma devam et

yok bırakmam zaten çünkü sadece uzatmıyo gürleşiyo ve besliyo yalnız ben 1 haftadır kakao yağı ile kullanıyorum çünkü en az üç ay kullanmayı düşünüyorum kakao yağı ile kullanınca göze kaçmıyo zararlı olduğunu duymuşdum kirpik yaparken gözden olmayalım değil mi? :)

ya kızlar bu hınt yagı felan yatarken yastıga felan gecmıyo mu ben sursem hemen cıkar galıba cunku donup duruyorum o da bı etkısı olmaz sanırım

:hooray:

bende ilk kullanmaya başladığımda 1 tatlı kaşığı kakao yağıyla 1 çay kaşığı hint yağını karıştırıp kullanıyordum ama artık hint yağının içine çok az kakao yağı karıştırıyorum hint yağı fazla olunca daha çok işe yarıyor gibi geldi bana

kesinlikle öyle ama göze kaçma riskini en aza indirmek için böyle bi tarif veriyolar a.s olsun varsın geç uzasında bi sorun yaşatmasın yerimseniben

ya kızlar ben hint yağıyla badem yağını karıştırıp sürüyorum yatmadan önce ama felaket göz yakıyo şarıl şarıl gözyaşı akıyo bi de arkasından :) inşallah işe yarar

SİZE YENİ UYGULADIĞIM Bİ YÖNTEMİ YAZIM.Bİ DERGİDE OKUDUMUŞTUM KURUYAN RİMELİNİZE 2-3 DAMLA HİNT YAĞI KOYUN DİYORDU.HİNT YAĞINI YALNIZ SÜRÜNCE GÖZÜ YAKIYO YA BAZENDE GECELERİ SÜRMEYE ÜŞENİRİZ.BEN KURUMAYA YÜZ TUTMUŞ RİMELİMİN İÇİNE 2,3 DAMLA HİNT YAĞI DAMLATTIM RİMELİ KURUMAKTAN KURTULDUM BİDE HERGÜN HİNT YAĞI SÜRMÜŞ OLUYORUM.DENEYİN BENCE.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aktarlarda kirpik ve kaş uzatıcı çift taraflı rimel şişesinde bitakım yağ ve vitaminlerin karışımyla hazırlanan bişi çıkmış. 17 ytl di, kutusuna baktım, bizim saç için kullandığımız yağlar ve e vitamini vardı o kadar. Şimdi ben de hint yağı, badem yağı, bir iki damla ısırgan tohumu yağı, susam yağı falan ve e vitamini kapsülü kırıcam sürücem. Bakalım işe yarayacak mı? :)

kızlar bende saçlarım için yağ karışımı yaptım benim karıştırdığım yağlar:
-tatlı badem yağı
-hint yağı
-safzeytinyağı
-çörek otu yağı
-sarmısak yağı
-susam yağı
bu karışıma bide ısırgan otu yağı eklicem ayrıca menekşeyağıyla ceviz yağıda düşünüyorum sizce bu kadar yağı karıştırmamın bi sakıncası zararı varmıdır???

Back