- Konu Sahibi kardelenes
ben saçımı bu zamana kadar 2 veya 3 kez boyattım ve yaklaşık 1,5 yıldır boyatmıyorum senin gibi artık doğallıktan yanayım ama bi konuda uyuşmuyorum herkesin saçı serninki gibi güzel olmuyo ben şaçımı sık kestiriyordum çünki çok kuruydu kestirdikten bi hafta sonra bile saçlarımda kırıklar olurdu o yüzden bakıma ihtiyacı vardı ve bakım yapıyorum artık ve saçlarım kendine geldi yani diyeceğim oki herkes senin kadar şanslı değil ama senin adına sevindim öle saçlara sahip olduğun için
benim saçlarımıda eskiden bir kaç senede bir kestirdiğim için kırık olurdu şimdi hiç kestirmesem 6 ayda bir muhakkak uçlarından aldırıryorum kırık olmuyo bir senedir ama ben yinede kestiriryorum çünkü kestirdikçe canlanıyo ve güçleniyolar bir kere saçıma röfle yaptırmıştım bin pişman oldum saçım anlatamayacağım kadar kötü olmuştu ıslakken iğreniyodum bende malesef üstüne iki kez boyattım baktım olmayacak kestirdim boya bitene kadar şimdi çok memnunum :)..inşallah dilediğiniz saçlara yakın samanda kavuşursunuz a.s.