• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Badem yagini bende kirpiyim de denedim kizlar biraz uzadi
devamli uygulamak lazim
hint yagini da deniyeceyim

badem ve hint yagı göze kactıgı zaman gözü kurutup görme bozukluguna neden oluyormus. siteden bi arkadasın basına gelmiş. ve doktor sürdüğü yaglardan olabileceğini söylemiş. bence kullanmasan cok daha iyi arkadasım

yazdıklarınızın hepsini roman okur gibi okudum :1rolleyes: ve anladığım kadarıyla genel olarak entele den başka bişey yararlı olmuyor saçların çabuk uzaması ve daha gür çıkması için :1no2: ama onuda kullanmaya ben cesaret edemiyorum senağlamasenağlama yok mu zararsız ve kesin bi çözüm yaa Kötü Kazen

yazdıklarınızın hepsini roman okur gibi okudum :1rolleyes: ve anladığım kadarıyla genel olarak entele den başka bişey yararlı olmuyor saçların çabuk uzaması ve daha gür çıkması için :1no2: ama onuda kullanmaya ben cesaret edemiyorum senağlamasenağlama yok mu zararsız ve kesin bi çözüm yaa Kötü Kazen

slm kıslar.canım bence cesaretini toplaman gerek zararlı olduğu konusuna gelince sirke ile kaynatılıncada zehirli olacağını düşünmüyorum sırnaşık şey ben biras kullandım ama devamlıyapamdım çalıştığım için.zararıda olmadı yani.yarın yine başlayacağım istersen bekle herhangi bi sorunla karşılaşırsam yasarım.şunuda söyleyeyim kullannların hiç biri şikayetçi değill....

ben badem yağı kullanıyorum ama gözüme kaçmadı hiç yani bilmiyorum benim gözüm hiç acımadı çünkü çokta dibine sürmüyorum kızlar bişi olurmu?

arkadaslar aranıza bugun katıldım...
gercekten cok tatlısınız ya butun soruları acıkca soyleyebılıyorsunuz
benımde saclarım cok dokuluyor ne yapmam lazım

evet yaa haklısın senemcim gözümüzden de olmayak durduk yeree ama kirpiklerim çok fazla dökülüyo yaa

ben estee lauder'in kirpikleri besleyen beyaz rümelinden aldım.rümel öncesi sürüyorum. 2 kat daha dolgun görünüyor ve rümelin zararlı etkisini azaltıyor.

avrılcım benım kırpıklerımde daha once dokuluyordu...
bır sure rımel surmedım ve halıs zaytınyagı surdum sende dene cok ıse yarıyor...
bu arada sac ıcın sana ve dıger arkadaslara bır onerım var.ç..
saclarım boyadan dolayı cok dokuluyorduu.lorealın bır ıslak saca uyguulanan kremı var.saclara cok canlılık verıyorç..kırıkları nerdeyse yok dıyor...fecı sekılde tavsıye ederım...

seren ve senem teşekkürler kızlar kesinlikle denicem dediklerinizi çok saolun öptümm sizi

bence sen yinede sürmemeye calıs. Doktorun dediğine göre sonucu baya ciddi

evet gercektende sonuc ciddi. sen nerden biliyorsun diye sorarsaniz söylim cünkü bu göz bozulmasi benim basima geldi. 1 ay boyunca her gece yatmadan önce sürdüm üstüne bide göz gripi gelince gözlerim tam bi derece bozuldu. yani -1.75 diler ve simdi -2.75 oldular. doktorumda sakin kullanma dedi. bide benim aileden gelen göz kurulugum var. ondan sonra bidaha hic kullanmadim. kirpiklerim uzun olsun diye kör olmak istemiyorum :çok üzgünüm:

kızlar bence gozde bır sorununuz yoksa kullanın bu yaglarııı
aama gercekten ıse yarıyorlar ozellıkle kırpıklere zeytınyagı arkadaslar ben faydasını gordum deneyın sızde goreceksınız

arkadaşlar artık bu yağlar her yerde satılıyo.ben antalyada oturuyorum.burada eczanelerde,marketlerde,kuaförlerde bile var.bence en iyisi doğal olanlar.çeşitli saç ürünlerinin içinde mutlaka kimyasal ürünler oluyo.

mellina doğru söylüyosun canım şimdi mesela saçlarının düz aolmasını isteyen arkadaşlar body shopdaki fiyatı 12 milyon civarlarında olan bir ürün varmış onu alabiliyolar yada sirkeyi direk sürebiliyolar sirke çok kötü kokuyo ama bence en sağlıklısı doğal olanı çünkü içinde kimyasal madde olan çoğu ürünün yararından çok zararı oluyo...

bende kullanıyorum kirpik ve kaşlarım gürleşti hint yağından çöpe pamuğu sarıp batırıyosun önce uçlara kalanı diplere sür çünkü yağın fazlası göze kaçınca hepsi yakıyo bide benim kirpik diplerimde mini beyaz noktalar oluştu ama sürmeyi kesince geçiyo çok faydası oldu bana

ya ben kipriklerini iki haftada bi kisaltip makasla kesiorum yani...sanki uzayinca daha iri yari oldunu his ediorum...ve yawas yawasda uzunluguda daha uzun oluo...aranizda hic bu yöntemi deniyen oldumu? gecenlrede buraya hint yagsi yazdiniz icin denedim...ve gözüme kacdi acitmadi ama basim biraz agrimaya basladi ve yagdan rahatsiz oldum sahsen........

bende kestim kirpiklerimi etkili oluyo sonra 15 gün hint ve badem yağı sürdüm yatmadan önce hem gürleşti hem uzadı yağları çok az çöpe sarılı pamuğun ucunu batırıp sürüyosun yoksa acayip yakıyo

avrılcım benım kırpıklerımde daha once dokuluyordu...
bır sure rımel surmedım ve halıs zaytınyagı surdum sende dene cok ıse yarıyor...
bu arada sac ıcın sana ve dıger arkadaslara bır onerım var.ç..
saclarım boyadan dolayı cok dokuluyorduu.lorealın bır ıslak saca uyguulanan kremı var.saclara cok canlılık verıyorç..kırıkları nerdeyse yok dıyor...fecı sekılde tavsıye ederım...

serencim kremin adı ne?

hayranım hepinize hemen cesaret edip önerileri uyguluyorsunuz yüzünüze gözünüze. ben paranoyağım resmen ya kirpiklerime zarar verir de kirpiksiz kalırsam diye korkar kullanamam bu yağları. benneyaptımki

Back