• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Bu yağlardan ne kadar var içinde bir bilgin var mı?

canım geçenlerde bende buna benzer bir yağ karışımı aldım.zeytinyağı susamyağı badem yağı jojoba yağı lavanta yağı vardı içinde belki fazlası ama şu an tam hatırlamıyorum.ben bunu 5ytl ye aldım canım.şişesi çok büyük değildi ama snki sen pahalı almışsın gibime geliyor

yaa ben yeni geldim bişey sorucam yılan yağında uğursuzluk varmış ben yılan yağını sürmek istiom ama çevremdeki herkes sürme uğursuzluk getiriyor diyo napıcam??????????

yaa ben yeni geldim bişey sorucam yılan yağında uğursuzluk varmış ben yılan yağını sürmek istiom ama çevremdeki herkes sürme uğursuzluk getiriyor diyo napıcam??????????

batıl inanclara inanma derım.eger bır faydası olacaksa saglık içinse tabııkı neden kullanmayasın.ugursuzluk falan bunlar bos gelıyor bana

eeth yha kıslar doğru sölüyo batıl inançlara inanma burçiş bende sürdüm uğursuzluk fln saçma öle şey olmaz bence bide kıslar b en 2 gündür kirpiklerime badem yağı sürüp yatıoruım ama bana ayrıntılarını anlatabilirmisiniz?

arkadaşlar hint yağı, badem yağı, çamterebentin, susam ve ceviz yağlarını karıştırdım 3 günde bir saçlarıma sürdüm 1 saat bekletip yıkadım. 1 aydır yapıyorum aralıksız. elektriklenmesi gitti ama ne uzadı nede dökülmesini önledi. garip olan benmiyim.
birde entele otunu kullanayım bakalım uzatacakmı. normalde saçlarım ayda 2 cm uzardı. şimdi sanırım o kadar bile uzatmadı.
Kaş ve kirpiklerimede her akşam badem yağı ve hint yağını karıştırıp sürdüm. kaşlarım az uzadı ama ne kalınlaştı nede koyulaştı...

tüylerim hiç birşeye reaksiyon göstermiyormu nee.... Help pls Help...

yeniden kaşlarım çıksın kalınlaşsın istiyorum, tüysüz kirpiklerim gürleşsin istiyorum. saçlarım parlak uzun ve elektriklenmesin istiyorum. ÇOK ŞEYMİ ACEP

ahhh canım sorun sende değil bizim metabolizmada bence.çünkü bende nerdeyse 1 aydır kullanıyorum hintyağı badem yağı çamterebentin fındık yağını ama uzamıyor sanki....sadece benimkiler seninkine oranla uysallaştı o kadar..elektriklenmemesi için çam terebentini şampuanına da koy ayrıca şampuan sonrası muhakkak saç kremi kullan.( ipek in sarı kutulusu çok güzel )

bi de öyle dene bakalım..

uzamıyo uzamıyooo çıldırcam..tek ümidim entele....daha alamadım onu ama

saç hepimizin sorunu benimde öyle, badem yağının içine bepanten ve evigen ampul kullanıyorum ama düzenli daha kullanmadım şimdide enteleyle beraber kullanacağım işallah kel kafamçokkarıştı

entele yide ben bulamadım gittigidiyordan aldım bugün gelcek. umarım o işe yarar. antenlerim uzasa yatışır belki. Bu arada fazla yüklemeden dolayı hepsi elimize gelmesinde. :D yağlar otlar sirkeler :P

slm kıslar benimde çok fazla saçım dökülüyor neler yaptınız saçlarınız için banada söyleyin

Saçlarınızın çabuk uzamamasından mı şikayet ediyorsunuz? Eğer öyleyse, doğru aktara... Aktardan alacağınız susam yağı ile çörek otu, saçlarınızı uzatıyor. 1 yemek kaşığı susam otu ve çörek otunu, 1 yumurta sarısı ile karıştırın. Daha sonra bu karışımı saçınıza sürerek, 15 dakika bekletin. Sonra saçlarınızı ılık su ile durulayın. Bu kürü, haftada 1 kez uygulayın.

ya ben saçımı nasıl uzatçam yılan yağından korkuyorum insana soğukluk veriyomuş diye entele kanser yapıyo diyenler var ne yapçağımı şaşırdım............. lütfen yardım edin

teşekkür ederim saolunda ben bu saçları nasıl uzatçam?
entele ve yılan yağı dışında her şeyi denedim saçım uzamıyor.....................UUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFF

ben artık yagları saclarımın dibine sürmeyecem bi arkadasım sac derisindeki gözenekleri kapatıyor ve hava almasını önlüyor bu yüzden sacın dökülebilir dedi ve mantıklı söylediği. en iyisi entele... onuda fazla bekletmemek gerekiyor

Badem yagini bende kirpiyim de denedim kizlar biraz uzadi
devamli uygulamak lazim
hint yagini da deniyeceyim

Back