• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaslar daha yazdığım soruya cvp gelmemiş ama ben hint yağı badem yağı we susam yağı aldm ama daha kullanmadm hepsi de küçük şişedeler bunlar yetiyo mu ya gözüme çok az geldi bide sadece saçımızın dibine mi sürcez yoksa her tarafına mı acilen uzaması gerek bu saçların lütfen kullanan varsa ayrıntılı bi şekilde nasıl kullandığını yazsın...bu arada herkese paylaşımları için çok teşekkür ediyor ve öpüyorum:)

arkadaslar daha yazdığım soruya cvp gelmemiş ama ben hint yağı badem yağı we susam yağı aldm ama daha kullanmadm hepsi de küçük şişedeler bunlar yetiyo mu ya gözüme çok az geldi bide sadece saçımızın dibine mi sürcez yoksa her tarafına mı acilen uzaması gerek bu saçların lütfen kullanan varsa ayrıntılı bi şekilde nasıl kullandığını yazsın...bu arada herkese paylaşımları için çok teşekkür ediyor ve öpüyorum:)

hint yağını saç diplerine sürüyorsun zaten çok yoğun bir yağ her yere yayılıyor.ben sürdükten sonra 15 dakika kadar güneşe çıkıyorum daha iyi oluyormuş.bir de bu hint yağını ben bir kaç kere kirpiklerime sürdüm ama o kadar endişelenecek bir şey yok o kadar da dikkat ederek sürmedim kirpiklerime.

hint yağını saç diplerine sürüyorsun zaten çok yoğun bir yağ her yere yayılıyor.ben sürdükten sonra 15 dakika kadar güneşe çıkıyorum daha iyi oluyormuş.bir de bu hint yağını ben bir kaç kere kirpiklerime sürdüm ama o kadar endişelenecek bir şey yok o kadar da dikkat ederek sürmedim kirpiklerime.

çok saol cnmcm tesekkür ediyorum sen ne kadardr kullanıyosn bunu uzadı mı saçların ???öptm

çok saol cnmcm tesekkür ediyorum sen ne kadardr kullanıyosn bunu uzadı mı saçların ???öptm

canım kirpikleri gerçekten uzatıyor ben bir kaç kere denememe rağmen uzadığını fark ettim.saçım için almıştım zaten ama benim saçlarım çok berbattı kırıklarım tepemdeydi resmen yağ falan da fayda etmezdi o derece o yüzden bana pek bir etkisi olmamıştı.kestirdim saçlarımı 2 hafta önce kullanıyorum hala bakalım bir etkisi olacak mı?

canım kirpikleri gerçekten uzatıyor ben bir kaç kere denememe rağmen uzadığını fark ettim.saçım için almıştım zaten ama benim saçlarım çok berbattı kırıklarım tepemdeydi resmen yağ falan da fayda etmezdi o derece o yüzden bana pek bir etkisi olmamıştı.kestirdim saçlarımı 2 hafta önce kullanıyorum hala bakalım bir etkisi olacak mı?

tmm cnm saol inş hepimize yararı olur;)
o zamn kullanan arkadaslara soraym ne kadar zamanda uzuyo saçlarınız???

ya kızlar bu hınt yağı nası bişi biri tarıf edebılırmı biri?benımkının kıvamı koyu ve şeffaf renkte yağ gbi..siiznkide böylemi?birisi pğembe renklı surup gbi demiş ama anlamadım yaww ufff

cnm bnde okumuştm o yazıyı ama bnmki de senin ki gibi yani bildiğimiz yağ...şeffaf:) bnce dogrusudur bu yağ sncta pembe şurup gibi yağ mı olur???

arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç okudum cvplarınızı yılan yağı saç için saç derinize masaj yaparak uyguluyorsunuz 1 ile 3 saat arasında beklitiyorsunuz benim saçıma etki etti omzumdaydı bayağı uzadı tavsiye ederim ama daha hızlı uzatan bişey olsa keşkee! =)

ya cnm ben kardesime aldrdm yılan yağını üstünde ylang ylang yağı yazıyo doğru mu acaba inş dgrudr yaa:S

yaa yok mu bu konuda bilgisi olan ilgilenen biri bi yardmcı oluverin arkadaslar ya ylang ylang yağı mı:S:S:S

yaa yok mu bu konuda bilgisi olan ilgilenen biri bi yardmcı oluverin arkadaslar ya ylang ylang yağı mı:S:S:S

selincim merhaba canım evet ylang ylang yağı doğru.
ben de kullanıyorum ondan. gerçekten diğer yağlara nazaran çok tatlı kokuyor, hoş bir kokusu var. ben bazen yapıyorum yani aklıma geldiği zaman. aslında hergün bile kullanılabilir. yağların saçlara hiç bir zararı yok.
bu arada hint yağı süper bişey. sadece de saçlara sürüp 2 saat beklet çok güzel ve yumuşacık bir saç oluyor. tavsiye ederim.
iyi güzellleşmeler canım
hadi bay
:emir_bebek:kafamçokkarıştı:sm_cool::1hug:

arkadaşlara bu arada benim saçlarım hem azhem de ince telli.bu siteyi bulduktan sonra bu yağları kullandım iyi geldi
bir de bioxinin hem şampuanını hem de ampulunü kulladım , yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ilk kürürünü. ilk zamanlar iyi geldi ama zamanla dökmeye başladı. çok az dökülen saçım şuan baya bir dökülüyor. dün saçlarımı yıkadım bi de baktım ki tomar tomar dökülüyor. hiç böle saçım dökülmemişti zaten az ve ince telli. iyi olsun derken kötü mü yaptım acaba. yağlar iyi geliyorsu. ama bioxin kötü gibi geldi bana bu konuda fikri olan var mı
bioxin kullanan var mı aranızda.
şimdiden teşekkürler.
kendinize iyi bakın
iyi güzelleşmeler.

bu konuda fikri olan varsa sevinirim. bioxini bu kürden sonra bırakıcam. bir daha da kullanmıcam yoksa.
ben ce en iyisi yağlar. ne güzel hiç dökmüyordu.
zaten saçlarım dökülen bir saç değildi. bioxinden sonra çok döküldü. yani bana iyi gelmedi gibi.
belkide sonra toparlıyacaktır. kimbilir.
yardımcı olursanız sevinirim.
bayyyyy

selincim merhaba canım evet ylang ylang yağı doğru.
ben de kullanıyorum ondan. gerçekten diğer yağlara nazaran çok tatlı kokuyor, hoş bir kokusu var. ben bazen yapıyorum yani aklıma geldiği zaman. aslında hergün bile kullanılabilir. yağların saçlara hiç bir zararı yok.
bu arada hint yağı süper bişey. sadece de saçlara sürüp 2 saat beklet çok güzel ve yumuşacık bir saç oluyor. tavsiye ederim.
iyi güzellleşmeler canım
hadi bay
:emir_bebek:kafamçokkarıştı:sm_cool::1hug:

cok saol cnmcm yaw bn her gece yatmadan önce yapıyorm sen sacını uzatmak için mi kullandn ne kadar sürede uzuyo bi fikrin war mı ayda kaç cm nese cnm tekrar saol sana da iyi güzelleşmeler;):1hug:

cok saol cnmcm yaw bn her gece yatmadan önce yapıyorm sen sacını uzatmak için mi kullandn ne kadar sürede uzuyo bi fikrin war mı ayda kaç cm nese cnm tekrar saol sana da iyi güzelleşmeler;):1hug:

selşncim merhaba, evet hem saçımı uzatmak için hem de sıklaşması için.
1 aydır yapıyorum ama herzman değil. aklıma geldikçe. sadece hint yağı bazen daha güzel yapıyor gibi geldi bana. saçlarımın gerçekten uzadığını farkettim. herhalde 1 ya da 2 cm dir. hatta şimdi baktım çok şaşırdım. uzamış gibi geldi. ilk zamanlar işe yaramadığını düşünmüştüm ama meyvelerini şimdi yeni toplamaya başladım galiba. ama sen yine de herzaman yapma derim. 2 gün de bir yap. çünkü bu seferde saçlar çok yumuşuyor.
bu arada san bir tavsiyem daha var. aktarlara git, sor dabur vatika hindistandan gelme saç için yağ gibi bişey.
şişesinin dışı yeşil. 15 ytl ye aldım. bu yağlardan sonra onu pek kullanmıyorum gerçi ama asıl onu kullanmak lazım. ipek gibi yağıyor. dökülme hemen duruyor.
görüşmek üzere canım kendine iyi bk.
iyi güzelleşmeler:Roflol:

ya kızlar ben sırf enteleyle ilgili övgülerinizi duyduğum için üye oldum, bunu kullanmayın bence gerçekten. ben zehir ve kanser riskini duydum, zor bi ihtimal olsa da saç uzatmak için kanser riskini almaya değer mi? bi kez daha düşünün bence =)

kızlar ben badem yağı ve hint yağı karışımı kullanıyorum.bunları kullandıktan sonra da çam terebentinli şampuanımla yıkıyorum.görenler şaşırıyorlar senin saçlarına ne oldu diye.kullanmanızı tavsiye ederim.ayrıca bu yang ylang yağı vücutta masaj için kullanılmıyor mu ben öyle biliyorum.cevaplarsanız sevinirim.

badem ve hint yagını karsıtırıp kirpiklere tasırmadan aksamları sürmek kirpikleri hem dolgunlastırıyor hemde uzatıyormus. bende deniyecem

ya arkadaşlar ilk önce meraba demek istiyorum aranıza yeni katıldım hint yağı konusunda yazılmış bütün verdiğiniz bilgileri okudum ve gözüne kaçıranlara soruyorum ne kadar acısı kızarıklığı ne kadar da geçiyo bilgilendirirseniz sevinirim..

Back