• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirpik lifting bir zarari var mı?

garibankiz

düşler ülkesinin gelgit akıllısı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
80
28
3
Merhaba kızlar kirpik lifting yaptırmak istiyorum kirpiklerim kısa ve seyrek. Yaptıranlara soruyorum özellikle, bir zararı var mı? Kirpiklerde dökülme vs yapar mı? Abdeste engel olan bir durumu var mı? 1 aymış çünkü sanırım kullanma süresi. Su değince de bozulma olmuyor sanirim di mi?

Abdest almaya engel değil. Su ve rimel sürünce bozulmaz. Eğer kirpikleriniz dökülmeye müsait bir yapısı varsa bence hiç yaptırmayın.
Güzel merkezini mutlaka araştırın, bazıları kalitesiz ürün sürüyor, evde yapanlar da var kendi kendine ama tavsiye etmem.

Eskiden güzellik merkezlerinde kaliteli ürünler kullanılırdı. Şimdi çoğu para için kalitesiz ürünler kullanıyorlar. Ben de yaptıracaktım ama vazgeçtim. Zaten bir kaç kirpiğim var bari onlarda dökülmesin dedim

Benim kirpiklerim hem kısa hem de dümdüz. Kıvırıyorum bir saat sürmüyor iniyor. Isıyla kıvırıyordum, öyle yaptıkça da yıpranıp dökülmüşlerdi. Ama kirpiklerin kendini yenileme döngüsü var, bir ay içerisinde dökülen kirpik geri çıkıyor.
Merkezde yaptırdığım zaman kalıcılığı bir ay sürmüştü, evde kendim yaptığım zaman ise yirmi gün kalıcı oldu. Daha doğrusu ilk iki hafta kıvrık bir görüntü oluyor, kalan sürede de hafif hafif düzleşiyor ve en son kendi kirpiklerinin formuna kavuşuyor.
Tercihen ilk iki gün su değmemesi lazım. İlk yaptırdığın zaman su değdirmek yasak. Sonrasında su değince sorun olmuyor.
Ben her ay ya merkeze giderim ya da kendim yaparım. Kirpiklerim kısa olduğu için kat kat rimel sürsem de uzamıyor 😐 Ben de bari kıvrık olsun diyorum.

Back
X